Домакините на „лошото на хартия“ преливат своите кариерни цели

Ако четенето е вашето нещо, тогава се надяваме вече сте чували за Лошо на хартия подкаст . Съ-водещите Грейс Атууд и Бека Фрийман избират книга всеки месец и я обсъждат в епизод от своя подкаст (който излиза ежеседмично). По същество това е виртуален клуб за книги, където получавате най-добрите препоръки за забавни (а понякога и сериозни) книги, които да добавите към купчината си за четене. Останалите епизоди всеки месец прекарват в чат с очарователни гости, догонване на случващото се в техния живот и обсъждане на всякакви интригуващи теми, вариращи от умения за договаряне на заплата до продукти за красота, създаване и поддържане на приятелства и не само. Също така наскоро обявиха (и пуснаха първия епизод на) следващия си голям проект: специална допълнителна поредица, Лошо за политиката , където експертни гости обясняват политическа тема по начин, който всеки може да разбере.По принцип тези момичета са на път да завладеят света на подкастите, като същевременно създават реална общност, в която слушателите могат да се свързват помежду си в реалния живот, както и онлайн. И още не са приключили - и двамата имат някои големи планове за бъдещето на Лошо на хартия . Прочетете, за да научите повече за работа с приятели, ходене на свободна практика, как се променя блогването и какво е необходимо, за да стартирате подкаст.

Име: Грейс Атууд + Бека Фрийман
Възраст : 37 + 33
Местоположение: Бруклин, Ню Йорк
Образование: Бакалавър по финанси от колеж Бентли, бакалавърска степен по международни изследвания от Бостънския колеж

Започнахте блог през 2010 г., когато блогването за пръв път започна да придобива известна сила (и докато все още работите на пълен работен ден!). Как се е променил пейзажът оттогава и къде виждате The Stripe в бъдеще?

Грация: Наистина е различно! Чувствам, че много хора са изоставили своите блогове, където той остана основният ми фокус. Чувствам се наистина горд, че продължавам да публикувам в блога си всеки ден и да изграждам общност там. Мисля, че общността става толкова важна за блоговете. За да успеете, трябва да се ангажирате с вашата общност и да сте наистина достъпни за тях. Не можете просто да изтласкате съдържание, трябва да се ангажирате с читателите си и да им предоставите стойност. Прозрачността е друга голяма. Мисля, че успях да бъда успешен, като бях наистина честен. Говоря за добрите и лошите части от живота си, говоря за продуктите, които обичам - но и за тези, които не обичам толкова много.

Трудно е да се каже накъде се насочват блоговете и социалните медии, но мисля, че е наистина важно да поддържате нещата реални с аудиторията си и да се съсредоточите върху изграждането на общност. В ранните дни блоговете станаха популярни, защото бяха по-подходящи от списанията. Блогърите бяха просто обикновени момичета с ежедневна работа, документиращи облеклото и / или живота си. Докато рекламодателите хващаха вятъра, той се превърна в това много по-подбрано, лъскаво нещо. Но сега мисля, че виждаме промяна от лъскава и подбрана към по-сурова и свързана, което на мен лично ми харесва много повече.Източник: Грейс Атууд

Вече сте консултант по маркетинг на свободна практика, но преди това сте работили в LOLA и BaubleBar (където сте срещнали Грейс!). Какъв е бил за вас преходът към живот на свободна практика и самостоятелна заетост и къде виждате кариерата си в бъдеще.

Бека: Бях наистина изнервен да отида на свободна практика и първоначално си мислех, че това ще бъде само бърза почивка, докато се захранвам отново и преодолея някакво прегаряне, но ми хареса много повече, отколкото някога съм се надявал! Беше наистина приятно предимство да мога да контролирам графика си, а също и да работя върху множество клиенти в множество индустрии, а не само за един бизнес наведнъж. Най-вече обаче ми дава гъвкавостта, от която се нуждаем, за да развием подкаста (особено когато започнахме да добавяме в предавания на живо в цялата страна по-рано тази година!). На този етап мисля, че ще остана на свободна практика в обозримо бъдеще.

Миналата година двамата се обединиха, за да стартирате подкаста Bad on Paper. Честито! Какъв беше процесът, от решението, че искате да направите този проект реално, до изнасянето на подкаста на път с шоута на живо?

