Този нов аромат на M&M е създаден за любителите на фъстъчено масло и желе

Този нов аромат на M&M е създаден за любителите на фъстъчено масло и желеКредит: © MARS / Bernard Van Berg / EyeEm / Getty Images

Тази статия първоначално се появи на Храна и вино

Още един ден, още един вкус на M&M (или поне така изглежда).

Тъй като трудно се справяме с Марс и екипа им за разработка на продукти, разчитахме на хората в @JunkBanter за да информира света, че M&M на ягодовите ядки официално съществуват. Повтаряме, Strawberry Nut M & Ms вече се предлагат на рафтовете на хранителни магазини.

Въпреки че вкусът може да не звучи вълнуващо, трябва да си представите многостепенния профил на вкуса. Шоколад? Лесно. Фъстък? Достатъчно близо до фъстъчено масло. Ягода? Не само по себе си невероятно, но страхотен партньор на вкус. Съберете ги всички заедно и си взехте шоколадово фъстъчено масло и желе сандвич под формата на бонбони. И кой наистина може да отрече невероятността на това?

За съжаление за нас, ограниченото издание наистина отговаря на името си. Вкусът, вдъхновен от кутията за обяд, е забелязан само в недостиг на RiteAid и Walmart, което обикновено се отнася само за неуловими аромати на бял шоколад като чийзкейк , мента, бонбони царевица и ванилов кекс .За тези, които все още са скептични относно това дали звучат вкусно или не, коментарите на @ JunkBanter's Instagram предполагат, че вкусът им е почти идентичен с шоколадовите ягоди M&M, които бяха пуснати миналата година. Така че, ако ягодите, покрити с шоколад, са вашето нещо, бихте отказали да не ги опитате. (Предполагаме, че са могли да отидат с грозде, но кой иска да бъде кръстен на второстепенна зърнена култура?)

M & M's's със сигурност са се възползвали от „нека въвеждаме нови вкусове през целия ден“, „erryday“ хранителна тенденция, която обхвана индустрията. Oreo също пуска нови комбинации за пълнене и бисквитки в редовните. Въпреки че със сигурност сме развълнувани да видим какви други смеси за тези компании са ни подготвили през 2017 г., ние бихме искали да подадем официална заявка за масово производство, така че * всеки * да може да ги изпробва. Честното е справедливо, нали?

Тази история първоначално се появи Храна и виноТрейси андерсън преди и след

Интересни Статии