Обобщение на тийнейджърката на мама 2: Какво Джо изпрати на Кейлин, след като заведе сина си на Хавай без разрешение

Звезди на 'Тийн мама' и техните деца Виж снимките MTV / Instagram

„Върнете се в съдебната зала, ще се видим там.“

как да бъдем добър с парите

Кайлин Лоури пътуването до Хаваите не беше пълна ваканция от драма с бившия й Джо Ривера.

Във вторника на новия епизод на 'Тийн мама 2' риалити телевизионната звезда се върна от бягството си и изпълни приятеля си (и зрителите) за това, което се случи с нейните бебета, докато тя отсъстваше. Мрежата отказа да заснеме ваканцията, след като Кайлин се противопостави на споразумението за попечителство с Джо и заведе сина им Исак на Хаваите в ден, в който бившият й трябваше да бъде на посещение ... без да му каже.

Знаеше, че може да бъде задържана с неуважение към съда и да бъде изправена пред затвора за действията си, но не й пукаше. Джо обаче го направи.

'Получих текста около 2:30 сутринта на 4 юли', обясни тя на своя приятел, Денят на независимостта е един от предварително определените дни на Джо. След това тя каза, че съобщението му гласи: „Честит 4 юли, идва в 9, за да вземе Исак. Ще се видим скоро.'„Знаеше, че вече съм на Хавай, от три дни го публикувах“, обясни тя. „Знаеш ли, [съпругата на Джо] Вее знаеше, всички знаеха. Казах, 'Съжаляваме, че не сме вкъщи, той е в безопасност и здрав.' Джо казва: „Той трябва да бъде с мен днес, 9-5.“

Нейният отговор: „Е, реших, че е в негов интерес да бъде с мен и братята му днес“. Джо твърди, че е отвърнал на писането: „Помолих да имам сина си днес. Вие се съгласихте с това, когато подписахте споразумението за попечителство. Върнете се в съдебната зала, ще се видим там.След този текст те не са говорили. „Така че не знам дали той е подал молба за неуважение към съда“, добави тя. Не е ясно къде са двамата сега IRL, но сме сигурни, че ще се играе с напредването на сезона.

MTV / Instagram

Обобщение на тийнейджърката на мама 2: Кайлин Лоури казва „F - k It“ за попечителство, води син на Хавай срещу желанията на Ex

Преглед на историята

Въпреки че Джо не беше развълнувана от пътуването си до Хаваите, друг от бившите й, Крис Лопес, се появи за известно време с нея и детето им, 2-годишния син Лукс. Въпреки че е бил против MTV да снима с него и не е бил фен на Лукс да участва в шоуто като цяло, той изглежда се разхлабва малко.

'Нещата са наред, разбираме се', каза тя за връзката им, преди да каже на приятел, че се надява да заснеме предстоящото рожден ден на Лукс.

Въпреки че първоначално той просто щеше да вземе Лукс след партито, в крайна сметка Лопес дойде. „Ако една камера насочи в неговата посока, той ще ги оплюе“, предупреди Кейлин, преди да пристигне. Той обаче успя да присъства, без да бъде хванат пред камерата.

как да получите идеалното котешко око

„Teen Mom 2“ се излъчва във вторник по MTV.

Интересни Статии