SNL at Home Sketches Класирани: Брад Пит, Адам Сандлър, Пол Ръд и още в много подобрено шоу

Всички известни дами разтърсват #PillowChallenge Виж снимките NBC

Пит подхожда като д-р Антъни Фаучи за своевременно студено отваряне, докато DJ Khaled, Чарлз Баркли и Bad Bunny издигат този експериментален формат, който осветява всеки отделен член на актьорския състав.

Когато „SNL at Home“ стартира тези карантинни издания преди две седмици, се почувства много любителски в представянето, но е невероятно какво могат да направят няколко седмици.

клонки на Робърт Патинсън и ФКА

Подобно на това, че съставът късно вечерта е излъскал техните домашни продукции, производствените стойности през този епизод са по-строги и дори са използвали по-специални ефекти и графики, за да направят някои от скиците да се чувстват като професионални моменти в студиото.

NBC

Паркове и отдих Cast Reuniting for Scripted Coronavirus Special on NBC следващата седмица

Преглед на историята

Слава излиза и на сценаристите и изпълнителите, които донесоха много по-силно шоу на сцената. Форматът с бързи удари, необходим за поръчките за престой вкъщи, всъщност доведе до това, че всеки член на актьорския състав получи шанс да заблести и повече силни скици на глава от населението от почти всеки епизод този сезон.

За да помогне със забавлението, Брад Пит се присъедини като нов водещ, но вместо просто да представи шоуто, както направи Том Ханкс, той всъщност се захвана с грима, за да сбъдне мечтите на д-р Антъни Фаучи. По-късно той представи Майли Сайръс като домашен музикален гост.

Но той не беше единственото познато лице, тъй като Пол Ръд се отби за весел разговор във FaceTime с един член на актьорския състав, докато Адам Сандлър и Bad Bunny също се появиха през цялата нощ.

Но най-големите обратни обаждания дойдоха, когато Чарлз Баркли и DJ Khaled се присъединиха към Кенан Томпсън за завръщането на един от най-обичаните му повтарящи се скечови герои за всички времена.

Както обикновено, класираме всички скици от най-лошото до първо, включително монолога, Cold Open, 'Weekend Update' и всички скици, които са били нарязани за времето, но са си проправили пътя онлайн. Ще пропуснем музикалните гости, защото те обикновено не са забавни - освен ако не се появи Ашли Симпсън. Завършваме с поглед към члена на актьорския състав, който имаше най-силната седмица.

NBC

Том Ханкс е домакин на изненадата за експерименталния епизод „У дома“ на Saturday Night Live - Е, как мина?

Преглед на историята

SoulCycle у дома

Един от любимите скечове на шоуто през последните сезони се отправя към дома, докато различни инструктори на SoulCycle се борят да поддържат мотивацията на своите ученици. Имаше няколко забавни момента в забързания бит, особено от Хайди Гарднър и Боуен Янг, но в по-голямата си част беше неравномерно, както когато правят тази скица на живо. Но поне правят неща те като също, нали?

Filter Reporter

Изглежда, че сценаристите взеха този път, Тим разпространи някои сериозни послания за важността на приемането на COVID-19 на сериозно през филтъра на комедията (вижте какво направихме там?), Като също така осветяваха реалния, но рядък проблем с хората страдащи от премеждия с филтри по време на предавания на живо или дори срещи за мащабиране. В този случай нацупената тийнейджърка на Майки Дей (поставена под карантина с неговия репортерски герой) стоеше зад удоволствието от филтъра, но това беше умен начин да прокара истинското послание под слой комедия.

Голям доминикански обяд

'Големият' зайче дойде, за да помогне на Големия папи да си изготви яхния от Пета 'геноцид', приготвена с каквото и да е в килера му. Кенан Томпсън продаде този с неговия чар и установения каданс на героя, макар че загуби малко с бързите редакции, вместо с навлечените глупости, с които бяхме свикнали. И все пак, писането беше рязко, рецептата невероятно лесна и сега ще трябва да изровим голямото си дупе!

Instagram

Джейми Дорнан защитава видеото на Ima Gal Gadot: „Накован е за„ Извършване на „добро нещо“

Преглед на историята

СТУДЕНО ОТВОРЕНО: Д-р Антъни Фаучи

В по-традиционно отваряне от представянето на Том Ханкс преди няколко седмици, Брад Пит се вмъкна в акцента на д-р Антъни Фаучи, за да предложи здрав разум и професионални преводи на нестандартните и понякога откровени коментари за вируса. Чувствах се точно като представяне на старата школа, което е огромно подобрение през последния път, когато „SNL“ дойде от дома. Той го затвори, като свали перуката си, за да благодари на д-р Фауци и на всички медицински специалисти, работещи толкова усилено на фронтовите линии. След това, в обрат на класическата начална линия, беше време да тръгнем „на живо, от цяла Америка, това е събота вечер“.

