Стивън Р. Маккуин става без риза за нова кампания Abercrombie

Поставяне на 'ab' в Abercrombie.'Дневниците на вампира' звезда Стивън Р. Маккуин и 'Стрелка' студ Колтън Хейнс са две от новите лица за Abercrombie & Fitch - изглежда по-горещо от всякога в Брус Уебър -снимки.

Двамата визуално привлекателни актьори участват в кампанията на Abercrombie & Fitch's Spring 2014, „Създаването на звезда“ демонстрирайки дрехите на компанията и собствените си боди в различни състояния на събличане.

За пръв път, Стивън е легендарна филмова звезда На Стив Маккуин внук - и казва, че филмите му са го вдъхновили да стане актьор.

секс позиции за горещ секс

'Като дете, израстващо в Детройт, копнеех да бъда супергерой', каза той, докато популяризира A&F. „По-късно започнах да гледам филми, които направи дядо ми (Стив Маккуин), и видях какво въздействие оказаха те върху света. Тогава казах: „Хей, и аз искам да го направя“.„Ходя на фитнес, занимавам се с бойни изкуства и обичам поезията“, добавя той. „Имам татуировка на семейния си гребен и още една на гърба си, която казва„ Пътят не е поел “, което е стихотворение на Робърт Фрост. Той показва, че в живота винаги има избори, трябва да ги прегърнете и може би дори да поемете по пътя, по който другите не го правят.

Други звезди, участващи в кампанията, включват Диего Бонета , Джазлин Марае , Деби Райън , Криста Б. Алън и Кайли Бънбъри .

Вижте още снимки на Стивън и Колтън в галерията по-горе. Можете да ни благодарите по-късно.застанаха за телефонно интервю

И вижте още знаменитости с красиви потомци по-долу:

Интересни Статии