Тифани Хадиш използва съветите на Джон Майер, за да опита и да приземи Джанкарло Стантън от Ню Йорк Янкис

В холивудската премиера на 'Кухнята' Виж снимките Гети

Хадиш разкрива стъпките на Майер за кацане на известен друг.

Тифани Хадиш наистина се надява Джанкарло Стантън от Ню Йорк Янкис да види снимката по-горе, за да превърне мечтите си в реалност.

Комикът и звездата от „Кухнята“ се появи на „Късното шоу със Стивън Колбърт“ в сряда вечерта, където тя разкри, че е получавала съвети за запознанства Джон Мейър , който знае нещо или две за връзките с висок профил.

„Получавам съвети за връзки от последния път, когато бях тук. Джон Майер ми дава съвети за връзката - каза тя на водещия.

бонбон тръстика платно калхун ла„Той каза, че ако има някой, който ми харесва, който е в очите на обществеността, трябва, когато правя интервюта, да кажа, че се виждам с този човек“, продължи тя. 'И тогава медиите ще направят рамо до нас и тогава човекът ще го види и тогава ще бъде като' О, тя е доста сладка. Искам да кажа, че не се свързвам с нея, но аз бих могъл свържете се с нея. '

Тя каза, че, следвайки инструкциите на Майер, „светът ще знае, че харесвам този човек, ще знам, че този човек ми харесва и тогава той ще бъде в неговото подсъзнание и той ще ме привлече към него“.

THR

Тифани Хадиш тайно залепени агенти за леене ... И става доста расистка

Преглед на историята

Привеждайки плана на музиканта в действие, Хадиш тогава каза, че е виждала # 27 от Ню Йорк Янкис. Докато Колбърт извади една до друга тяхна снимка, тя добави: „Виждала съм го в Instagram и съм го виждала в Twitter. Виждах го много в мечтите си. Ние заедно.'След като Колбърт прочете статистическите данни на момчето - той е 6'4 ', 250 паунда - Хадиш се пошегува: 'Да, да, това е, за което говоря, някой да ме оригне!'

'Сега просто чакам', добави тя.

Стантън, твоят ход!

Дамите от „Кухнята“ координират търсенето на премиерата в Лос Анджелис Виж снимките Гети

Интересни Статии