който е петият съдия по таланта на Америка

Airbnb

Клоуи Финеман беше в история на Airbnb от ада със своя съквартирант изненада (също Клои Финеман като шведски полугол кошмар) в забавна скица, която се опитва да съчетае приятната история за отваряне на дома си за пътници и историята на ужасите, когато останете - поръчките у дома водят до тяхното ефективно заживяване завинаги. С малко умна камера, Клои беше перфектна и в двете роли, показвайки както сладките, така и потните си страни.

Истинските списания на Ейди

Ейди предприе пътуване по алеята на паметта в сладко изследване на действителните си списания, където ги разкъса с чувството си за хумор за възрастни. Горката 9-годишна Ейди нямаше шанс. Но е хубаво да се види, че Ейди се справя добре в ... о, мамка му, това се обръща. Изобщо не й върви! Някой да изпрати помощ? Обичахме неочаквания обрат и сме малко притеснени, че можем да се свържем и с това.

Youtube

Брад Пит дава весел метеорологичен доклад за някои добри новини на Джон Красински

Преглед на историята

РАЗРЕЗ ЗА ВРЕМЕ: Съобщение от губернатора Уитмър

„Обещавам, че можете да ме наречете кучка от Twitter“, казва губернаторът на Мичиган на Сесили Стронг на потенциалните протестиращи. В края на краищата, защо да не протестираме срещу безопасността на дома си или поне да не използваме насоки за социално дистанциране? Ако вашият AK-47 може да докосне приятелите ни, вие сте твърде близо. Това беше поредният сатиричен момент, който осветяваше истински проблем и Сесили очевидно се забавляваше, прегръщайки поредния акцент, докато заплашваше да хвърли кучешка кака обратно на собствените й протестиращи.

Мустачки R Ние

Оплаквайки се, че нейният заем за малък бизнес е отишъл при Shake Shack, Барбара ДеДрю от Кейт Маккинън създава карантинен рекламен клип с котката си, за да се опита да помогне за вдигането на нещата. И моменти като този доказват защо сатирата и „SNL“ са толкова важни дори по време на сериозни моменти като тази. Имаме нужда от напомняния за абсурдите и несправедливостите на света около нас по осезаем начин, за да можем да го усвоим и обработим по-лесно. Освен това беше толкова сладко да наблюдавам как Кейт си играе с котката през цялото време. За протокол, Shake Shack обяви миналата седмица, че връщат федералния заем от 10 милиона долара, който са получили, предназначен за малкия бизнес.

лукът не може да се конкурира с реалността

Ранно пускане

Крис Ред е затворник на предсрочно освобождаване поради коронавируса, така че той решава да FaceTime някои flings. Само за да открие, че светът се е променил много. И трите дами (Его Нводим, Ейди Брайънт, Сесили Стронг) донесоха силен материал срещу възбудения бивш мошеник на Крис - лишен от свобода за копиране на DVD „Сопранос“ - със сезонните алергии на Сесили, които разтърсват камерата и ни разбиват. Наистина освобождаването може да означава свобода за някои, но това не е същата свобода, която си спомнят.

Как е името ми?

Кайл Муни има толкова странно чувство за хумор, но бихме могли напълно да се свържем с това, че сме поставени на място на парти, за да си спомним нечие име. В играта имаше някаква фантазия на камерата, така че Кайл можеше да играе всяка роля в този музикален видеоклип, който в крайна сметка взе случайно странен обрат. Но неврозите, които проникваха през по-голямата част от нея, бяха напълно реални. Плюс това, бонус за това, че изобщо не се включвате в COVID-19 (просто го взривихме, като го споменахме тук), защото понякога е приятно не да помислите за минута.

Гети

Създателите на Will & Grace ядат във вражда между Меган Мълали и Дебра Месинг

Преглед на историята

Актуализация през уикенда: Издание за дома

Момчетата им донесоха няколко фона на зелен екран, така че да изглежда по-скоро като че бяха на бюрото за актуализации тази седмица, въпреки че производствените стойности на цялото шоу се увеличиха значително. Майкъл Че вероятно е спечелил повече врагове, като е развалил червените - или - червените държави, които протестират, заявявайки, че няма нищо друго освен Walmart, за да го направят, и се чудят защо носят оръжията си в знак на протест срещу вирус? Плюс това, защо да подкрепяме Америка толкова сляпо само докато страната не поиска нещо от тях?

