Победители в Survivor във War Crowns, втори за два пъти победител в мощен, емоционален финал


Карантината ни донесе някои основни виртуални срещи Виж снимките CBS

Най-добрият финал на „Сървайвър“ за всички времена довежда до сълзи, борба и три съвсем различни пътувания - кой се бие от ръба и кой току-що стана по-богат с 2 милиона долара?

Джеф Пробст е известен с това, че се вълнува малко за всеки сезон на „Сървайвър“ но след като се потопихме в сърцераздирателния тричасов финал на „Победители във война“, ще трябва да му дадем този.40-тата част беше най-добрият сезон някога от почитания риалити сериал.Instagram / Браво

Елизабет Хаселбек плесна в „Агресивна“ Меган Маккейн: „Изключете подлостта“

Преглед на историята

Най-малкото това беше най-добрият финал, който някога сме виждали, дори и със страховития обрат „Edge of Extinction“ в пълна игра. Всъщност се случваше толкова много, че финалът - който навлизаше в часа на събиране все повече и повече през последните сезони - го погълна цял. Точно толкова се случваше.

Има толкова много неща за разопаковане на нашето пътешествие до Финалната тройка и вторият двукратен победител в „Survivor“, че трябва просто да стигнем до него. Но първо бихме искали да спорим, че без значение кой печели този сезон, те не отменят кралицата или дори седят до нея.В сезон на всички победители беше неизбежен че шоуто ще коронясва двукратен победител. И макар това да е постижение, то не е толкова впечатляващо, колкото втората победа на Сандра в сезон, който не беше изпълнен с победители. Тя трябваше да го спечели, докато тук по подразбиране това е двукратна победа.

Това обаче е съвсем различно постижение и то също толкова достойно, защото това е първият и единствен човек, който спечели сезон, съставен изцяло от победители. Това само по себе си е невероятно постижение. На всичкото отгоре те могат да заявят, че са спечелили 3 милиона долара от поредицата, което е просто лудост!

Youtube

Гледайте карантинния ремикс на Брендън Ури и Джими Фалън под под натиск

Преглед на историята

Предимството на предимствата

Първото нещо, което трябваше да се направи, преди да успеем да влезем в месото на епизода, беше да разберем кой от жителите на Edge of Extinction ще се присъедини към Final Five, за да го превърне във Final Six.Както научихме миналата седмица, предизвикателството беше просто натрупано с предимства. Натали имаше три от тях, докато Парвати, Юл и Уендел имаха по една. И все пак, Натали веднага се забърка в първия етап на предизвикателството, позволявайки на Wendell да поеме командваща преднина и дори позволи на Rob (без предимства) да я надмине.

циара бременна Ръсел Уилсън

Но цялата тази упорита работа на Edge започна бързо да се изплаща, тъй като тя имаше две предимства повече от всеки друг и успя бързо да компенсира тази загубена позиция. Уендел удари първо лабиринта, но Натали успя да направи достатъчно място, за да осигури победата.

Докато това не изкупува Edge като добър обрат в играта, няма по-достоен да се бори обратно в играта от Натали. Първата, която гласува на Night 2, тя доминираше Edge of Extinction от самото начало, като на няколко пъти заграби всички в осигуряването на предимства и недостатъци, за да се върне обратно в играта.

С други думи, никой не може да отрече колко усърдно е работила върху Edge, което я кара да се върне в играта на Ден 35 някак по-малко противоречиво, отколкото когато Крис излезе на Ден 8, само за да се върне Ден 35 и да спечели играта. Този Edge имаше много повече неща и видяхме, че Натали играе толкова силно, колкото тези в играта, просто по много различен начин.

Гети

Денис Родман подробно описва Wild Night с Kim Jong Un, включително водка, 'Hotties' и неговата изцяло женска група

Преглед на историята

Тайният имунитет идол

Много рядко се случва Сара да греши през който и да е сезон, в който играе „Сървайвър“, но една грешка, която е направила този сезон, е подценяването на партньора й от Cops-R-Us, Тони. Толкова често тя се рисува като високопоставената, която вижда всичко, но Тони, който получихме този сезон, е много по-присъстващ в играта.

