Jade Chynoweth от Step Up си спомня за звездата Ная Ривера: „Тя беше огромна светлина“ (ексклузивно)

Instagram / Гети

„Рядко срещате някой от нейния мащаб в професионална обстановка, който се държи толкова персонално, когато камерите се изключат.“

Джейд Чиновет поглежда назад към опита си с Ная Ривера, наричайки покойната звезда „огромна светлина“ в индустрията.

22-годишната актриса и професионална танцьорка, която участва заедно с Ривера в телевизионния сериал 'Step Up', разсъждава върху това как стипендията 'Glee' я вдъхновява като изпълнител в интервю по имейл с TooFab.

ABC

Амбър Райли представя зашеметяващ трибют за Naya Rivera

Преглед на историята

„[Ная] очевидно беше огромна светлина и такова вдъхновение и ментор не само за мен, но и за всички, с които е контактувала“, каза Чиновет. „Мисля, че това, което новите актьори могат да научат от Ная, беше способността й да прави толкова невероятни избори на снимачната площадка и едновременно да бъде толкова надолу към Земята извън снимачната площадка“.

'Рядко срещате някой от нейния мащаб в професионална обстановка, който се държи толкова любезно, когато камерите се изключат', добави тя, преди да сподели какво ще й липсва най-много за нейната звезда. „Лично ще пропусна да се промъкна, за да си взема лъжица фъстъчено масло с нея между отделните приема.“Ривера, която изигра главната женска роля в „Step Up“, почина през юли при случайно удавяне, докато се разхождаше с лодка с 4-годишния си син Джоузи в езерото Пиру, Калифорния. Синът й оцеля.

лимонов сок и мед за акне

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

По време на кореспонденцията на TooFab с Chynoweth, актрисата говори и за най-новия си филм „Макс Уинслоу и Домът на тайните“, в който тя играе ролята на социална медия на име София Пийч.Семейният научно-фантастичен филм, който сега се излъчва по Blu-Ray и VOD, проследява петима тийнейджъри, които се състезават да спечелят имение, собственост на учен милиардер (Чад Майкъл Мъри).

Прочетете пълните ни въпроси и отговори по-долу, за да видите какво каза Chynoweth за ролята си в трилъра, както и възгледите й за любовта към себе си, социалните медии и други!

Какво беше като да играеш София Прайч, влиятелна в социалните медии? Получихте ли някакви прозрения за този свят, които са оформили или променили вашата гледна точка в социалните медии?

Въпреки че имам кариера, която е много потопена в света на социалните медии, всъщност ми беше трудно да се свържа. Винаги съм правил всичко възможно, за да поставя граници около това, което е реалният живот и какво е социалните медии. Това ми даде прозрение и различна дълбочина на осъзнаване какво социално означава за другите, както и напомняне да не позволяваме на нещо толкова повърхностно да поглъща живота ни.

Как се работеше заедно с Чад Майкъл Мъри?

Честно казано, наистина беше просветляващо. Бях голям фен на „История на Пепеляшка“. Израствах и можех да работя заедно с някой, когото уважавам, беше наистина страхотно. Наистина е освежаващо да видим как някой от неговия калибър в тази индустрия се смесва като професионален, достъпен и забавен.

„Max Winslow“ вече е достъпен на Blu-Ray и VOD, точно навреме за есента и Хелоуин следващия месец. Имате ли любим филм на Spooky Season?

Аз съм голям фен на ужасите и трилърите и обичам празненствата около него. Обичам всичко - от „Заклинанието“ и „Сиянието“ до „Кошмарът преди Коледа“. Мисля, че е облекчение в такъв сериозен свят да влезеш в сферата на призрачния и езотеричен.

Често публикувате за любовта към себе си в профилите си в социалните медии. Какво ви вдъхновява за това? Какво ви кара да се чувствате по-уверени?

Мисля, че това, което ме вдъхнови да направя това, беше преживяването на високи нива на критика, докато израствах в развлечения и осъзнавах, че толкова много други изпитват същите препятствия в живота си.

Израстването в този свят на подчертан начин на живот на макара и хиперсексуалност, като същевременно изразяването му на публичен форум ни настройва за самодоволство чрез мненията на другите. Мисля, че целта ми и това, което ми дава увереност, е да живея моята истина и да позволя на другите хора да разберат, че е добре те да бъдат себе си. Всички се препъваме през живота, опитваме се да дадем всичко от себе си и е важно да знаем, че най-доброто ни е достатъчно.

Като танцьор сте работили с много изпълнители от A-списъка. Кои са някои певци и звезди, с които бихте искали да си сътрудничите?

цветове за боядисване на косата ви

Да работя с Хелси и да разбера коя е тя като човек беше искрено моя мечта. Не съм наистина сигурен с кого бих искал да си сътруднича като танцьор, но определена моя мечта е да действам / работя заедно със Зоуи Кравиц. Обичам способността й да изобразява роля и въпреки това да оставам толкова достоверно себе си във всичко, което прави.

„Макс Уинслоу и Домът на тайните“ вече се предлага на Blu-Ray и VOD.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии