„Шестнадесет свещи“ навършва 30 години - каквото и да се е случило с Джейк Райън ?!

Оттогава са минали 30 години Сам Бейкър семейството забрави за рождения й ден през „Шестнадесет свещи“ и също толкова отдавна Джейк Райън открадна всички наши колективни сърца.

Но в годините след излизането на филма актьорът, който го изигра, почти изчезна.

готвене на предварително сварена шунка

Докато Моли Рингвалд , Антъни Майкъл Хол , Джон Кюсак, Лиан Къртис и дори човекът, който е играл Long Duk Dong всички са се радвали на постоянен успех в забавленията, Майкъл Шофлинг изчезна.

Вижте как целият състав - без Майкъл - са остарели в галерията по-горе. Освен това вижте какво правят сега.

Що се отнася до Шофлинг, нека поразровим малко.Мечтателният актьор беше на 23, когато изигра сладкия гимназиален актьор „Шестнадесет свещи“ и продължи да тлее във филми като 'Русалки' и 'Да вземем Хари' преди последната му роля през 1991-те „Дивите сърца не могат да бъдат счупени“.

След това актьорът остави Холивуд и отгледа две деца, Зейн и Скарлет , със съпруга Валери Робинсън . Съобщава се, че той е създал мебелна компания и никога повече не е бил виждан.

Опитахме се да го проследим за голямата 30-та годишнина, но човекът е невъзможно да бъде намерен.kat от d връзка 2015

Дъщеря му обаче е разкошен модел в Ню Йорк и наскоро беше част от презентацията на Harbison по време на MADE Седмица на модата през февруари.

тайни принцове къде са сега

Погледнете я - зашеметяващо, нали?

Помислихме си може би, просто може би , бихме могли да поговорим със Скарлет за нейната моделска кариера и известния й баща. За съжаление нейната агенция го нарече дълго - казвайки, че Шофлингите са известни лично в семейния си живот и биха искали да продължат така. Разумен отговор, със сигурност.

И не се опитвайте да я проверявате и в социалните мрежи - единствената снимка в Instagram, която някога е публикувала на баща си, е Throwback Thursday в началото на деня.

Накратко: Изглежда, че просто ще трябва да продължаваме да си спомняме Майкъл като идеалния мъж, който беше през 1984 г. - тийнейджърката, която заряза приятелката на кралицата на бала си за момичето в съседство.

Интересни Статии