Шест деца принудени да се сбогуват с мама чрез уоки-токи, докато я гледаха как умира от коронавирус

Facebook

42-годишната оцеляла от рак беше отгледала шестте си деца сама, след като баща им почина преди осем години.Шест деца бяха принудени да се сбогуват с майка си по уоки-токи, докато я гледаха как умира коронавирус .

Сънди Рутър, която беше сред първата вълна от хора в щата Вашингтон с диагноза COVID-19, се поддаде на вируса на 16 март. Тя беше само на 42 години.

Самотната майка на шест деца е оцеляла от рак на гърдата и е оставена да отглежда децата сама след смъртта на баща им през 2012 г.

кога да правим секс в една връзка
Гети (Приятел на Ясин Хюсеин Мойо, молещ се при погребението му в Найроби)

13-годишно момче е застреляно на собствен балкон от полицията, прилагаща полицейския час за коронавирус

Преглед на историята

Синът й Илайджа Рос-Рутер разказа Buzzfeed тя се беше откарала в Регионалния медицински център в Провиденс - където беше лекуван първият потвърден случай на нов коронавирус - на 3 март.„Тя си помисли, че има грип, вероятно“, каза 20-годишният мъж. - Но като коронавирус? Трудно ни беше да разберем как тя може да го получи, защото не толкова много хора го имаха тук.

По това време държавата съобщава само за 27 случая и девет смъртни случая. Към понеделник тези цифри са съответно 5161 и 217.

След като прекараха осем часа в запечатана стая с лекари и медицински сестри, носещи пълна защитна екипировка, в крайна сметка те бяха изпратени у дома. „Те дори не искат да пипат майка ми“, каза Илайджа.Но четири дни по-късно трябваше да вземат майка си обратно. Този път семейството беше ограничено до зоната за изчакване на посетителите, докато лекарите потвърдиха, че тя ще трябва да бъде задържана цяла нощ и да се лекува от пневмония. На следващия ден тя се оказа положителна за COVID-19.

За разлика от нейната целогодишна битка с рака, семейството не е имало право в болничната си стая. Илия, което е четвъртото й най-голямо дете, каза, че за известно време е успяла да изпрати съобщение, но след известно време отговорите са се насочили само към емотикони. „Изпращаше ми сърца по съобщенията, но не отговаряше“, каза той.

OnScene.TV

Огромна ескадрила на въоръжената полиция, която разбива рождени дни на едногодишно дете в Лос Анджелис сред заповед за коронавирус

Преглед на историята

На 16 март лекарите се обадили на семейството, за да им кажат, че трябва да дойдат в болницата.

Шестимата братя и сестри, както и сестрата на Сънди и нейната майка, се сбогуваха с едната уоки-токи, докато другата беше подпряна на възглавница в запечатаната стая.

„Казах й, че я обичам ... не бива да се притеснява за децата“, каза Илайджа.

Майка му почина този следобед.

най-добрите позиции за полов акт

Сънди е само един от 3 655 души в САЩ, които сега са починали от COVID-19, тъй като броят на случаите тук бързо се приближава до 200 000.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на