Той също така играе много уважителна и нежна игра, отлагайки на партньорите си Бен и Сара, ако е необходимо. И все пак той изложи как точно се е разиграла цялата тази ситуация, след като Натали се завърна и нарисува картина на Edge, готова да награди Тони с 2 милиона долара.

Това беше гениална стратегия от нейна страна, тъй като никой не можеше да провери нейния образ. Съвсем просто, тя възприемаше Тони като заплаха и искаше да го няма. И той видя всяка част от него. На всичкото отгоре той разбираше по езика на тялото й и нарастващата близост с Микеле, че тя е върнала идол в играта със себе си.

Най-големият му страх беше, че тя ще изиграе своя идол, принуждавайки и него, и Бен да изхвърлят своите, за да запазят съюза си в безопасност. И все пак нито Бен, нито Сара вярваха - нито той, докато Натали не направи точно това.

След като Микеле постигна така необходимата и впечатляваща победа отзад в първото предизвикателство за имунитет (което спечели първия си сезон), Натали наистина извади своя идол и всичко, от което Тони се страхуваше, се получи.

В крайна сметка четири гласа за Натали и два гласа за Бен изобщо не бяха отчетени, което наложи прегласуване само с Сара и Дениз като възможни кандидати. И именно Дениз плати за арогантността на Сара. Тя така или иначе беше резервният план на Тони, но това все още беше явен недостатък в играта на Сара.

Дениз - която ще забележите, че изобщо не сме я споменавали досега - излезе толкова тихо, колкото изигра по-голямата част от сезона си. Но тя винаги ще бъде Куинслайър и един от най-добрите убийци в играта. Този път обаче тя беше надхитрена от множество предимства и беше от грешната страна на силовото трио.

Гети

Роузи О'Донъл мисли, че видеоклиповете за карантина на Мадона са „малко странни“

Преглед на историята

Мощното изявление на Сара относно пристрастията към пола

Един от моментите, в които сме сигурни, е част от причината, поради която не получихме истинско събиране тази вечер, е невероятно страстната реч на Сара по време на този първи племенен съвет. Чувайки от Натали, че журито смята, че Тони води шоуто в лагера, запали огън под нея.

Но също така й даде осъзнаване и разбиране за това как пристрастията между половете влияе върху възприятието, което се оказа катарзисно за нея. Загрижена за това, че е безмилостна и орязана в победния си сезон (какъвто беше напълно, намушквайки приятелите и съюзниците си), Сара отбеляза как това би се възприело по различен начин за един мъж.

„Ако една жена в тази игра лъже или изневерява или краде, тя е фалшива, фалшива или кучка“, каза тя. „Ако някой го направи, това е добър геймплей. Ако някой го направи, той е гнездо.

„Това, което е, е основа за пола и това ме възпира. Това възпрепятства другите жени да играят играта по начина, по който трябва да ни бъде позволено да играем играта “, каза тя, подчертавайки, че коментарите на Натали„ ме накараха да осъзная, че от две години съм толкова твърд със себе си от „Играта за смяна на игри“ че се чувствах така лош човек и не съм. И най-накрая мога… наистина се чувствам така, сякаш мога да го оставя. “

Беше мощен момент, когато Джеф призна, че ако се върне и погледне кадри от 20-годишен „Сървайвър“, той със сигурност ще види много неудобни случаи на пристрастия към пола, идващи от устата му, чак до привидно малко нещо при избора на кои играчи да се отнасят с фамилиите си.

Ана Никол Смитс дъщеря 2020

При това Сара весело настоя, че може да започне да я нарича Ласина, и дори се придържаше през останалата част от нощта.

Изводът обаче е, че това е поредният момент на „Сървайвър“, отразяващ нашите променящи се времена и опитващ се да расте и да се развива емоционално и социално. Не винаги е красиво (миналият сезон беше особено грозен и огромен провал за продукцията), но истинската промяна винаги идва в началото и неуспехите.

