Шарън Озбърн разкрива колко тегло е качила в карантина


Youtube

Телевизионният водещ поема това упражнение, за да го загубите.

Шарън Озбърн е откровена за поддържането на форма по време на карантината за коронавирус.По време на епизода на 'The Talk' в понеделник, бившата риалити звезда, на 68 години, разкри за променливите си килограми, казвайки, че наскоро е стъпила на кантара, за да открие, че е качила няколко излишни килограма.

„С 10 паунда съм повече от това, което обикновено съм“, призна тя. - И 10 кг. е много, когато си като 5 '1' и малко. Така че е като голяма тежест.

'Така че аз започнах да ходя вчера', добави тя.И тя е поразена от новия режим на упражнения, като отбелязва: „Това е сега. Разбрах грешката. Заемам се.'

Ко-домакинът на Шарън, Шерил Ъндърууд, се намеси, за да каже, че има обратен ефект от началото на заключването.

CBS

Шарън Озбърн се отървава от сива коса, уморена да изглежда като „баба Клампет“

Преглед на историята

„По време на карантината загубих 20 килограма“, обясни 56-годишният комик. „Започнах на 215, сега съм на 195“.'Опитвам се да стигна до теглото си от 185, когато за първи път започнах тук.'

Докато периодичното гладуване помагаше на Шерил да свали килограмите, гост-здравният експерт Аманда Клутс препоръча да се намери време и за упражнения.

„Винаги казвам, че ако имате 10 минути през деня - и ние имаме, всеки може да намери 10 минути. Можеш. Искам да кажа, че ще гледам в Instagram за 10 минути - започна Kloots. - Работете тези 10 минути. Излез, премести тялото си.

Тя също впечатли, че сега е идеалното време да се съсредоточи върху фитнеса.

„Моят съвет винаги е, не чакайте понеделник. Знаете ли, много пъти е „О, ще почакам до понеделник“. Не, започнете днес.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Дискусията дойде след като панелът - включително Кари Ан Инаба и Ив - разговаряха за неотдавнашното признание на Гейл Кинг за собственото си наддаване на тегло.

„КРИЗА! Борбата с теглото е реална! ' телевизионният водещ й написа Instagram . 'по-дебел, отколкото съм бил от дълго време и се страхувам да прокарам педикюр (голяма въздишка), за да прекараме наляво за начина, по който бяхме ... идеалното тегло казва, че д-р е 163 ... не се случва скоро ..'

Гейл продължи да обвинява карантината и скорошната покупка на „мозоли за бонбони за Хелоуин“.

'Накарай го да спре!' тя завърши веселия си пост.

Най-драматичните трансформации на тежестта на знаменитостите Виж снимките Гети

Интересни Статии