Този ресторант във Флорида предлага брънч за кучета с коктейли, подходящи за домашни любимци

Този ресторант предлага закуска за кучета с коктейли, подходящи за домашни любимциКредит: Instagram / @ _ loganthefrenchie

Хората обичат брънч. Някои от тях ще ви кажат, че това е най-важното хранене за седмицата. Въпреки че се знае, че много от тях се наслаждават на бездънни мимози до такава степен, че те по същество се превръщат в животни, брънчът е нещо, при което домашните любимци се понасят само в най-добрия случай.

Досега. Това е така, защото едно място в Южна Флорида сервира специален брънч, който наистина поставя домашни любимци отпред и в центъра. Тази събота (20 юли) отбелязва последната част от популярния „Bark-n-Brunch“ на Brimstone Doral - угощение за майстори и кукли.

неща, които да опитате в секса

В допълнение към сервирането на всичко, което бихте очаквали от брънч в Южна Флорида, Brimstone приема идеята за закуска на куче много буквално. Няма нужда да изпращате кученцето си към обичайната му суха храна или тайно да го храните с остатъци под масата. Вместо това предлагайте любимите си ястия като „Awoof Con Pollo“, „Filet Pupnon“ и „No Cats Allowed“, всички от които звучат като въртене от висок клас на обичайния ви домашен любимец.

Разбира се, това не е първият ресторант, който прави сервирайте (надценени) храни специално за кучета . Но като се има предвид, че това събитие е специално за четириноги приятели, единственото право е и те да имат шанс да се включат и в пиенето. За тази цел Brimstone ще сервира безплатни коктейли, подходящи за кучета (т.е. безалкохолни). Няма наистина никакви подробности за това какво точно има във всеки от тези коктейли, подходящи за кучета, но хората могат да изпитат познатата радост от бездънните мимози.

Без значение какво поръчва кучето ви, приходите от деня ще отидат за Лапи4Ти , базирано в Маями спасително убежище. Така че, ако някога сте използвали кучето си като оправдание, за да излезете от плановете за уикенд през уикенда, вие официално сте без оправдания. И ако си мислите, че единственото нещо, което липсва от брънча, е масово събиране на най-добрите приятели на човека, това вероятно е сбъдната мечта. Просто се уверете, че кучето ви не изтича до банята, когато сметката се появи.колко епизода в ahs сезон 8

Тази история първоначално се появи MyRecipes

Интересни Статии