Колин Йост се регистрира при Пийт Дейвидсън, който сподели какво споделя здравното ведомство на Ню Йорк за безопасния секс по време на пандемията, включително нещо от действителния документ, който все още не може да каже или дори да покаже по телевизията в късно вечер шоу . И е доста графичен, но предполагаме, че е важно да се получи всичко променливите там? Пит дори трябваше да посочи колко странно е шоуто да се прави без публика, но смятаме, че това е изненадващо силно издание.

След няколко много необичайни, Колин даде да се разбере, че „SNL“ ще се върне отново, като сподели, че са поставили предизвикателство „All In“, при което феновете могат да дарят, за да спечелят шанса да напишат шега, която Майкъл ще прочете нататък въздух, зрение невиждано. Това е начин да върнем и да дадем на феновете радостта от любимия ни сегмент, където момчетата пишат ужасни шеги един за друг. И като се има предвид, че Майкъл винаги се справя лесно с тези, се надяваме феновете наистина да го поставят в неудобно място! Проверете на адрес allinchallenge.com/snljoke .

NBC

Как Will & Grace се сбогува във втория си финал и къде остави всички

Преглед на историята

Pornhub

В тези странни времена сме виждали много реклами за взаимна подкрепа, единство и нашите мегакорпорации, които се грижат за нас и са до нас. Но има ли някой от тях за нас толкова много - вижте, това беше странно и малко неудобно, но с толкова полезна и красива музика и образи, че почти си помислихме, че слушаме ужасни странични ефекти от лекарства, отпускани по лекарско предписание. Това беше брилянтна пародия.

Голямата среща на Мелиса

Мелиса покани датата си в къщата в странна скица, която проследи нейното флиртуващо приключение през следващата сутрин, когато намери неприятна изненада в комода. О, и през цялото време имахме бързи погледи на нейната дата и те ... не бяха там? Да, тя си взаимодействаше и се караше с, спяше и в крайна сметка се биеше с никого. Но беше ли реално? Вратата се затвори в края, оставяйки я отворена за тълкуване. Така или иначе, беше забавно да видя Мелиса да се разтяга креативно и артистично, докато нейният герой премина през това!

Алисия Силвърстоун прилеп момиче

FaceTime с Пол Ръд

Пол Ръд се регистрира във FaceTime за братовчед, който не е виждал, откакто са били деца, в завръщащ се бит за героя на Манди на Хайди Гарднър, за последно видян да се свързва с братовчедите Джеймс и Дейв Франко преди няколко години. И като тях тя не може да повярва колко много се е променил Пол, човече. Назад и напред беше толкова сладък между двамата и очевидно част от него от маншета, тъй като Хайди наистина олицетворява неловката агресивност на този герой.

Гети

Kanye West Slams Forbes за статут на милиардер, казва, че си струва повече

Преглед на историята

Заседнал в Къщата

Друго огромно подобрение от предишните му опити, Пийт Дейвидсън перфектно улови карантинните лудости, но гостът Адам Сандлър наистина донесе смеха с много по-силни и забавни текстове за неговата опит. Харесва ни, че актьорският състав не се страхуваше да покаже семействата си във видеоклиповете тази седмица, подобно на това, което водеха късните вечери. Просто ни помага да се чувстваме още по-свързани по време на тези несвързани времена, което помага да откараме комедията вкъщи (от вкъщи) Плюс това, бонусът на Роб Шнайдер камея ни накара да се пропукаме.

OJ Симпсън

Съобщение от OJ Simpson, който малко се ядосва по време на коронавируса. Това беше много добре доставен монолог от Кенан Томпсън, който се ядоса толкова много, че можеше да убие, и написан, за да покаже колко безразсъден е за възприятието на обществото за него. Имаше заплашителна невинност, изпълнена до съвършенство.

Хранителен магазин Bartenson's

Възползвайки се от евтините производствени стойности на много местни реклами, Кейт Маккинън и Ейди Брайънт успяха да се появят „заедно“ в този фалшив хранителен магазин, рекламирайки всички продукти, които определено все още имат на склад, като супа Peeps и, по някаква причина, вода Dasani . Беше весело бездарно, лошо продуцирано и доставено от двама ветерани от комедията. Защо не помислите за бисквитки на бойскаут („те са мокри“)? Може би има причина някои елементи да останат на рафтовете.

Гети

Тенденциите на лука след опит за пародия стават зловещо точни прогнози

Преглед на историята

Разкритието

Някога чудили ли сте се как „Законът и редът“ се адаптира към коронавируса? Zoom е на помощ в този момент, когато детективът на Бек Бенет събра своите заподозрени а ла Агата Кристи по време на конферентен разговор, за да разкрие какво е. Но всъщност се случваше импровизираното малко музикално изпълнение на Сесили Стронг, водещо до добрия детектив, споделящ собствения си мъжествен рок шедьовър. Това беше сюрреалистично, но много забавно, като нелепият Хайди подозира, че е абсолютният акцент.

