12 неща, които трябва да направите, ако празнувате самостоятелно благодарността

Празнувате самостоятелно Деня на благодарността тази година? Това не означава, че трябва да се чувства по-малко празнично. Ето как да се възползвате максимално от него:

Как да се придвижвате в Деня на благодарността в пандемия

Денят на благодарността идва с много възможности за избор тази година и е важно да знаете как да се ориентирате преди това. Имайте предвид това:

Най-добрите епизоди за Деня на благодарността за поточно предаване тази година

Има ли Деня на благодарността без един или два епизода на Деня на благодарността? Ние мислим, че не. Ето всички епизоди на шоуто за Турция за гледане:

10 неща, които трябва да знаете, преди да полетите този празничен сезон

Летянето през този празничен сезон включва много повече несигурност от обикновено. Ето как да се подготвите, за да сте сигурни, че сте възможно най-сигурни.

Вдъхновете се: Шикозни идеи за декор на благодарността, които са невероятно лесни

66-те най-добри рецепти за благодарността, които да направите тази година

Независимо дали готвите за семейството си или просто за себе си, вашият Ден на благодарността трябва да бъде изпълнен с вкусна храна. Започнете с една от тези рецепти:

23 растителни рецепти за благодарност

Тези 23 рецепти на растителна основа са толкова добри, че дори вашият чичо, обичащ месото, няма да осъзнае, че се промъква в повече зеленчуци по време на вечерята си.

Ето защо не бива да се занимавате с Турция тази година

Няма правила за Деня на благодарността, което означава, че през 2020 г. пуйка може да не е необходимост за Деня на Турция. Ето защо може да помислите да го пропуснете:

Вместо да се притеснявате за вина за храната за Деня на благодарността, опитайте това

От всички неща, които трябва да правим на Деня на благодарността, притеснението за това, което ядем, не трябва да е едно от тях. Ето какво да направя вместо това.

Лесни рецепти за Деня на благодарността, които ще се чувстват достойни за готвача

Нямате готварски умения? Няма проблем. Заблудете всички този Ден на благодарността с една от тези 20 рецепти - всички те са лесни, но изглеждат всичко друго, но не.

20 рецепти за десерт за Деня на благодарността, които да направите тази година

Разбира се, тиквеният и ябълковият пай са вечни занимания, но тези 20 рецепти ще подправят вашата десертна маса за Деня на благодарността тази година.

Как 50 момичета прекарват Деня на благодарността 2020

Денят на благодарността изглежда различно тази година и всички ние се опитваме да разберем как да се ориентираме в него. Ето как прекарват деня си 50 Everygirls:

Деня на благодарността за уютни дни през

Ние сме оформили шест различни тоалета, които са идеални за усещане за малко специален ден на Турция, като същевременно гарантираме, че ще бъдете допълнително уютни.