„Сървайвър“ винаги е отразявал най-доброто и най-лошото от нас обратно, така че е обнадеждаващо да виждаме моменти като този подчертани и с оглед на прожекторите, които заслужават. Сара не направи нищо лошо в своя печеливш сезон и не заслужава да бъде злодейска повече от Микеле или Бен за техните (повече за това по-късно).

Youtube

Кевин Джеймс пародира правилата за социално дистанциране във вирусен късометражен филм

Преглед на историята

Изкуплението на Бен Дриберген

Противоречив победител в своя сезон, Бен беше емоционален и непостоянен през този сезон, но също така е нараснал изключително много на моменти. Все още сме раздразнени, че той реши да игнорира Джереми без основателна причина, но връзката му със Сара и Тони беше истинска и фактът, че той започна да цени истинските отношения и да се отвори отново за доверие, беше невероятно мощна огромна спирка за неговата личностно израстване.

Бен дойде в първия си сезон счупен мъж, страдащ от ПТСР от времето си в армията. Това второ бягане беше невероятно терапевтично за него и беше вдъхновяващо да го наблюдаваме как си проправя път от тъмнината.

След като Тони спечели второто предизвикателство за имунитета през нощта, той отново беше запален наблюдател на играта. Беше прекарал нощта на последния племенен съвет в търсене на идол и сутринта към него се присъединиха всички.

Внезапно той забеляза, че нито Натали, нито Микеле вече наистина се катерят или търсят и затова заключи, че една от тях (вероятно Натали) е намерила идола на имунитета. И беше прав, както Натали го имаше.

Планът на Натали беше да се опита да накара Сара да хвърли, за да гласува Бен, но подозирайки, че идолът е изпратил Тони обратно в шпионската си барака, за да го потвърди. И когато Натали глупаво носеше огърлицата си в баба около китката си, Сара бързо го забеляза.

Това беше всичко, което Тони трябваше да знае, че е време да раздели Натали и Микеле, които изведнъж се превърнаха в силов дует. Тройката доминираше през втората половина на сезона срещу аутсайдера и завръщащия се Edge, малко вероятно дуо, изковано от отчаяние.

Но това беше Бен, който имаше емоционален момент със Сара, където той доброволно се опита да падне върху меча си за нейната игра. Знаеше, че е насочен и явно не смяташе, че може да се спаси, затова искаше Сара да убие.

островът на сивите мъже

Той й даде разрешение да запише името си, за да й помогне да изгради автобиография срещу Тони, така че журито да не се съмнява, че тя играе собствена игра и желае да направи големи движения. И точно това се случи, когато Сара се присъедини към жените, заслепявайки Тони и извади Бен.

Колекция Everett

Страстите се събраха отново - Коя звезда критикува края на „BS“?

Преглед на историята

Разглобяване на съюз

Говорейки за създаването на автобиография, Натали беше звяр от момента, в който се върна в играта, правеше всичко, за което Сара се притесняваше и го изтегляше. И в последния си отчаян момент на нужда тя извади епична победа в имунитета ... последен победа на имунитета за сезона.

Това е, което й гарантира място във Финалната тройка и й даде цялата власт за това кой ще седне до нея и кой ще се изправи срещу огъня. Би ли отишла по пътя на Крис Ъндърууд в „Дейвид срещу Голиат“ и сама да поеме тази битка?

Всички изглежда се съгласиха, че Тони трябва да тръгне, ако някой от останалите трима иска истински шанс за победа, но вместо да поеме това предизвикателство, Натали избра Сара да го направи. Нейните разсъждения, които бяха здрави по свой начин, бяха, че тя иска да разруши напълно този доминиращ съюз на Бен, Сара и Тони.

С отсъствието на Бен това беше сигурен начин да се гарантира, че само един от тях е стигнал до финала. Освен това осигури на Микеле място, без изобщо да се налага да се бие. Вероятно голяма част от това решение беше, че тя се чувстваше доста уверена, че има по-добра история от Микеле. Дали обаче тя?

