Създателката на „Стивън Вселена“ Ребека Захар говори за ЛГБТ теми и сезон 3

От премиерата си преди две години, Стивън Вселената на Cartoon Network направи вълни за създаване на забавен екшън-приключенски сериал, който също представя някои дълбоки послания за децата. Предстои и втората номинация за Еми тази година за епизод, който изобразява романтична връзка между два от нейните женски персонажи, скъпоценни камъни на име Руби и Сапфир.

В колоритната вселена на култовото шоу, Руби и Сапфир се сливат, за да образуват Гарнет, член на мощния екип от супергерои, известен като Кристалните скъпоценни камъни. В екипа е и Стивън Вселена, получовек, полу-скъпоценен хибрид, който е син на основателя на Crystal Gems, Роуз Кварц.

Заедно с приятелите си Гранат, Аметист и Перла, Стивън се бори, за да защити Земята от нашественици от родната планета на скъпоценните камъни, които се опитват да накажат Кристалните скъпоценни камъни за началото на бунт преди хиляди години, който осуети плановете им да превърнат Земята в Колония на скъпоценни камъни.

Шоуто спечели голям брой последователи извън целевата си демографска група, за да измести границите на представителството на ЛГБТК, както и да се потопи в теми като себеоткриване и здрави взаимоотношения. За мен е много важно да говорим с децата за съгласие, да говорим с децата за идентичност, каза създателят Ребека Захар на Comic-Con миналия месец. Искам да се чувствам сякаш съществувам и искам всички останали, които искат да почувстват това начин да се почувствате така.

Прочетете също:TheWrap говори със Sugar за творческите влияния зад номинирания за Еми епизод The ​​Answer, както и за някои от големите събития от третия сезон на това лято, включително поражението на безмилостния скъпоценен камък Джаспър и най-новия скъпоценен камък в шоуто, Smoky Quartz.

Можете ли да говорите за естетическите влияния в „Отговорът“, който показва историята на произхода на скъпоценния камък Гранат?

Искахме да дадем на Гранат най -добрата анимационна приказна любовна история, с образи, вдъхновени от всички наши любими анимационни любовни истории за всички времена. Започнахме с въздействие от Лота Райнигер, създател на най -стария оцелял анимационен филм, Приключенията на принц Ахмед . Филмът е направен с анимационната техника на силуета на Lotte Reiniger и композициите са зашеметяващи. Посочихме силуетите герои, но и плътните, буйни, богато украсени фонови композиции във филма.Спящата красавица също имаше огромно влияние, особено за пръскащата комбинация от розово и синьо в оригиналната форма на Garnet и за Ruby и Sapphire's танцувай край водата.

Прочетете също:

какви хобита мога да правя

Има ли някакъв конкретен образ от Отговорът, с който се гордеете най -много?

Много се гордея с Първата формация на граната. Този момент беше първото, което скицирах за епизода!

И аз обичам дъските на [сериал] Ламар Ейбрамс за тази сцена ... Руби се втурва да спаси Сапфир в този яростен натиск срещу съдбата и Сапфир, който винаги е бил в състояние да види бъдещето и никога не се е стряскал от нищо в живота си, изведнъж буквално е пометена от краката й!

Те се сливат в гранат и знаех, че този гранат ще трябва да изглежда и да действа напълно различно от граната, с който сме свикнали. Увереността на Грант до голяма степен е в нейния характер, защото това е нещо, което тя спечели, и това беше първият път, когато трябваше да покажем първоначалното й състояние, същество, което избухна от безобразно романтичен жест.

Тя е замаяна и объркана, смесица от Руби и Сапфир, напълно невинна, без представа коя е тя. Исках да стане ясно от момента, в който я видите за първи път, колко далеч е стигнала от тази първоначална искра между Руби и Сапфир, но и колко силна беше тази искра.

