„Приказката на слугинята“ сезон 2: Алексис Бледел за онази Мариса Томей Камео в колониите (видео)

Алексис Бледел разчупва срещата на Емили със съпруга (Мариса Томей) в Колониите - и справедливостта, която взема в свои ръце.

Шефовете на „Черно огледало“ на сезон 6, възможен „Spinoff на USS Callister“: „Не съм сигурен какво можем да кажем“ (видео)

Създателят на „Black Mirror“ Чарли Брукър и изпълнителният продуцент Анабел Джоунс избягват да говорят за Сезон 6 и за „USS Callister“.

Джина Торес в началото на „Pearson“, края на „Suits“ и евентуален кросоувър (видео)

Звездата от „Пиърсън“ Джина Торес говори за сериала за изтичане и последния сезон на „Костюми“ - и ако видите някакви герои да се пресичат.

Ричард Мадън казва, че ще се срещне със създателя на „Бодигард“, за да говори за идеи за сезон 2 (видео)

Дейвид Бъд се нуждае от почивка. Водещият човек в трилър сериала на BBC „Бодигард“ - който си проправи път през миналия месец с лансиране в Netflix.

Звездата от „Сабрина“ Гавин Ледървуд казва „Има абсолютна надежда“ за Ник и Сабрина в сезон 4 (видео)

Звездата от „Охлаждащите приключения на Сабрина“ Гавин Леаурууд се отби в StudioWrap, за да говори за това какво ще стане с връзките на Ник през сезон 4.

Том Елис от „Луцифер“ Сезон 4 Финалът „Адът на обрат“, завършващ: „Обичам клифанджър“ (видео)

Звездата от „Луцифер“ Том Елис разказва пред TheWrap как мисли, че изпращачите на Deckerstar ще реагират на адския обрат на финала на сезон 4 от финала.

Том Елис за това как „Луциферът“ на Netflix ще бъде различен от „Луцифер“ на Fox - Започвайки с „Повече плът“ (Видео)

Том Елис обяснява как „Луцифер“ Сезон 4 ще бъде различен в Netflix - но все пак драмата, в която се влюбихте във Fox, преди да бъде отменена.