В най-тежкото предизвикателство за пожар, което сме виждали, откакто това беше въведено в играта, Тони едва успя да извади Сара, за да си осигури това трето и последно място, отказвайки на Натали мечтания от нея сцена за финална тройка за всички жени. Щеше ли да й откаже победата?

Към този момент бяха зададени финалните три и трябва да отдадем заслуга и на тримата бивши победители за един от най-добрите крайни племенни съвети. И тримата се аргументираха интелигентно и убедително за играта си и в края на нея разбрахме, че ще бъдем доволни от всеки от тях като победител.

Това е красотата на играта. Те предприеха толкова драстично различни пътувания до края, но всяко беше валидно и всяко работеше. Няма грешен начин да се играе играта „Survivor“, без значение какво може да искат да кажат играчите на фотьойла - или дори колегите.

Но само по един начин печелите уважението на журито, за да спечелите наградата. И така, как го направиха тези трима?

Гети

Джей Мануел от ANTM нарушава мълчанието за това защо е напуснал, разговори за връзка с Тайра и настоящата реакция

Преглед на историята

Тони тук и сега

Винаги един от най-забавните играчи в историята на играта, Тони внесе съвсем различна версия на себе си в тази игра. Това беше Тони, който беше много по-присъстващ в играта, много по-ангажиран с колегите си в личен план.

Той смекчи лудите си лудории и се опита да овладее своята параноя - макар че тя се оказа по-често правилна - и установи истински връзки с всички. Той изигра игра, която беше едновременно състрадателна и стратегическа.

Той също беше доминиращ почти през цялото време, управляваше гласовете по начина, по който искаше, като работеше в тясно сътрудничество със Сара в силов дует, за който не можем да повярваме, че работи толкова добре толкова дълго за трето време подред. Това беше едносезонен тур де форс.

И въпреки това, въпреки господството си, той никога не получи нито един глас срещу него през цялото си пътуване. Това е свидетелство за неговата социална игра, която е изцяло нова арена за него.

Браво

Резюме на RHOBH: Кайл Ричардс, Дениз Ричардс Фейд избухва като обиди и обвинения в „Фалшиви задници“ летят

Преглед на историята

Натали никога не се отказвай

Натали щеше да води трудна битка, убеждавайки жури от победители да й награди 2 милиона долара, след като прекара точно седем дни в играта. През останалото време тя беше на Edge.

шоу на Елън, завършващо в тайна

В същото време, последният път, когато играч от Edge стигна до финала, той спечели. Но Крис го направи с шарен ход, в който се отказа от окончателния имунитет, за да отстрани лично най-голямото си състезание в огъня. Натали избра да не прави това.

Независимо от това, тя беше абсолютно доминираща, докато беше на Edge, осигурявайки много повече символи за огън от всеки друг, спечелвайки повечето предизвикателства там и създавайки истински връзки и взаимоотношения с всички там ... които също се оказаха същите хора, които гласуваха.

След като се върна в играта, тя бързо се захвана за работа и оцеля в три племенни съвета с една победа върху имунитета и два скрити идола на имунитет. Имаме победители, които се противопоставиха на волята на своето племе, като спечелиха пътя си до края, възнаградени с 2 милиона долара.

Гети

Приятели Продуцент дразни кога може да се случи събирането, бъдещата съдба на Рос и Рейчъл и много повече

Преглед на историята

Чудотворното пътешествие на Микеле

Отхвърлена от Ден първи като незаслужил победител и някой, който просто щеше да бъде избран, когато всички останали се умориха от нея, Микеле се противопоставяше на шансовете отново и отново и отново.

И все пак, с гръб към стената, Микеле се възползва от пристигането на Натали и се възползва от нейните предимства, за да работи в тясно сътрудничество с нея, за да осигури и двете им оцелявания в играта.

Микеле прекара основно цялата игра, губейки най-близките си и въпреки това никога не се губи сама. Тя беше в аут с почти всеки глас и няколко пъти беше самата цел. Тя спечели ключови имунитети, когато е необходимо, и сключи правилния съюз с Натали в точното време.