Тъй като това е толкова важен епизод за Garnet, имали ли сте разговори с гласовия актьор на Garnet, певицата Estelle, за произхода на Ruby и Sapphire?

Наистина започнах да се задълбочавам в Ruby и Sapphire с Estelle точно преди да работя върху Jailbreak. Естел ми даде много съвети, докато пишех По -силен от теб . Говорих много за нюансите на отношенията им тогава. Тя знаеше всичко за любовта им, така че този епизод не беше изненада, освен конкретните подробности!

Кой герой беше най -забавният за развитие през този сезон?

Този последен сезон наистина се наслаждавах на фокусирането върху аметиста. Аметист и Стивън често заемат задната седалка, тъй като Гранат е начело, а Пърл обича да се чувства сякаш тя управлява. Беше вълнуващо да разопаковаме, че Стивън и Аметист усещат това и как им се отразява.

Прочетете също:

който играе biden на snl

Този фокус върху Стивън и Аметист ги кара да свалят злодейския скъпоценен камък Джаспър, като се сливат в Smoky Quartz. Как мислите за проектирането на нов скъпоценен камък Опушен кварц ?

Обикновено започвам с това, което синтезът трябва да предаде емоционално и се опитвам да изследвам оттам. Знаех, че Smoky ще бъде експлозия от позитивност, голямо, щастливо дете с йо-йо!

Аметист се опитва да се държи така, сякаш не я интересува какво мислят всички, но тя наистина се интересува, тя е много нервна през цялото време. Но с подкрепата на Стивън тази нервност изчезна и това е Smoky! С това като база всички работихме заедно, за да постигнем това и да направим дизайн, който да работи за Smoky като голям горд победител около Jasper, но и като '> малко възбудено дете около Сардоникс .

Една от проблемите за бившия злодей Перидот е нейната зависимост към канадски тийнейджърски сапун, наречен Лагери Pining Hearts . Затова завършете тази аналогия за нас: Camp Pining Hearts е за Peridot това, което ____ беше за мен като дете.

О Боже мой. Е, това е предназначено да бъде шоу в стил Деграси, въпреки че аз никога не съм гледал много от това! Що се отнася до това да гледам обсесивно нещо и да пиша фен фантастика, за мен това бяха Invader Zim и One Piece.

Често сте говорили за това, че искате да се занимавате с теми, които смятате, че децата не са изложени достатъчно, и този сезон Стивън Вселена се занимава с проблеми като възстановяване от травми и негативни взаимоотношения. Има ли теми, Стивън Вселена, които очаквате да разгледате в бъдещи епизоди?

Любовта винаги е ядрото на шоуто и сега, когато сме говорили много за любовни отношения като тази между Руби и Сапфир, и безлюбни отношения като тази между Лапис и Джаспър, наистина бих искал да поговорим за идентичността и индивидуалност и любов към себе си.

Знам, че говоря директно с деца и сега, когато сме казали много за връзките, искам да им кажа, че не се нуждаят от връзка, за да знаят, че могат да бъдат обичани! Ще разберете, че можете да бъдете обичани, ако вече обичате себе си. Няма да се нуждаете от някой, който да ви потвърди или да докаже, че чувствата ви са истински, ако вече разбирате себе си и собствените си чувства.

Прочетете също:

След като е победена от Стивън и Аметист, Джаспър отказва помощта, която Стивън е оказал на предишни противници като Перидот и Лапис. Защо така?

Ясписът е много различен от Перидот и Лапис. За разлика от тях, тя има дълбока омраза към себе си поради произхода си на Земята. Тя е решена никога да не бъде слаба или уязвима. Така че в момента, в който е най -ниската, няма начин тя да приеме помощ, защото вярва, че не я заслужава.

И Перидот, и Лапис вярваха, че заслужават по -добро от това, което им се случи, но не и Джаспър. Тя се върна на Земята, за да се изправи срещу демоните си, и загуби. Тя е погълната от собственото си самосъжаление.

