Тази класическа вила е нашият нов любим план за къща

Тази вила се предлага под 2000 квадратни метра и е идеална за намаляване на размера.Защо го обичаме

Това 1 787 квадратни метра къща с три спални и две бани изглежда красива само отвън. Вътре тя се грижи за спокоен начин на живот. Стъпете в хол с гледки, които се простират през кухнята до почти 36-футовата задна веранда. (То трябва да се третира като вашата семейна стая с хубаво време!) Определено стълбище води до тавана, където имате възможност да превърнете тази площ от 436 квадратни метра в легло и баня или да я използвате за съхранение . (Всеки собственик на малък дом мечтае да има допълнително място за коледен декор и дрехи извън сезона.) Имате нужда от повече място? Скрийте нещата в гаража с две коли. С малък отпечатък на крака, всяко пространство е добре обмислено. Холът, кухнята и верандите са мястото, където ще се прекарва най-много време. Тези стаи са на първо място в центъра на къщата. Отделено е много пространство. Основната спалня и спалните за гости са от различни страни на къщата, което позволява на гостите да имат собствено пространство.

План на етажа на вила Dixie План на етажа на вила DixieКредит: Southern Living

Факторът Уау

Красивата фасада. Думите 'вила' и 'сладък' днес се използват почти синонимно, но архитект Мич Джин излезе извън този стереотип за малките къщи с тази изискана версия. Червеният тухлен екстериор му придава тежест, но Джин го олекоти с елегантната входна врата и обграждане. Той също така мащабира предната веранда в стил гръцко Възраждане, за да се побере на дребния фундамент, избирайки най-скромния ред на колоните (доричен), както и поддържайки фронтона чист и прост. Широките, извити стъпала приветстват посетителите направо в най-царствената малка къща на блока.

Обжалване на бордюра Dixie Cottage Обжалване на бордюра Dixie CottageКредит: С любезното съдействие на продавачите

Финалните щрихи

Харесва ни комбинацията от сива облицовка и тъмнозелени капаци за тази старомодна вила. Опитайте Sherwin-Williams & apos; Светло сиво (SW 7043) за тапицерията и Dard Hunter Green (SW 0041) за капаците.

Що се отнася до осветлението, потърсете традиционни тела, които имат изчистени линии. Сингъл Висяща медна светлина от Lantern & Scroll над предната част е чудесен вариант.Накрая оформете вратата с няколко сеялки и сте готови. Ние обичаме официалните линии на Урна с драпирани гирлянди от Терен.

Интересни Статии