Какво става с това? Вкъщи

Ако беше необходима пандемия, за да се върне това класически Скица на Кенан Томпсън - добре, няма да стигнем толкова далеч, но колко вълнуващо е да внесем един от най-последователно забавните му повтарящи се герои в новото поколение играчи и зрители на „SNL“. Chares Barkley и DJ Khaled бяха домакини, заедно с Линдзи Бъкингам (за когото винаги му остава времето), изиграни в дигитален кадър от Бил Хадър, както и завръщането на Джейсън Судейкис (вероятно стари кадри) и Фред Armisen на малък саксофон за играчки. Вместо нормалните маниаци на живо, ние получихме обширна графика и лудост и беше абсолютно великолепно!

Гети

Деми Ловато разкрива защо не е приятел с никой от бившите си

Преглед на историята

ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ МИСЛИ

Ако не „вярвате, че целият този експеримент ни кара да се чувстваме някак по някакъв начин, за втори пореден път се почувствахме емоционални, когато затварящите кредити започнаха да се търкалят върху празния етап„ Saturday Night Live “.

Докато се наслаждавахме на купона и разсейването, това беше просто още едно напомняне, че нищо от това не е нормално. Че тези места, които сме обикнали, остават празни, докато всеки се е сгушил в домовете си. И да, благодарни сме, че технологията ни позволява да поддържаме връзка с приятели и семейството си и дори да правим скици, но все пак искаме да си върнем света.

Освен този странен за нас момент - само ние ли сме? - аплодираме целия актьорски състав и екипажа на „Saturday Night Live“, че наистина засилиха играта си с това второ издание „At Home“. Чувствах се много повече като комедията, която сме очаквали от шоуто. Той също така се появи отново със значително повече скици от шоу на живо (същото число като миналия път), което доказва, че има злато в някои от тези бързи хитове.

Миналата седмица не направихме „Играч на седмицата“, защото шоуто беше толкова счупено. Тази седмица абсолютно всички получиха шанс да блеснат, което почти никога не е така в шоуто на живо, но имаше няколко открояващи се изпълнители.

списък с гости на chelsea handler

Хайди Гарднър ни разтърси като братовчедката на Пол Ръд Манди и като заподозрян в убийство в „Разкритието“, но звездата на шоуто трябва да бъде Кенан Томпсън. Не само неговият ОВ монолог беше възвишен, но той ни даде Големия Папи и завръщането на „Какво става с това?“ Той беше всичко, от което се нуждаехме тази вечер!

„Saturday Night Live at Home“ вероятно ще се завърне скоро, въз основа на „All in Challenge“ на Колин Йост - на 19 000 долара към момента на писането - но кога? Две седмици ли е новият стандарт за продуциране на това шоу? Следващата седмица, знаем, е повторение, така че времето ще покаже.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

София Вергара, Кристиано Роналдо, Парис Хилтън и още - Вижте най-добрите TwitPics за знаменитости тази седмица!

София Вергара, Кристиано Роналдо, Парис Хилтън и още - Вижте най-добрите TwitPics за знаменитости тази седмица!

Защо 'Най-големият загубеняк' остави първия победител 'ядосан' и какво прави с наддаването на тегло от 124 паунда (ексклузивно)

Защо 'Най-големият загубеняк' остави първия победител 'ядосан' и какво прави с наддаването на тегло от 124 паунда (ексклузивно)

Украинското сираче настоява, че тя не е „Зло дете-психопат-демон“

Украинското сираче настоява, че тя не е „Зло дете-психопат-демон“

Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Пилетата искаха да променят името си 'Преди години и години'

Пилетата искаха да променят името си 'Преди години и години'

'Blowout' на 'Big Brother' на 'Ex on the Beach', когато Елена се сблъсква с Марк за предполагаемо изневеряване (Ексклузивно)

'Blowout' на 'Big Brother' на 'Ex on the Beach', когато Елена се сблъсква с Марк за предполагаемо изневеряване (Ексклузивно)

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението за преместване на семейството в Тексас

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението за преместване на семейството в Тексас

Семейството на бейзболиста е убито като гол 19-годишен зет е обвинен в тройно убийство

Семейството на бейзболиста е убито като гол 19-годишен зет е обвинен в тройно убийство

'Джърси Шор' Време за чаена риза: Анджелина руини 'Семейна ваканция', като пусне 'Staten Island Dump' в панталоните си

'Джърси Шор' Време за чаена риза: Анджелина руини 'Семейна ваканция', като пусне 'Staten Island Dump' в панталоните си

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини заяви, че е 'отвратена' от карантинното поведение

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини заяви, че е 'отвратена' от карантинното поведение