Това не беше хубав начин да се играе играта и сигурно беше изтощително, но се получи. Влезе във финала и това е огромно свидетелство. Микеле е играл тази игра два пъти и е стигнал до финала и двата пъти. Тя никога не е била гласувана извън тази игра.

Кажете какво искате за начина, по който тя играе играта, но може би това да бъде подценявано отново и отново е ефективна стратегия. Много малко хора могат да кажат, че са играли тази игра повече от веднъж и никога не са гласували. Микеле беше единственият, който се присъедини към тази елитна група тази вечер.

NBC

Гласът 5-ти съдия: Тези полуфинални резултати изглеждат изключително проблематични - или просто съвпадение?

Преглед на историята

Два пъти единствения оцелял

Бяхме малко изненадани, че гласовете се разиграха точно както се случи. Напълно очаквахме и тримата финалисти да получат гласове, но уви това не беше така. Горката Микеле вероятно ще се бори отново с историята си през този сезон, тъй като е напълно изключена от своите колеги победители.

Надяваме се, че феновете и тези играчи ще я подкрепят малко повече, защото тя наистина успя да извлече нещо забележително и двата пъти, когато играеше. И това е нещо, което никой от журито не може да каже, като се има предвид, че всички те са гласували точно в тази игра.

Това остави на Натали и Тони. И може би имаше само един резултат, който наистина бихме могли да очакваме. С жури, пълно с легенди и играчи от старата школа, които знаят каква е играта на играта, биха ли могли наистина да наградят главната награда на някой, който е прекарал толкова много от сезона извън играта?

Натали получи четири гласа, но това е всичко, което можеше да събере. Тони го смила и той работил през целия сезон. Докато голяма част от това вероятно е свързано с това, че той е получил толкова очевидна редакция на победителя през целия сезон, не може да се отрече, че е спечелил тази победа, 2 милиона долара и титлата единствен оцелял.

И той може гордо да седне до Сандра като единствената двукратна победителка (дори със звездичка до нея). Въпреки че не сме готови да го обявим за най-великия играч на всички времена, той определено е един от най-добрите играчи и един от най-забавните.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Gia Gunn се отваря за своята преходна хирургия: „Чувствам се много по-цялостна“ (ексклузивно)

Gia Gunn се отваря за своята преходна хирургия: „Чувствам се много по-цялостна“ (ексклузивно)

Хитманът на Нанси Кериган герой ли е? Защо режисьорът на документален филм изпълнява ролята на Шейн Стант в нова светлина

Хитманът на Нанси Кериган герой ли е? Защо режисьорът на документален филм изпълнява ролята на Шейн Стант в нова светлина

Кристин Кавалари играе F, омъжи се, убий с Hills Costars, избягва LC Въпрос по време на Boozy Q&A

Кристин Кавалари играе F, омъжи се, убий с Hills Costars, избягва LC Въпрос по време на Boozy Q&A

Клип на „Семейна терапия“: Къщата хвърля Тифани на бебешки душ, майка й НАЙ-накрая вярва, че е бременна!

Клип на „Семейна терапия“: Къщата хвърля Тифани на бебешки душ, майка й НАЙ-накрая вярва, че е бременна!

4 страхотни пътни чанти, които заслужават цената

4 страхотни пътни чанти, които заслужават цената

Ларк Вурхи отдаде почит на Дъстин Даймънд: „Думите не могат да изразят мъката, която чувствам“

Ларк Вурхи отдаде почит на Дъстин Даймънд: „Думите не могат да изразят мъката, която чувствам“

Докато майките правят домакинска работа през почивните дни, какво правят татковците? Не много, проучванията намират

Докато майките правят домакинска работа през почивните дни, какво правят татковците? Не много, проучванията намират

Шест деца принудени да се сбогуват с мама чрез уоки-токи, докато я гледаха как умира от коронавирус

Шест деца принудени да се сбогуват с мама чрез уоки-токи, докато я гледаха как умира от коронавирус

Южняците обичат цвекло от бонбони

Южняците обичат цвекло от бонбони

Нощното масло за лице, което напълно преобрази моите утрини

Нощното масло за лице, което напълно преобрази моите утрини