18 дейности, които да правите у дома, за които не сте мислили

Може да ви се струва, че нямате какво да правите у дома, но обещаваме, че не сте. Ето 18 неща, които да ви занимават тази седмица:

100 проекта, които нашите читатели правят изолирано

Търсите нов начин да прекарате времето? Нашите читатели дават 100 нови идеи за проекти, които са започнали, докато са в изолация.

Как да направите уикенда си специален, докато сте вкъщи

Чувствате ли, че всеки ден е същият като последния? Същото - но има начини да накарате почивните си дни да се чувстват специални, докато сте в изолация. Ето как:

18 неща, които направиха нашите зимни дни на работа от дома по-добри

Как да преживеем самоизолацията със съквартирантите

Дори да обичате съквартирантите, не сте свикнали да прекарвате 24/7 заедно. Ето как да се движите заедно в изолацията - без да се убивате.

Всичко е наред, ако не сте продуктивни по време на изолацията

Живеем в страшно, непредсказуемо и изпълнено с безпокойство време, така че защо да си оказваме още по-голям натиск да бъдем и извънредно продуктивни?

10 навика за работа от дома, които спасяват дните ми

Омраза да работиш от вкъщи? Аз също, но измислих начини да го направя по-добър. Ето 10-те навика, които промениха дните ми.

Как да си направите собствена маска за лице у дома

Ето как да си направите собствени защитни маски за лице „направи си сам“ у дома с ефективни материали, които вероятно вече имате под ръка.

Как да направите любимата си поръчка на Starbucks у дома

Липсва поръчката ви към Starbucks? Не се страхувайте - ето ръководство стъпка по стъпка за това как лесно да приготвите любимата си напитка у дома.

4 Удобни за мащабиране дейности за следващия ви разговор с мащабиране

Излизането през Zoom не трябва да бъде скучно - с тези четири дейности ще (почти) ще се почувствате така, сякаш всъщност сте имали една нощ заедно.

Най-добрите епизоди на подкаст с истински престъпления, които да слушате във вашите карантинни разходки

6 виртуални здравни услуги, които можете да използвате от вкъщи

Трудно е да отидете на лекар за неспешни случаи, така че ние предлагаме разнообразие от виртуални здравни услуги, до които можете да получите достъп от дома.

10 начина да останете сами, когато не живеете сами

Живот със съквартиранти или S.O. е страхотно, докато почувствате, че ви трябва малко време насаме. Ето как да го получите, независимо с кого живеете:

Пандемия с родители: Как да се справим с преместването у дома

Да живеете у дома за първи път от известно време? Не сте сами. Ето как да настроите живота си (и очакванията), за да се възползвате максимално от него.

Това е филмова нощ: Ето какво да гледате и да ядете въз основа на вашия зодиакален знак

Не можете да решите какво да гледате? Време е да се обърнем към звездите. Ето вашия перфектен филм на Netflix + сдвояване на закуски, според вашия зодиакален знак.

10 начина да останете най-здрави, докато сте вкъщи

Когато прекарвате повече време от обикновено у дома, това може да е възможност наистина да приоритизирате здравето си. Ето откъде да започнем:

Растителни рецепти за задоволяване на вашите желания за карантина

Влезте в кухнята и проявете креативност с тези растителни алтернативи, които ще подхранват тялото и ще задоволят вкусовите рецептори.

14 нощи за срещи у дома, за да опитате този уикенд

Това, че сте закъсали у дома, не означава, че цялата романтика трябва да умре. Изпробвайте тези 14 вълнуващи идеи за нощна среща, за да подправите уикенда си:

17 подаръка, които можете да изпратите на приятел, който ви липсва

Тъй като в момента не можем физически да видим близките си, следващото най-добро нещо е да им изпратим нещо специално, за да покажем, че мислим за тях.

Продуктите на героите за самоизолация на нашите редактори

След като прекарваме седмици вкъщи, ние използваме продукти, които обикновено поставяме на заден план. Ето и новите ни герои на продуктите за преминаване към продукта.