„Тийн вещица“ 30 години по-късно: Робин Лайвли във фенския момент, който наистина я накара да прегърне култов класически

Жени от 80-те и 90-те - тогава и сега Виж снимките Алами

„Това беше моментът, в който„ Teen Witch “стана толкова по-важен за мен“, казва Лайвли пред TooFab.Частично мюзикъл, отчасти тийнейджърска комедия и пълен лагер, класиката от 1989 г. „Teen Witch“ вероятно не е филм с тази звезда Робин Лайвли мислеше, че все още ще говори за 30 години по-късно.

И все пак, ето ни.

Във филма участва Лайвли като Луиз Милър, титулярната тийнейджърка на заклинания, която използва малко магия, за да се превърне в „най-популярното момиче“ в училището. Нейната мисия: да спечели привързаността на Брад, „червения любовник“.

Докато говоря с TooFab за нейната работа в антологичния сериал на Хулу „В тъмното“ - повече за това тук - просто трябваше да попитаме за филма от 80-те и тя беше повече от щастлива да се задължи. „Знаете, че това е един от проектите, който се превърна в най-близкия и скъп на сърцето ми“, каза Лайвли, „защото не само феновете ... е, да, всъщност е заради феновете и феновете, които следват ! 'Филмът, който се откри срещу „Домашни любимци на домашни любимци“ и „Поле на мечтите“, беше бокс бомба, но през годините разработи един хелува, благодарение на телевизионни повторения, среднощни предавания и дори сценични адаптации. Клиповете от филма - особено скандалният рап „Top That“ - станаха вирусни и собствената сестра на Робин, Блейк Лайвли , обича филма толкова много, Робин изпълни последния танцов номер на филма на сватбата им.

true and co bras преглед

За Робин обаче има един фен момент, който се откроява над останалите.

Алами„Преди години направих прожекция, среднощна прожекция с Праскови Христос и това беше първото, което направих, защото Джош отиде при един - Джош Милър, който изигра по-малкия ми брат - и затова отидох - обясни тя. 'И беше толкова феноменално, че не мога да започна да ти го казвам.'

- След това този човек идва при мен. Той беше млад, вероятно в началото на 20-те години и той ме хваща за ръцете и ме държи за ръцете и в очите му се стичат сълзи - продължи тя. И той каза: „Нямате представа колко сте променили живота ми. Нямате представа през какво ме преведе филмът. И точно в този момент „Teen Witch“ стана толкова по-важен за мен. “

здравословни ястия за седмицата

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

'Нямах представа за въздействието и значението, което имаше върху толкова много хора', добави актрисата, която каза, че публикациите й в Instagram за филма 'отиват банани' и са изпълнени със 'стотици и стотици коментари ... някои, които честно казано просто ме разплакай.

„И така, да, има този страхотен култ, който е забавен и забавен, но има и друг елемент, който има, че наистина наистина докосна хората по такъв дълбок начин“, продължи тя, „Или го гледаше, докато те бяха преживявайки трудни времена или някой близък от тях да си отиде, имам предвид такива неща.

Когато TooFab отбеляза, че това е форма на ескапизъм, Лайвли се съгласи. - Наистина е, точно това е. Никога не знаехме. Не можете да опишете този филм на никого, как да опишете тона му ?!

Добавянето към ескапизма, особено когато го гледате сега, е цялата ретро мода от 80-те. Когато Луиз преминава от книжния червей в кралица на училището, тя получава основно преустройство и монтаж на убийствени облекла, които все още ни правят ревниви. Сериозно, прегледайте го по-горе.

„Между другото, толкова много от тези дрехи всъщност бяха мои лични дрехи, така че беше наистина забавно“, каза Лайвли пред TooFab.

Що се отнася до любимия й външен вид? „Е, никога не можеш да сбъркаш с дънково яке, големи подплънки, това беше един от любимите ми“, обясни тя.

какво да правя след боядисване на косата

'Ще ви кажа, когато се почувствах наистина сладка', добави тя през смях. „Мисля, че се чувствах може би най-специалната в синята рокля. Това вероятно ми беше любимото. Беше толкова епична сцена. Всичко за него. Чувствах се красива и обичах да играя тези две различни роли - там, където бях непопулярна и маниак - и отново, на 15, 16 години, по това време си доста наясно. Обичах да мога да се трансформирам.

Вижте сцената със синята рокля по-долу и се отправете към „Finest Hour“. И да, това е танцът, който тя пресъздаде на сватбата на сестра си.

И хванете Lively в „Into the Dark: They Come Knocking“ на Hulu сега.

Интересни Статии