Актьорският състав на Teen Wolf се събира на практика за премиерата на новата среща на MTV Reunions

Карантината ни донесе някои основни виртуални срещи Виж снимките MTV

Специалният YouTube на 5 юни събира създателя на поредицата Джеф Дейвис и повече от дузина членове на актьорския състав през шест сезона, включително Тайлър Поузи и Дилън О’Брайън.MTV видя скорошната вълна от виртуални срещи - те са много по-лесни от опитите да съберат всички в една стая! - и бързо видях зряла възможност. Не се задоволяват само да обявят събиране на „Teen Wolf“, те го правят началото на нещо.

Определен за 5 юни, Джош Хоровиц от MTV News ще бъде домакин на зашеметяващото събиране, което трябва да съвпадне с деветгодишната годишнина от хитовия сериал, продължил шест сезона.

ViacomCBS

Джон Красински продава добри новини на ViacomCBS - и тя вече е разрушена

Преглед на историята

Да, това означава, че е в ефир само от три години. И да, девет е някакъв необичаен номер за празнуване, но това е ерата на карантинните виртуални срещи, така че ще имаме каквото и да е оправдание, за да отпразнуваме нещо .

Мрежата категорично се съгласява, тъй като обявяването им за това цифрово виртуално събиране, което понастоящем е предвидено за безплатна премиера в канала на MTV в YouTube по обяд на 5 юни, е част от по-широко съобщение, че това е дебютът на нова марка „MTV Reunions“.Подобно на много други скорошни виртуални срещи, това специално събитие също е свързано с благотворителна кауза, First Responders First, организация, която предоставя подкрепа и помощ на работниците от фронтовата линия по време на продължаващата пандемия на коронавируса.

Съобщението на мрежата също така рекламира „MTV Reunions“ като част от нейната инициатива #AloneTogether, която представлява координирани усилия за опити и образование и подчертаване на по-младите демографски данни за стойността и значението на социалното дистанциране.

Гети

Приятели Продуцент дразни кога може да се случи събирането, бъдещата съдба на Рос и Рейчъл и много повече

Преглед на историята

Според прессъобщението, към създателя на „Teen Wolf“ Джеф Дейвис ще се присъединят членовете на ролите Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden, Linden Ashby, Melissa Ponzio, Shelley Hennig, Arden Cho, Dylan Sprayberry, Orny Adams, Иън Бохен, Чарли Карвър, Макс Карвър, Коди Кристиан и Халин Рамбо.Според мрежата „MTV Reunions“ ще „събере членове на актьорския състав от най-запомнящите се телевизионни предавания, всички с цел събиране на пари за благотворителни каузи“. Докато стартовата поредица е шоу на MTV, надеждата със сигурност е, че вратата ще бъде отворена и за предавания от други мрежи.

Дори ако са избрали да бъдат скъперници и да го запазят в семейството на ViacomCBS, това все още е много предавания в много мрежи през годините. Ако наистина искаха да ангажират по-младите демогрипахи, те дори биха ги попитали кои представления, които биха искали да видят, се събират.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии