Видеото на Shawn Mendes и Camila Cabello 'Senorita' е толкова пара, че можем да дишаме

Кендъл, Шон, Ной и A $ AP се присъединяват към кампанията #MyCalvins Calvin Klein Виж снимките Island Records

Песента излъчва почти толкова копнеж и страст, колкото правят Кабело и Мендес един за друг в това видео, което е почти прекалено горещо за обработка.

Това е безопасно да се каже Шон Мендес и Камила Кабело са двама много красиви хора. Е, сега знаем, че и те могат да правят красива музика заедно.Двойката пусна видеото за своето парно сътрудничество 'Señorita' и ... странно ли е да се разхождаш, докато гледаш музикален видеоклип?Историята е такава, която сме виждали милион пъти, като Камила работи като сервитьорка в закусвалня, а Шон, нахаканият клиент, който й привлича погледа. За да не се притеснявате, тя тотално хваща и него, а след това тръгваме към състезанията, тъй като те бързо карат сърцето на всички.Независимо дали става дума за танци по улиците или за гърчене в чаршафите, двамата изпълнители показват невероятна химия през цялото това изпълнение ... и песента също е хубава!

оцелял r kelly twitter

Има малко забавна игра, тъй като Камила играе трудно, но не толкова трудно. Що се отнася до Шон, той е повече от готов да измине още една миля, за да я хване още веднъж в ръцете си ... и да отиде без риза, за да покаже тези впечатляващи кореми.

София Санчес и Мауро Монджиело / Мари Клер

Камила Кабело се разлива относно статуса на връзка с момичета от петата хармония и натиска на „групов психика“

Преглед на историята

Честно казано, това е много завладяваща песен и дали видеото представлява фантазия, разиграна между двама или само двама млади хора, които се борят мощно, за да запазят нещо непринудено, когато химията е толкова осезаемо спираща дъха, тя се изпълнява и заснема великолепно.Всеки кадър просто излъчва секс, копнеж и страст. И сега си представяме колко красиви биха били бебетата им. Може би е време да спрем да гледаме това видео на повторение.

Е, може би само още веднъж.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети