Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Еверет / Гети

20 години по-късно Синди Лу, който каза: „Спомням си, че беше толкова любезен, толкова загрижен, но толкова методичен с това, което прави“.

Тейлър Момсен предприе пътуване по алеята на паметта, за да разсъждава върху опита си от снимките на филма от 2000 г. „Как Гринч открадна Коледа“.По време на интервю с 'Днес' в петък актрисата си спомни, че е играла ролята на Синди Лу, която заедно с 'несравнимия' Джим Кери. По това време тя беше само на седем години.

NBC

Twitter се чувства „лично жертва“ от „Сексуален“ Гринч на Матю Морисън

Преглед на историята

„Спомням си, че беше толкова любезен, толкова загрижен, но толкова методичен с това, което прави“, каза стипците на „Клюкарката“. „Дори на тази млада възраст си спомням, че го гледах и си казвах:„ В момента гледам художник на работа “.

малки деца и диадеми снимки

„Мисля, че хората обичат„ The Grinch “просто защото сърцевината на историята е толкова сладка, толкова сърдечна и има толкова добро послание“, продължи. 'Освен колко невероятно е изпълнението на Джим Кери и театралните елементи, които са влезли в снимките, просто начинът, по който филмът изглежда и се движи и се монтира, е невероятен сам по себе си.'Концертът също повлия на кариерата й като музикант.

„Нещото, което си спомням най-много, което вероятно ми е резонирало и до днес като възрастен, е първият път, когато влязох в звукозаписно студио и започнах да работя с невероятния Джеймс Хорнър“, каза тя за известния композитор. „И никога няма да забравя да вляза в това красиво студио с тази безупречна конзола пред себе си и да сложа слушалки и да пея за първи път в микрофон, пеейки„ Къде си Коледа “.

„Това беше толкова въздействащ момент в живота ми, защото ме накара да си тръгна“, искам да правя музика до края на живота си. Обичам да съм в звукозаписно студио. 'Колекция Everett

Уил Феръл ще се събере с Elf Cast като демократичен набирател на средства за балотажа на Джорджия

Преглед на историята

Бандата на звездата The Pretty Reckless наскоро пусна нов сингъл „Death By Rock And Roll“. Но „The Grinch“ винаги ще бъде запомнен като първата й възможност да направи музикален видеоклип.

„В спалнята си пея с фенерчето„ Къде си Коледа “, спомня си тя. „Искам да кажа, че по същество това беше първото ми музикално видео. Така че винаги получавам удар от това. И си спомням, че си мислех, че това е наистина забавна сцена за филмиране.

По време на филма, който празнува 20-годишнина, Тейлър заяви, че знае тайната на трайната му привлекателност.

„Фактът, че се връща всяка година - мисля, че е нещо, което да очакваме с нетърпение. И мисля, че това доста носи щастие и радост на всеки, който го гледа.

Деца от празничния филм: Вижте как изглеждат сега Виж снимките Колекция Еверет / Гети

Интересни Статии