Изглежда, че следващата голяма дъга за поредицата разкрива недостатъците и недостатъците на Rose Quartz и как Стивън се примирява с това. Тъй като голяма част от образа на Стивън за майка му идва от Грег, ще играе ли роля в този следващ сезон?

О да! Само това ще кажа!

Steven Universe се излъчва ежедневно в Cartoon Network в 19 ч., Като новият епизод ще бъде представен този четвъртък. Вижте нашите снимки за най -добрите епизоди на това лято тук или в галерията по -долу.

Класиране на всеки епизод от „Вселена на Стивън“ от сезон 3, от добро до ослепително (видеоклипове)

  • Няма много телевизионни предавания, детски или други, с успех толкова висок, колкото този на „Стивън Вселена“. Дори „най -лошите“ епизоди от поредицата са забавни, глупави манипулации, които играят с интересите и слабостите на Crystal Gems или хвърлят повече светлина върху жителите на Beach City.
  • 2. „Господин Грег: Това е голяма поръчка за шоу с 11-минутни епизоди, които да се опитат да направят музикален епизод и да направят всяка песен запомняща се. И все пак точно това правят Ребека Захар и нейният екип в епизод, който окончателно разрешава негодуванието на Пърл към Грег за спечелването на сърцето на Розов кварц.
  • 1. „Бисмут“: Най -добрият епизод на сезон 3 е и поредицата „100 -ти. Стивън случайно се случва с един от оригиналните кристални скъпоценни камъни, Бисмут (изигран от звездата от „Orange Is The New Black“ Узо Адуба). Завръщането й изглежда радостно, докато не разкрие причината, поради която е изчезнала.
Предишен слайд Следващ слайд 1 от 25

От глупави бейзболни епизоди до променящи се статукво битки, поредицата Cartoon Network даде на феновете всичко, което могат да поискат това лято

Няма много телевизионни предавания, детски или други, с успех толкова висок, колкото този на „Стивън Вселена“. Дори „най -лошите“ епизоди от поредицата са забавни, глупави манипулации, които играят с интересите и слабостите на Crystal Gems или хвърлят повече светлина върху жителите на Beach City. Преглед в галерията

Интересни Статии

Популярни Публикации

Как да правим добър секс, според секс терапевт

Как да правим добър секс, според секс терапевт

7 азиатски жени разливат своите любими марки и продукти за красота

7 азиатски жени разливат своите любими марки и продукти за красота

Мишел Улф разкъсва телевизията късно през нощта за шегите на Формула Тръмп

Мишел Улф разкъсва телевизията късно през нощта за шегите на Формула Тръмп

Ръководството за подаръци за Деня на бащата на Everygirl’s 2019

Ръководството за подаръци за Деня на бащата на Everygirl’s 2019

Удивително красива модерна модернизация на градска къща в Брайтън

Удивително красива модерна модернизация на градска къща в Брайтън

Филмът „Космическа планина“ в творбите, базиран на Disney World Roller Coaster

Филмът „Космическа планина“ в творбите, базиран на Disney World Roller Coaster

„Chhor Denge“ на Нора Фатехи пресича 21 милиона гледания в рамките на 24 часа; тенденции в световен мащаб в YouTube

„Chhor Denge“ на Нора Фатехи пресича 21 милиона гледания в рамките на 24 часа; тенденции в световен мащаб в YouTube

Еминем се изсипва върху Вал Килмър, когато го вижда гол: „Дразни ме от години“

Еминем се изсипва върху Вал Килмър, когато го вижда гол: „Дразни ме от години“

Арканзас ще отпразнува Човека в черно с годишния ден на Джони Кеш на 26 февруари

Арканзас ще отпразнува Човека в черно с годишния ден на Джони Кеш на 26 февруари

Това е нещото, с което на принц Джордж и принцеса Шарлот не е позволено да играят

Това е нещото, с което на принц Джордж и принцеса Шарлот не е позволено да играят