Taraji P. Henson имаше мисли за самоубийство в заключение: „Искам да свърши“

Facebook Watch

Хенсън разкрива, че има пистолет и е мислила да го използва, за да „сложи край на всичко“.какво да готвите, когато не ви се готви

Тараджи П. Хенсън разкри за „мрачен момент“, който е имала по време на блокиране за продължаващата пандемия на коронавирус.

В мини епизода на Спокойствие с Тараджи във Facebook Watch актрисата сподели своя опит със мисли за самоубийство с гост д-р LaShondaGreen, докато те се заеха с темата за „психически сривове“.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Facebook Video.

„Така че по време на тази пандемия беше трудно за всички нас и имах момент. Имах тъмен момент. Бях на тъмно място - каза Хенсън. „В продължение на няколко дни не можех да стана от леглото, не ми пукаше. Това не съм аз. След това започнах да имам мисли да го прекратя.„Това се случи две нощи подред и аз си купих пистолет не много отдавна, той е в сейф и започнах като:„ Бих могъл да вляза там веднага и да сложа край на всичко, защото искам да свърши “. - продължи тя.

„Мислех за сина си, той е пораснал, ще го преодолее. Не ми пукаше - продължи тя. „Усетих, че се оттеглям. Хората ми се обаждаха, аз не отговарях, не ми пукаше.

Facebook

Тамар Бракстън за опит за самоубийство - Мисълта на сина Логан „заслужи по-добре“

Преглед на историята

Хенсън каза, че е решила да се довери на една от приятелките си какво е мислила. „Току-що го изтърсих,„ Мислех да се самоубия “, обясни тя.След като направи това, каза Хенсън, тя се почувства „толкова по-добре“ и знаеше, че това вече не е нещо, което ще прави.

„Чувствах, че ако не го кажа, това става план“, обясни тя. „Това, което ме изплаши, е, че го направих две нощи подред. Първо, беше като: „Не искам да бъда тук“. След това започнах да мисля да отида да взема пистолета и затова, когато се събудих на следващата сутрин, го измъкнах.

Грийн каза, че е „много нормално да се чувстваш самотен, да не искаш да го правиш повече“ и „има толкова много неща, които смятаме за погрешни, нездравословни, абсолютно нормални“ - особено в момент като настоящия пандемия.

„Не е нужно да вярвате на всяка ваша мисъл“, добави тя.

забавни сексуални позиции за двойки

Разговорът идва след като Тамар Бракстън се появи в шоуто по-рано тази седмица, за да говори за собствения си опит за самоубийство. Гледайте този епизод тук .

Ако вие или някой, когото познавате, се борите с депресия или сте мислили да си навредите или да отнемете живота си, потърсете помощ. Националната линия за предотвратяване на самоубийствата (1-800-273-8255) предоставя денонощна, безплатна, поверителна подкрепа за хора в беда.

Интересни Статии