Този уебсайт ви казва, ако кучето умре в книга, телевизионно предаване или филм

Разбира се, има тъжни филми. И тогава има тъжни филми, където кучетата умират.

В изцяло собствената си стратосфера на трагедия, тя е изкривена, за да гледа, особено ако наскоро сте загубили домашен любимец. За щастие любители на кучета , току-що разбрахме за уебсайт с любезното съдействие на начина на живот, SimpleMost , което ще ви спести да се превърнете в локва сълзи. Както споделя писателката Клер Гилеспи, подходящо нареченият уебсайт DoesTheDogDie.com е тук, за да развали края на филми, книги, телевизионни предавания и много други, така че можете да решите дали имате моралната сила да се справите със сюжета.

Начинът на работа на сайта е доста ясен. Въведете заглавие в лентата за търсене и вижте изскачащите отзиви. Например, ако въведете Цел на кучето и изберете книгата (има и филмова версия), можете да кликнете върху елемента и да видите, че кучето умира, но също така да научите, че то се „преражда всеки път“.

Спойлерите за филми с краудсорсинг също ще разкрият съдбите на котките и други домашни любимци. За тези, които се интересуват от сканиране на филм или книга за други разстройващи сюжетни събития преди гледане или четене, сайтът споделя спойлери за категории като „има паяци“, „има клоуни“ и други често срещани фобии, тъжни сценарии, неподходящи сцени за деца , и още.

Така че, преди да продължите, съберете кръг и натиснете игра Старият Йелър или Заради Уин-Дикси или други кучешки филми, които всеки любител на кучетата трябва да гледа, може да искате да направите бърза проверка на този полезен уебсайт.Само да научим, че този уебсайт съществува, определено ни дава известна утеха, преди да планираме и да седнем за следващата ни филмова вечер, ориентирана към кучетата, или преди да се настаним уютно с книга за четириног приятел. Споделете с нас: Кой е любимият ви филм или книга за любителите на кучета?

Интересни Статии