Шестима „въоръжени и опасни“ затворници на свобода в Калифорния след бягство с помощта на чаршафи

Шерифски офис на окръг Мерсед

Патрулните служители не забелязват, защото не им е позволено да нарушават съня на затворниците.

Шестима затворници са на свобода в Калифорния, след като са избягали от окръжен затвор с домашно въже.

Шерифският офис на окръг Мерсед разкри, че малко преди полунощ в неделя вечерта служителите са открили, че шестима затворници липсват в килиите си.

Те осъзнаха, че групата е получила достъп до покрива и са намалили 20 фута надолу отстрани на сградата с помощта на въже, което сами са направили от чаршафи.

Шерифски офис на Гети / Лейк Каунти

Заподозрян във верижно убийство на свобода след бягство от ареста в McDonald's Drive-Thru

Преглед на историята

Сега оперативна група ловува за шестимата лица, които се считат за въоръжени и опасни. Всеки, който ги забележи, е помолен да се обади на 9-1-1 и да не се приближава.И шестимата са мъже испанци на възраст между 19 и 22 години и всички освен един са обвинени в насилствени престъпления, включително убийство и опит за убийство. Те са:

  • 22-годишният Фабиан Круз Роман от Лос Банос, обвинен в убийство.
  • Габриел Фрабис Коронадо, 19, от Атуотър, обвинен в опит за убийство, стрелба в обитавано жилище, участие в престъпна улична банда, престъпник, притежаващ огнестрелно оръжие, нарушение на пробацията.
  • 21-годишният Мануел Алън Леон от Валехо, обвинен в нападение с огнестрелно оръжие, стрелба в обитавано жилище, избягване на мирен офицер - безразсъдно шофиране, участие в престъпна улична банда, носене на заредено огнестрелно оръжие.
  • 21-годишният Андрес Нунес Родригес-младши от Планада, обвинен в опит за убийство, стрелба в обитавано жилище, участие в престъпна банда, престъпник, притежаващ огнестрелно оръжие.
  • Едгар Едуардо Вентура, 22-годишен, от Портланд, Орегон, обвинен в престъпление, притежаващо огнестрелно оръжие, участие в престъпна улична банда, нарушение на пробацията.
  • Хорхе Барън, на 20 години, от Атуотър, обвинен в нарушение на пробацията.

ФБР

Най-плодовитият сериен убиец в Америка Самюъл Литъл умира на 80 години

Преглед на историята

„Те използваха това импровизирано въже от плетени листове и успяха да слязат отстрани на тази сграда“, каза шерифът на окръг Мерсед Верн Уорнке ABC30.Той каза, че новите правила не позволяват на патрулните служители да проверяват затворниците, в случай че нарушават съня си.

„Имаме служители, които се разхождат нагоре и надолу по килийните блокове, но вече не ни е позволено да ги събуждаме, тъй като те сметнаха за необходимо да спят цяла нощ“, каза той.

Гети / Туитър

Журналистката, която остави съпруг и кариера само за да бъде приветствана от затворената Фарма Брат Мартин Шкрели разказва своята история

Преглед на историята

Интересни Статии