Soleil Moon Frye размишлява върху загубата на приятели в млада възраст, изправяйки се срещу нейната „вина“ за Kid '90 Doc (Exclusive)

Личните кандидати на Soleil Moon Frye от 90-те Виж снимките Най-любезното на Soleil Moon Frye

'Не видях колко болка преживяват някои от хората, които обичах най-много.'

В ера преди iPhone и Instagram, Soleil Moon Frye все пак успява да документира живота си по начин, по който повечето хора през 90-те не го правят.

Тя не само водеше дневник, започвайки от 12-годишна възраст, но също така проследяваше приятелите си наоколо с видеокамера, съхраняваше всичките им съобщения на телефонните си секретари и правеше повече снимки от средния тийнейджър. Сега, 30 години по-късно, тя споделя тази съкровищница от спомени със света в нов документален филм, наречен 'Kid '90', проект, който завършва много по-емоционално, отколкото 44-годишната актриса някога е очаквала.Серена Уилямс Колтън Хейнс

„Влязох в него буквално като се чудех дали нещата са се случили така, както ги запомних. Бях си спомнил живота ни така радостен и така пълен с живот и толкова блажен и наистина не осъзнавах, че отварям кутията на Пандора - обясни тя пред TooFab за проекта, който удря Hulu в петък.

„Мисля, че на подсъзнателно ниво вероятно съм го заключил толкова дълго, защото бях загубил някои от най-близките си приятели толкова млади. Така че, на подсъзнателно ниво, мисля, че вероятно не бях готов да го погледна назад “, обясни тя. - И едва преди около четири години се чудех дали нещата се случват така, както ги запомних, започнах да отключвам трезора. Не възнамерявах документалният филм да е за мен. Наистина бях толкова фокусиран върху това да го правя за всички, освен за мен. И след това в крайна сметка стана много история за пълнолетие на тийнейджъра и мен.Фрай загуби редица свои приятели в млада възраст, включително Джонатан Брандис и звездата на 'Kids' Джъстин Пиърс, които и двамата починаха от самоубийство на 27 и 25 години, съответно. В документалния филм Брандис е топло присъствие, оставяйки на Фрай глупави гласови съобщения и дори я посещава в болницата, след като й беше направена операция за намаляване на гърдите, когато беше само на 16. За Фрай, който също режисира и продуцира документалния филм и все още е в контакт с Родителите на Брандис, виждайки тези, които вече не са наоколо, бяха горчиви.

„Това беше толкова невероятен процес, защото виждането на дълбочината на любовта, която беше навсякъде около мен, беше наистина вдъхновяващо, защото винаги съм обичал хората. Наистина го правя - каза тя на TooFab. „Обичам хората, дори с нашите недостатъци и нашите възходи и спадове. Наистина обичам хората, така че осъзнаването, че съм бил толкова обичан назад, беше невероятно. Намирането на гласовите съобщения от Джонатан - когато бяхме деца, той натискаше паунда, защото буквално Джонатан щеше да има това нещо, където обичаше да попълва лентата ми - така че той просто говореше по 30 минути наведнъж и наистина беше в онези последни моменти от онези аудиозаписи, че той наистина споделя толкова много от себе си и вие го чувате в документалния филм.

„Беше толкова трогателно и имаше толкова много болка, защото не виждах колко болка преживяват някои от хората, които обичах най-много“, продължи тя. „Мисля, че всички имахме различни нива. Имаше толкова много радост и блаженство, че си спомних и имаше и някои вътрешни борби, които преживявахме, някои от нас повече от други.Към края на документа Фрай каза, че процесът също я е накарал да осъзнае, че има 'толкова голяма вина, че не знаех, че съм имал, докато не започнах да гледам лентите назад'. Тя обясни как, гледайки и чувайки някои от кадрите и аудиото, тя осъзнава, че „някои от моите приятели наистина трябва да бъдат чути и да има приятел да слуша. Не го чух и не го видях. Виждам го само със задна дата, 20 няколко странни години по-късно.

Мария, голямата ми дебела гръцка сватба

„Колко често наистина гледаме някого и казваме:„ Как си? “ и всъщност да ги чуем - казва тя, ставайки емоционална. „Ето защо този процес приличаше на излизане на щори. Не мисля, че съм живял лъжа през последните 20 години, но със сигурност не съм слушал. След като отпаднаха, след като отворих кутията на Пандора, не мога да върна нищо от това.

Докато работеше по проекта, Фрай все още успяваше да наеме някои от своите известни приятели, за да участва в интервюта, които тя проведе сама, включително Брайън Остин Грийн, Марк-Пол Госелаар, Дейвид Аркет и Стивън Дорф.