Грация: Беше смешно. Един от моите приятели продължаваше да ме хелира, казвайки ми, че подкастите са пътят на бъдещето и че трябва да започна такъв. Бях поразен от идеята и не бях наистина сигурен какво искам да направя. Опитах се да помисля за нещо, което харесва моята аудитория, което би се превърнало добре във формата на подкаст и това са книги. Също така знаех, че не искам да го правя сам, тъй като мисля, че е по-трудно да имам подкаст само с един човек. Попитах Бека, която беше доста скептична (но нейната новогодишна резолюция беше да каже „да“ на повече неща!)Предаванията на живо бяха щастлив инцидент, бих казал. Каролайн се свърза с нас, за да направи шоу и бяхме изключително поласкани, но и уплашени. Не знаехме дали някой всъщност ще дойде! Затова избрахме понеделник вечер и те казаха, че ако имаме 60 души, ще бъдат щастливи. Имахме 60 приятели между нас двамата, така че решихме, че ще се оправим. И тогава го разпродадохме! Това беше тласъкът за правенето на повече концерти на живо, на които ни се стори шум и обичахме да бъдем на сцената и да се срещаме с толкова много слушатели след това. Така че направихме малко лятно турне, което премина много добре и сега се готвим за нашето есенна обиколка през октомври / ноември!

Източник: Грейс Атууд | Желязо и мед

Източник: @badonpaperpodcast | @carterfish

l oreal age perfect фон дьо тен

Имате ли съвет за влизане в бизнес или сътрудничество по проект с близък приятел?

Грация: Бих бил много внимателен и се уверете, че ще работите добре заедно. Смешно е, защото обикновено имам правило да не влизам в бизнес или да правя нещо свързано с пари с приятел. Виждал съм толкова много приятелства да се разпадат заради подобни неща. Като се има предвид това, ние с Бека всъщност работихме заедно в BaubleBar. Тя управляваше дигитален маркетинг, а аз - социални медии и влиятелни неща. Така че вече знаехме, че работим добре заедно и имаме много допълващи се умения.

Най-добрият ми съвет би бил, че мисля, че е наистина важно вие и вашият приятел да имате допълнителни умения и да обичате да правите различни неща - иначе мисля, че ще бъде наистина трудно. Например, когато резервираме нашите предавания на живо, Бека се справя с всички преговори с местата и аз работя върху нашите туристически неща и резервирам гости. Имам вградена връзка с аудиторията и рекламодателите с моя блог, но Бека има връзки с рекламни мрежи чрез работата си по дигитален маркетинг. Така че разделението на работата идва съвсем естествено и ние не спорим кой какво прави. И двамата сме еннеаграми от тип 3 (тя е крило 4, аз крило 2), което според мен помага!

Източник: @beccamfreeman

Кои бяха най-големите предизвикателства, които двамата имате, когато се опитвате да стартирате подкаста?

Грация: Имаше толкова много да се научи. Не стартирахме с мрежа и направихме всички редакции сами, така че трябваше да се научим много от това как да използваме Libsyn (това е доста лесно) и редактирането в Garageband. Честно казано, нищо от това не беше много трудно, но се научи много. Слава Богу за уроци в YouTube.

Бека: Никой от нас няма опит в аудиото, така че ученето как да се използва оборудването имаше доста стръмна крива на обучение. Но ние се радваме, че го овладяхме, защото сега можем да записваме в нашите апартаменти, което улеснява нещата за нас (здравей, вино и спортни панталони), но също така го прави по-интимна и комфортна среда, когато имаме гости.

Мисля, че е наистина важно вие и вашият приятел да имате допълнителни умения и да обичате да правите различни неща - иначе мисля, че ще бъде наистина трудно.

Какво е нещо, което бихте искали да знаете преди да започнете BOP?

Грация: Това е трудно да се каже! Предполагам, че бих искал да сме малко по-стратегически в началото. Всъщност не мислихме за много. И всичко, което сме направили досега, ни е довело до мястото, където сме, но мисля, че ако бяхме по-стратегически в началото, щяхме да растем по-бързо.

Бека: Честно казано, радвам се, че влязохме в сляпо! Започнахме го като забавен страничен проект и мисля, че ако знаех колко работа би било, щях да бъда сплашен. Все още сме в момент, в който едвам си плащаме за подкаста, но толкова много обичам да го правя и съм развълнуван от общността, която изграждаме, че си заслужава.

Източник: @badonpaperpodcast | @courtneyhizeyphotography

Как определяте кои книги да включите в подкаста?

Бека: Правим много предварително четене! Но като читател за цял живот, това е една от най-страхотните части на подкаста - получаваме разширени копия на всички предстоящи книги. В момента се опитваме да разберем нашите есенни книги и прожектираме множество предстоящи издания. Опитваме се да избираме неща, които са различни за всеки месец - така че ако имаме нещо тежко един месец, ние се опитваме да станем по-леки през следващия - но винаги искаме да намерим нещо, за което можем добре да обсъдим!

Грация: Да, толкова много четене! Но както каза Бека, това е ЗАБАВНО. Научихме, че трябва да проверим всяка книга, която изберем като книга за подкаст. Това вероятно звучи интуитивно, но в началото не го правехме. Току-що избрахме книги, които ни се струваха вълнуващи и бяха разочаровани от няколко от тях. За да бъде представена книга, тя наистина трябва да ни грабне, но също така трябва да можем да водим оживена дискусия около нея.

