Стефани Прат казва, че родителите й може да са се „отрекли“ от драмата със Спенсър

Вътре в Баша за 33-ия рожден ден на Миша Бартън с Costars от 'Hills' Виж снимките Гети

- Брат ми е просто недосегаем - каза Стефани. 'Така че просто не разбирам защо му дават толкова много любов и подкрепа и го ценят толкова повече, отколкото оценяват мен.'

Изглежда драмата между Стефани Прат и нейния брат Спенсър е далеч от над.

В епизода от четвъртък на подкаста на риалити звездата, „Ролите на Прат“ Стефани твърди, че родителите й винаги са заставали на страната на брат й и вярва, че може дори да са прекъснали всички връзки с нея.Гети

Стефани Прат смята, че брат Спенсър е „женен за дявола“

Преглед на историята

'Нещата никога, никога няма да бъдат същите', каза Стефани. „Доколкото знам, родителите ми са се отрекли от мен ... Това и аз избягах от много неработещо семейство ... Наистина е трудно.“

кръгло печено срещу чак печено

„Родителите ми не разбират, че вкореняват грешното дете и винаги е било така“, продължи тя. „Откакто бях на около 18 години, винаги ми е бил брат. Никога не му е казано да си намери работа. Бях стажант в гимназията, след това работех в магазин за дрехи, след това бях домакиня в ресторант. Родителите ми винаги бяха на мен. „Намери работа, намери работа!“ Какво правеше Спенсър? Играеше в Малибу.Звездата от 'Хилс' също твърди, че родителите й са я прикривали поведението на съпругата на Спенсър, Хайди понеделник .

Гети

Хайди Монтаг става вирусна, като казва, че „Хълмовете“ са различни, благодарение на „По-тъмната коса“ на Одрина

Преглед на историята

- Брат ми е просто недосегаем - каза Стефани. „Така че просто не разбирам защо му дават толкова много любов и подкрепа и го ценят толкова повече, отколкото оценяват мен, че всъщност ме накараха да се усмихвам и да нося всички неща, които Хайди направи през последните 10 години на моето семейство. Ядосан съм на родителите си.

„Чувствам се сякаш съм излязла от джунглата и съм на скала, гледайки я надолу, а те все още са в джунглата, без да имат яснота“, добави тя. „И виждането на това, което ме молят да направя, е повече от това, което някой може да направи, особено в очите на обществеността.“който спечели част 1 от финалното състезание

Стефани също така посочи как никой от семейството й не се е свързал с нея, за да й пожелае честит рожден ден на 11 април, с изключение на нейната 11-годишна племенница.

По-рано тази седмица Спенсър каза, че връзката му със сестра Стефани е като „да живееш с това зло около мен“. В отговор Стефани плесна назад при нейната снаха.

Гети

Стефани Прат Рипс „Фалшива“ Хайди Монтаг и Спенсър Прат: „Готово съм с тях“

Преглед на историята

'Е, вие сте женени за дявола ...' Стефани озаглави екранна снимка на цитата на брат си, която тя сподели в своята история в Instagram в сряда вечерта.

Спенсър е женен за Хайди и двамата водят подкаст, наречен „Направете Speidi известен отново“. По време на техния епизод от 15 април Спенсър се разкъса в по-малката си сестра.

Уенди Уилямс бебе снимки

„Просто наистина се опитвам да се съсредоточа върху положителното. Толкова е трудно, когато толкова много хора ти изпращат съобщения и продължават да го изтъкват “, каза той за тяхното съперничество. „Това е като:„ Знам, знам. Отдавна живея с това зло около мен. Аз вече знам. Това е новина за всички останали. Не влизам в спор с хора, които просто измислят лъжи. Ако е напълно невярно, това е лудост.

най-доброто телешко месо за печено гърне

Стефани преди това влачи Speidi по време на 8 април епизод от нейния подкаст, „Pratt Cast“, разказва Уелс Адамс и нейните слушатели: „Не сме в добри отношения. Ние не говорим. Не ги считам за мое семейство.

„Също така няма да се преструвам, че Спенсър и Хайди са добри хора, както правех през по-голямата част от сериала за родителите си“, продължи тя. - За лайна, която ми направиха наскоро, свърших. Ето защо се преместих в Лондон. Приключих. Не мога да живея близо до тях. Те са най-токсичните хора, които съм срещал. Те са Бони и Клайд, докато умрат, така че ако кажат, че небето е черно, всички ние сме идиоти, защото казваме, че е синьо.

Гети

Стефани Прат казва, че 'The Hills' рестартира излекувана връзка със Спенсър, след като оригиналът го 'унищожи'

Преглед на историята

Тя добави: „Ако някога имате син, Уелс, моля се той да не срещне Хайди Монтаг. Това, което Хайди Монтаг прави - тя е играла семейството ми за пари. Когато майка ми каза: „Какво искаш от Costco? Тоалетна хартия, хартиени кърпи? Тя каза бягаща пътека.

Стефани продължи, че истинските цветове на двойката ще се покажат, когато премиерата на „The Hills: New Beginnings“ през юни. В отговор на забележките на Стефани в собствения си подкаст, Хайди каза, че ситуацията е била „много предизвикателна и сърцераздирателна“. Тя също така намекна, че Стефани е направила „някои много неприятни коментари, които дори не бяха верни“.

Спенсър защитава съпругата си от повече от десетилетие, добавяйки: 'Ако мислиш, че ще ходиш по моя сладък ангел, Хайди, имаш нещо, което ти предстои.'

Премиерата на 'The Hills: New Beginnings' е в понеделник, 24 юни по MTV.

Вижте Вътре в очарователното събиране на 'Hills' между Кристин, Хайди и Спенсър вижте още снимки Broadimage / REX / Shutterstock

Интересни Статии