„Всички бяха толкова склонни да споделят себе си и да споделят толкова автентично. Мисля, че това наистина показва, че това са наистина истински приятелства, които се връщат толкова далеч назад, и ние наистина бяхме като нашето средно училище от приятели и деца, които растат заедно “, каза Фрай. „Бях толкова благодарен, че всички просто отвориха сърцата си и мисля, че са толкова искрени в споделянето на живота си. Беше невероятно и всеки човек имаше своя собствена перспектива. В основата му обаче, в основата, видяхте тази дълбока любов и връзка, която всички ние имахме помежду си.

- Брайън, беше толкова смешно, когато за първи път го гледаше, клатейки глава. И Дейвид Аркет, мислейки, че е толкова смешно, че тук той се опитваше да ме насочи, а тук го снимах. Има толкова много радост - продължи тя. „И онези лоши момчешки моменти на приятели, които отразяват„ О, какво си мислех по това време? “ Просто беше толкова забавно да гледам. И след това някои от наистина емоционалните моменти, скъпият ми приятел Андрю Дорф [братът на Стивън, който почина на 40-годишна възраст през 2016 г.], когото обичам толкова много, за който чувствам, че сега ни гледа и може да гледа кадрите назад със Стивън беше наистина толкова смислено, защото наистина лентите ни събраха. В младостта си бяхме приятели и след като той почина, лентите наистина ни направиха толкова по-близки.

Докато документалният филм засяга много по-мрачни времена за Солей - включително сексуално насилие и срамуване на тялото - тя каза, че обича да вижда „невинността“ и любовта, преобладаващи във видеоклипове от нейната младост.

мама юни отслабване tmz

„Моментите, които са толкова удивителни в ретроспекция и просто радостта ... да мога да имам призраците от миналото, които наистина чувствам, са ангели, които ме заобикалят, да ги накарат да живеят през това“, продължи тя, „надявам се хората гледат това през собствения си обектив и по някакъв начин бих се радвал да мога да повиша осведомеността относно нещата, за които говорим, около израстването, около тийнейджърите, около неловките етапи в живота ни, около психиката здравна осведоменост, около превенцията на самоубийствата. Просто се надявам по някакъв начин този документален филм да протегне ръка и да обгърне хора от всички възрасти, за да се почувстваме не толкова сами.

Премиерата на 'Kid '90' е 11 март на Hulu.

Личните кандидати на Soleil Moon Frye от 90-те Виж снимките Soleil Moon Frye

Интересни Статии

Популярни Публикации

Предметът на домакинството, за който двойките съжаляват, че не са се регистрирали на сватбата си

Предметът на домакинството, за който двойките съжаляват, че не са се регистрирали на сватбата си

Ресторанти в Обърн

Ресторанти в Обърн

Актьори, които са имали различни роли, отколкото са били на прослушване

Актьори, които са имали различни роли, отколкото са били на прослушване

Джейми Лий Къртис писалки отворено писмо за тийнейджърката 'жертва на трафик на секс' в Тексас, обвинена в убийството на купувача си

Джейми Лий Къртис писалки отворено писмо за тийнейджърката 'жертва на трафик на секс' в Тексас, обвинена в убийството на купувача си

Raven-Symone се жени за Миранда Maday в малка, изненада сватба

Raven-Symone се жени за Миранда Maday в малка, изненада сватба

Линдзи Лоън на скара на Парис Хилтън, Оставайки чист и THAT Dance Video от Andy Cohen, 'GMA'

Линдзи Лоън на скара на Парис Хилтън, Оставайки чист и THAT Dance Video от Andy Cohen, 'GMA'

Lil Dicky разменя тела с Крис Браун в Epic (и вероятно обидно) 'Freaky Friday' Music Video

Lil Dicky разменя тела с Крис Браун в Epic (и вероятно обидно) 'Freaky Friday' Music Video

Как да насочите блясъка на филм-звезда във вашия ежедневен поглед

Как да насочите блясъка на филм-звезда във вашия ежедневен поглед

Алиша Кийс отговаря на близнаци в YouTube, които я наричат ​​„робот“, след като за първи път слуша Fallin

Алиша Кийс отговаря на близнаци в YouTube, които я наричат ​​„робот“, след като за първи път слуша Fallin

LeeAnne Locken напуска RHOD, след реакция за расови коментари в сезон 4

LeeAnne Locken напуска RHOD, след реакция за расови коментари в сезон 4