Източник: @beccamfreeman

Имате ли гости на мечтания подкаст?

Бека: Ева Чен

Грация: Синди Крофорд

Кой беше вашият любим момент досега?

Грация: Определено първото ни шоу на живо в Caroline’s. Беше напълно сюрреалистично!

Бека: Наскоро се свързахме с доста голям гост, който четеше за подкаста и искаше да бъде гост. По принцип и двамата умряхме на място. Свикнали сме да бъдем тези, които се качват, така че това се почувства като огромен момент!

Вашите ранни години в кариерата трябва да преминат в учене, наблюдение и усърдна работа. Бъдете гъба, вършете работата и бъдете винаги добри (това се отнася за всяка възраст). Ако направите това, ще бъде трудно да се провалите!

Все още е ново, но какви цели имате за подкаст напред?

Бека: Искам да стигна до точка, в която подкастът да е около 50 процента от това, което правя за работа! Виждаме много вълнуващо израстване, срещнахме невероятни хора (много от нашите гости станаха истински приятели), но бих искал да имам малко повече баланс между работата и парите, за да можем да продължим да инвестирайте повече време, за да направите подкаста страхотен. Бих искал да направя и международно шоу на живо (Лондон? Торонто?).

Грация: Бих повторил това! В момента реинвестираме всичко, което правим, обратно в подкаста, така че би било хубаво да стигнем до място, където печелим пари от него. Имам търпение, обаче, БЛОГЪТ отне ГОДИНИ, за да спечели пари! Бих искал също да започнем да продаваме стоки. Представям си сладки, органични памучни графични тениски с интровертни думи. В момента сме твърде разтегнати, за да добавим нещо друго в чиниите си!

Всъщност откривам, че работата от вкъщи ме прави по-мотивирана да правя планове с приятели. Винаги се чувствам леко разбъркан и сякаш трябва да говоря с някого след пълна работа от вкъщи!

Манията #AmazonNightgown наистина започна това лято. Защо ви привлече парчето и защо смятате, че толкова много хора го обичат? Какво беше да го видиш прегърнат от толкова много читатели и последователи?

Грация: О, боже, това е лудост. Това е като ... Блогирам от 10 години и ТОВА е това, което излита? Тази дълбоко неприятна (казвам това с любов) рокля от $ 30 !? Това е весело. Никога не съм мислил, че това ще се случи. Приятелката ми Хита се свърза с нея в нея 5 бюлетин Smart Reads още през март и си поръчах двойка. Хареса ми и получих много комплименти за него, но не мислех, че е особено. Но няколко читатели започнаха да ми изпращат снимки, на които ги носят, затова направих хаштаг и акценти върху моя Instagram и всичко оттам просто заваля.

Беше толкова готино да го видя прегърнат от толкова много читатели. И аз обичам колко щастливи правят хората! И честно казано, в блатистата жега в Ню Йорк няма нищо по-добро. Обичам да нося моята в горещите дни, когато ще ходя много с метрото и не искам нищо да докосва тялото ми.

Бека: Мога да гарантирам! Имам две, това е толкова удобно облекло, но все пак доста сладко. Обичам да нося моята в дните на пътуването.

Източник: @badonpaperpodcast | @ironandhoney

Как изглежда вашата сутрешна рутина?

Бека: Опитвам се да се събудя между 7:30 и 8:00 сутринта - дори ако работя от вкъщи - и да работя до 9:30 сутринта. Открих, че огромен ключ за мен е сутрешното прекъсване, за да „стана човек“. Така че обикновено това е времето за пиене на кафе, превъртане на Instagram и всъщност не правиш нищо продуктивно. Но това, че не се налага да бързам сутрин, наистина ми помага да не започна деня, който вече е стресиран.

Грация: Същото като Бека. Аз не съм сутрешен човек, но откривам, че получавам много повече работа сутрин, като се отказвам от имейла и просто въртя работа, преди хората да започнат да искат неща!

бъдете любезни кутия есен 2019

Работите от вкъщи, което според моя опит може да направи напускането на дома малко предизвикателно в някои дни. Как да се уверите, че ще излезете от къщата, ще видите приятелите си и други подобни?

Грация: Честно казано, бих искал да излизам от къщата по-малко. Това лошо ли е? Като блогър / инфлуенсър има събития и вечери и всъщност съм доста голям интроверт. Може да има много да се балансира и наистина съм смазан, ако имам твърде много планове. Опитвам се да планирам по-малко, за да мога да правя по-спонтанни планове. Но винаги имам планове или срещи в града, така че винаги се обличам!

