'SNL' Саоирсе Ронан Скици класирани от най-лошото до първо: Най-добрите хитове на сезона Флин, тормоз, 'Флорибама Шор'

Netflix през декември: 11 най-прилични нови пристигащи Виж снимките NBC

С предстоящия сезон на наградите, водещ Саоирсе Ронан караше много шумове, идващи в тазседмичния „Saturday Night Live“. Новият й филм, „Лейди Бърд“ в момента рекламира честта да бъде най-добре прегледаният филм на Rotten Tomatoes, поддържайки резултат от 100 процента със 185 отзива. Така че тя има котлети. Сцената беше поставена за страхотна нощ на „SNL“ но би ли могла да достави?

Краткият отговор е категорично „да“. Това беше най-доброто шоу на сезона с миля. Най-слабата скица през нощта все още беше забавна и пълна със смях и това със сигурност не е така. През цялото време Ронан беше очарователен и очевидно актьорите се забавляваха много с нея. Тя донесе със себе си страхотна енергия, много хумор и убийствен американски акцент. Ако само всяка седмица можеше да се издигне до този стандарт!

Както обикновено, класираме всички скици от най-лошото до първо, включително Cold Open и редовните сегменти „Актуализация през уикенда“. Ще пропуснем музикалните гости, защото те обикновено не са забавни - освен ако не се появи Ашли Симпсън. Завършваме с поглед към участника в актьорския състав, който имаше най-силната седмица. Освен това все още обръщаме внимание, за да видим дали новите деца получават някакво време на екрана. 'SNL' добави Хайди Гарднър, Люк Нул и Крис Ред като играчи през този сезон.kayla rae reid цици
A24 Films / Netflix / Sony

Този независим филм току-що заключи най-добрия резултат от гнилите домати

Преглед на историята

Флорибама Шор

Тази пародия на най-новия сериал „Шор“ на MTV, „Флорибама брег“ добави „забавния“ обрат на това, че го беше заснел по време на урагана, но звучеше по-смешно вероятно в стаята за писатели, отколкото при екзекуцията. Крис Ред беше единственият глас на разума в цялата скица, който похарчи малко, опитвайки се да си тръгне. Кулминацията стана малко по-кървава от очакваното, но през цялото време това беше просто глупост. Хм, може би беше твърде добро копие на оригинала!

МОНОЛОГ - Саоирсе Ронан

Саоирсе Ронан вършеше Божията работа с този монолог, който я запознаваше с нова публика чрез фен базата на „SNL“, като просто го описваше как да произнесе собственото си име. Тя получи помощ от Кейт Маккинън , Лесли Джоунс , Ейди Брайънт и Бек Бенет в тази, представяща глупава песен, която да ни помогне. Ронан очарова пътя си през него, оставяйки ни да се усмихваме накрая ... и по-важното, уверени, че можем да произнесем Saoirse. Може би . Каква беше тази мелодия отново?

Джейдън Смит е глупав
Youtube

Гледайте Ед Шийрън и Саоирсе Ронан да тичат по улиците на Ирландия в музикалното видео „Момиче от Голуей“

Преглед на историята

Aer Lingus

Cecily Strong и други от актьорския състав трябваше да насочат ирландския си акцент към естествения на Саоирсе Ронан в тази скица на стюардеса на борда на AerLingus. Скицата беше пълна нелепост, изпълнена до ръба с ирландски стереотипи. Ронан вероятно е предложил много помощ за помещението и детайлите, а актьорският състав очарова пътя си през идиотизма. Глупаво, но въпреки това ни остави с усмивка.

Американско момиче експлозия

Забавлението с опасни стереотипи беше темата на тази скица, с Денят на Майки като мъж, който купува кукли American Girl. Той беше създаден около местна новина за експлозия в търговски център в магазина American Girl, но всички погледи бяха насочени към Ден и куклата, която той явно си купи. Всяка нова актуализация само добавяше към натрапчивата му нелепост, но всички останаха перфектно в характера си през цялото време ... и много по-заинтересовани от чудака, обсебен от тази кукла, отколкото от действителната експлозия и това помогна да се продаде скицата.

iam.beyonce.com

Бионсе и Еминем се отказаха от изненада и Twitter не може да се справи

Преглед на историята

Ергенски търг

Чад ( Пийт Дейвидсън ) се появява на търг за тенис клуб, простиращ се отвъд „добре“, за да прожектира някои невероятни умения като На Джим Кери Гринч впечатление и танц той нарече „doink doink“. Дамите бяха извън себе си заради този недостатъчен успех, прокарвайки своите оферти близо милион долара, докато Кенан Томпсън се появи и го заведе в крипсвил. За най-добрия участник действителната Джон Макенроу предложи невероятно изживяване през уикенда, но нямаше наддаване. Той напълно загуби глупостите си, че Чад привлече повече внимание от дамите, давайки ни някаква класическа ярост на Макенроу.