Бека: Опитвам се да направя няколко извънредни поръчки, ако работя цял ден от вкъщи (въпреки че реалността е, че аз също отивам в града за срещи поне три дни в седмицата). Например, днес отидох до магазина за хранителни стоки и пощата по обяд и след това оставих връщането си под наем на пистата в 16:00. По този начин се отдалечавам от компютъра и получавам няколко стъпки и чист въздух. Но всъщност откривам, че работата от вкъщи ме прави по-мотивирана да правя планове с приятели. Винаги се чувствам леко разбъркан и сякаш трябва да говоря с някого след пълна работа от вкъщи!

За да бъде представена книга, тя наистина трябва да ни грабне, но също така трябва да можем да водим оживена дискусия около нея.

Какъв съвет бихте дали на 22-годишното си аз?

Бека: Бих си казал, че съм по-отворен, има много начини да бъда успешен (а успехът означава различни неща за различните хора). По-рано в кариерата си бях свръхфокусиран върху „кое е следващото стъпало на кариерната стълбица“ (честно казано, някои дни все още съм… това е в процес на работа), но бих искал да прекарам повече време да си задам въпроса „какво ще да те изпълня и да те направя щастлив. '

най-добрите цветове за нокти за черна кожа

Грация: Бих си казал да се отпусна малко - че успехът ще дойде! Работете усилено, сведете глава и се учете от всички около вас. Когато бях на 22, исках да ръководя, исках да направя разлика и да отговарям. Но имах толкова много да науча! Вашите ранни години в кариерата трябва да преминат в учене, наблюдение и усърдна работа. Бъдете гъба, вършете работата и бъдете винаги добри (това се отнася за всяка възраст). Ако направите това, ще бъде трудно да се провалите!

Източник: @graceatwood | @ironandhoney

Грейс и Бека са The Everygirl ...

Любима книга, която да препоръчате на непознати в метрото:

Грация: Три жени от Лиза Таддео. Това е невероятно вълнуваща нехудожествена литература, която се чете като измислица, описваща сексуалния живот на три жени в продължение на осем години.

Бека: Идеята за теб от Робин Лий. Определено е виновно удоволствие, но наистина е добре написано и не познавам никой, който да не го е харесал!

Вашият идеален петък вечер в:

Грация: Тирион (моята котка), суши за изнасяне и добра книга. Телефонът в идеалния случай е извън мястото, зарежда се в спалнята.

Бека: Тайландска храна и страхотна нова книга

Вашата любима тренировка:

Грация: Йога в Sky Ting или MultiTask в Tracy Anderson

Бека: Пилатес, в идеалния случай в Ню Йорк Пилатес, или SoulCycle

Любимо място за хранене в Бруклин:

Грация: Бозу! Такова добро суши и доста достъпно също. Наскоро разбрах, че мога да поръчам доставка от тях на хайвер, което беше опасно откритие.

Бека: Rabbithole има невероятна салата от пържоли, сладко настроение и никога не е претъпкан

Вашият любим продукт за грижа за всички времена:

Грация: Богатият крем на д-р Августин Бадер. Вдига най-добрия овлажнител, който някога съм опитвал. аз имам преглед на него в моя блог .

Бека: В момента: Vintner’s Daughter. Но аз съм склонен да играя на терена с грижа за кожата, така че def променя нещата редовно.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Хората са изненадани, че Кейт просто е носила розово на коледно парти

Хората са изненадани, че Кейт просто е носила розово на коледно парти

West Elm събира пари за ASPCA с коледни орнаменти, вдъхновени от нашите любими домашни любимци в Instagram

West Elm събира пари за ASPCA с коледни орнаменти, вдъхновени от нашите любими домашни любимци в Instagram

Трансформацията на викторианския мезонет създава върховно светилище в Лондон

Трансформацията на викторианския мезонет създава върховно светилище в Лондон

5 класически, скрити скъпоценни епизода „Симпсъни“, които да гледате, докато сте под карантина

5 класически, скрити скъпоценни епизода „Симпсъни“, които да гледате, докато сте под карантина

Chip and Jo’s Third Year Silobration посещава Waco този уикенд

Chip and Jo’s Third Year Silobration посещава Waco този уикенд

Преди да стане кралица на Англия, Елизабет беше момиче-скаут

Преди да стане кралица на Англия, Елизабет беше момиче-скаут

„Американски богове“ добавя Клорис Лийчман и 3 други в ролите

„Американски богове“ добавя Клорис Лийчман и 3 други в ролите

„Д -р Фил“ е подновено през 2023 г. от CBS

„Д -р Фил“ е подновено през 2023 г. от CBS

Това най-продавано плавателно средство за басейн от Amazon е най-гъвкавото и пакетирано, което сме виждали

Това най-продавано плавателно средство за басейн от Amazon е най-гъвкавото и пакетирано, което сме виждали

7 неща, които всички интроверти разбират

7 неща, които всички интроверти разбират