COLD OPEN - Коледно парти на Белия дом

След няколко седмици, Алек Болдуин се върна с празнична тематика Тръмп посещение на Белия дом. Пародията „Коледна песен“ включва бърза смяна на Кейт Маккинън, която се появи и двете Келиан Конуей в началото на скицата и след това Хилари Клинтън накрая да въведе бъдещето на Тръмп, където тя би могла да извика „Заключете го!“ Акценти включваха това, че той питаше възхитително надутия Владимир Путин на Бек Бенет дали е готин, а Мелания описваше адските си украси за коледното тържество ... кръв в асансьора? Ние сме там!

мехурчести пръсти colbie caillat
Гети

Холивуд избухва в Twitter срещу данъчната реформа: „Всеки заслужава по-добро от това“

Преглед на историята

Добре дошъл в ада

Добре дошли в ада беше най-новата песен на момичетата от 'SNL' с Кейт Маккинън, Ейди Брайънт, Сесили Стронг и Саоирсе Ронан и послужи като известие за продължаващия скандал с тормоз, засегнал Холивуд, медиите и Вашингтон. Но най-вече това беше отрезвяващо напомняне, че това не е нищо ново. Това, за което сега открито научаваме, е реалността, пред която са били изправени жените, доколкото някой може да си спомни. Това не е новият свят, както каза Силният, „Това беше проклетият свят!“ Ярко и весело като балонче се появява визуално, но с послание, което беше остро и мрачно и твърде истинско, това беше социалната сатира в най-силна степен. Не беше особено смешно, но само защото бяха толкова прави и е тъжно.

Състезанието

Тази предварително записана скица беше сюрреалистичен гений. Не сме сигурни защо го обичахме толкова много, но това старателно истинско любовно писмо до офис драмите от 80-те години беше просто перфектно във всяко отношение. От монтажа на обучението до цялата вражда, свързана с бързината в офиса, нищо в това нямаше смисъл. Хвърлете сладък извънземен и полезен призрак и почти всеки излишък от това десетилетие във филма беше представен. „SNL“ трябва да си почива една седмица по-често, тъй като тук те наистина се зареждат, а предварително залепените скици са по-силни от всякога с малко повече време за полиране.

NBC

Том Ханкс '7-те най-добри герои от' Събота вечер на живо ', класирани

Преглед на историята

Закъснял за час

Люк Нул заема централно място за първи път в кариерата си „SNL“ като неприятен тийнейджър. Вече беше доста смешно заради поведението му, макар и нищо ново, но се превърна във фантастично, когато учителят Кенан Томпсън сложи край на своите маниаци, за да разкрие, че това е първият му ден в училището, той не знаеше нищо от хората, които той беше тормозил, а след това нещата ставаха все по-лоши и по-лоши, докато реагираха един по един. Нул се справи отлично с промяната на тактите изцяло на покорени и мрачни.

гейл крал и 50 цента женени

Актуализация през уикенда

Колин Йост се раздели с началния бит, като в една шега опакова Тръмп, Флин, Фокс Нюз и сексуалния тормоз. Това ги опакова. „Знаех, че Тръмп ще управлява страната като бизнес, просто не знаех, че ще го управлява като един от неговите бизнеси“, каза по-късно Йост във връзка с данъчната сметка. Кейт Маккинън се появи като британски премиер Тереза ​​Мей, изигравайки британската скованост до съвършенство.

Лесли Джоунс и Майки Дей се завърнаха отново като Duncans, двойката, която поддържа нещата пикантни в спалнята. Лесли го играе толкова невинно, докато Майки описва сериозни наранявания, които е претърпял по време на опитите им, включително ужасяващи снимки на някои от позициите им. Продължавайки силна серия „Актуализиране“, този сегмент се смееше с всеки бит и гост.

Гети Композит

Холивуд отпразнува молбата за вина на Майкъл Флин: „Започва да изглежда много като Коледа“

Преглед на историята

K-Mart се завръща

По този начин изграждате проста, но ефективна скица. Mikey Day, работещ на бюрото за връщане, е най-лесният начин да подредите актьорския състав и да ги оставите да правят нелепи герои. Почти всички се появиха в този, за да предоставят перфектни известия за това, което хората в търговията на дребно наистина виждат, включително Cecily Strong, която ще се присъедини към Facebook Live, за да поиска правата й Кайл Муни разстроен, че презервативите на Magnum са твърде малки и брилянтните двойки се връщат. Саоирсе Ронан дойде да върне одеколон, който купи за мъжа си ( Крис Ред ) и ги заменете с тампони, защото той е „кучка на парцала“. „Тръгвам си, не ме последвай“, каза му тя, последвана от: „Идваш ли?“ Този вид скица не може да се проточи твърде дълго.

Гети

Taran Killam Slams 'SNL' за 'Срамно и срамно' решение да позволи на Доналд Тръмп да бъде домакин

Преглед на историята

ИГРАЧ НА СЕДМИЦАТА

Поздрави на Люк Нул за това, че зае централно място и получи шанса да демонстрира актьорските си пържоли в своя скица. Той насочи малко Боби Мойнихан чар на лошо момче в един от най-силните скечове през нощта. Но в нощта на величието, как решавате най-доброто?

Маккинън се обърна за поредната силна седмица, но ние ще я дадем на Майки Дей, за една солидна нощ на игра предимно прави. Не е толкова лесно, колкото изглежда, но непостоянното му присъствие беше защо скици като търга и връщането на K-Mart работиха толкова добре. След това той превключи предавките, за да изиграе невинно зловещ колекционер на американски кукли и бедния измъчен съпруг на Лесли Джоунс в „Уикенд актуализация“. Започва да ни напомня за един съвременен ден Фил Хартман този солиден изпълнител, който често може да бъде пренебрегнат, защото те никога не са прекалено високи, а спокойно весели.

Най-добрият коледен подарък, който това шоу може да даде, е няколко промоции на членове на актьорския състав. Майки Дей и Алекс Мофат наистина са израснали в два от най-силните гласове през този сезон, както и солидни изпълнители в скечове на живо и предварително записани битове, също създавайки брилянтно сдвояване като момчетата на Тръмп. Към този момент тези момчета имат повече от спечелен репертоарски статус.

извивам нос

„Saturday Night Live“ се завръща следващата седмица с водещия Джеймс Франко и музикалния гост SZA, излъчвайки на живо от брега до брега в 23:35 ч. ET / 20: 35ч. PT.

Билборд жени в музиката 2017 Виж снимките Гети

Интересни Статии

Популярни Публикации

Амал Клуни 'Участва трудно' и всичко останало, което научихме от нейната история на корицата на Vogue

Амал Клуни 'Участва трудно' и всичко останало, което научихме от нейната история на корицата на Vogue

Mama June се обръща към наддаване на тегло и хирургично преобразяване на дъщеря Джесика (ексклузивно)

Mama June се обръща към наддаване на тегло и хирургично преобразяване на дъщеря Джесика (ексклузивно)

Йоланда Хадид казва, че Бог е дал лаймска болест на Джъстин Бийбър с по-висока цел (ексклузивно)

Йоланда Хадид казва, че Бог е дал лаймска болест на Джъстин Бийбър с по-висока цел (ексклузивно)

Злоупотребената майка е намерила жива в средата на океана 8 часа след като се е хвърлила

Злоупотребената майка е намерила жива в средата на океана 8 часа след като се е хвърлила

„Jersey Shore“ звезда Рони Магро Запознанства с BFF на Khloe Kardashian Malika Haqq

„Jersey Shore“ звезда Рони Магро Запознанства с BFF на Khloe Kardashian Malika Haqq

Дъщерята на Рейн на Брет Майкълс се разлива по дебюта на спортни илюстрирани бански костюми - и какво мисли татко!

Дъщерята на Рейн на Брет Майкълс се разлива по дебюта на спортни илюстрирани бански костюми - и какво мисли татко!

Лиза Вандерпумп казва, че е имала „емоционална връзка“ с Глеб Савченко

Лиза Вандерпумп казва, че е имала „емоционална връзка“ с Глеб Савченко

Истинският свят: Тришел Каналела от Лас Вегас иска среща в стил „Завръщане у дома“ (ексклузивно)

Истинският свят: Тришел Каналела от Лас Вегас иска среща в стил „Завръщане у дома“ (ексклузивно)

Коко Остин и дъщеря Шанел спортуват най-сладките съвпадащи бикини

Коко Остин и дъщеря Шанел спортуват най-сладките съвпадащи бикини

Скечовете на Джейсън Момоа 'SNL' класирани най-лошо на първо място: Де Ниро, Тръмп Бойс и завръщането на Хал Дрого

Скечовете на Джейсън Момоа 'SNL' класирани най-лошо на първо място: Де Ниро, Тръмп Бойс и завръщането на Хал Дрого