Звездата от „Хрониките на Шанара“ Остин Бътлър обяснява защо Уил продължава да се влюбва в триковете на Еретрия

>

Уил позволи на Еретрия да го хване със спуснати панталони и да открадне елфическите камъни за втори път във вторник в епизода на „Хрониките на Шанара“ и според звездата Остин Бътлър това е последната капка.

Той е хвърлен на огромна стена между него и Еретрия, каза Бътлър пред TheWrap за връзката на героя си с хитрия крадец.

Но това е стена, която ще трябва да се срути в един момент, особено сега, когато им е възложена задачата да спасят света заедно. Тя наистина се справя добре с мислите на някой, особено на Уил. Така че е забавно да наблюдавате динамиката им сега, каза Бътлър в интервюто по -долу.

Прочетете също:

TheWrap: За публиката Шанара изглежда като много различен вид шоу от това, което сте правили в миналото („Дневниците на Кари“, „Живот неочакван“). Така ли ти се струва?
Иконом: Много е различно. Не само концепцията на шоуто и характера, но и начинът, по който заснехме? - снимахме в Нова Зеландия. Толкова много беше уникално за този проект, беше наистина страхотно нещо да бъдеш част.Какво можете да донесете от тези други проекти в голям фентъзи сериал като този?
Едно от най -големите неща, които можете да вземете от представленията в нашия свят, е практиката как ние като човешки същества реагираме един на друг. Това е нещо, което през историята винаги е било едно и също. Независимо дали пейзажът се променя или социалните обстоятелства се променят, основните човешки емоции винаги са едни и същи. И така, с една фентъзи серия, това, което винаги съм забелязвал, е, че тя лесно може да се превърне във фантазия, а не в човешките взаимодействия. Така че това е едно от нещата, които се надявам да постигнем и към които наистина се стремях: човечността.

Прочетете също:

Имаше ли нещо, което не очаквахте, или което ви улови неочаквано, докато работите върху Shannara?
Това беше най -вече това, което току -що докоснах. Фактът, че можеше толкова лесно да започнеш да играеш във фантазията ... Ето защо наистина исках да опитам да намеря хумора в нея. Защото знам, че когато преминавам през груби ситуации в ежедневието си, ти някак си хващаш хумора, за да те преживееш.Имаме ситуация, в която се опитваме да спасим света от буйните демони и това лесно може да се превърне в нещо, което става много надуто и не се чувства относително, така че най-голямото предизвикателство беше да направим нещо толкова различно от това, което хората, които преживяват в ежедневието си, се чувстват относителни. Накарайте това да се чувства така, сякаш някой от нас би реагирал по подобен начин в тази ситуация.

Уил страда доста от собствената си наивност в първите четири епизода. Как това се отразява на пътуването му през останалата част от сезон 1?
Това е нещо като пътуването на Уил през първите 10 епизода, осъзнавайки, че той не познава правилата на света. Никога не го е преживявал там. Той може да бъде много доверчив и наивен и вече видяхме това с камъните на елфите, крадени многократно от едно и също момиче. Харесваше ми да гледам как Уил преминава и израства в мъжественост, докато той изучава начините на света, преживявайки загуба и като се налага да бъде герой. Този растеж беше вълнуващ за мен да играя.

Прочетете също:

Еретрия вече два пъти извади същия трик с Уил и го хвърли в лицето му пред Амбърл. Как би могъл да й се довери отново?
Когато оставим епизод 4, това е мястото, където е Уил. Той има чувството, че ако позволите да ме излъжете отново, това е нещо като мен в този момент. Защото ми доказахте, че не е за вярване.

В този момент той е хвърлен на огромна стена между него и Еретрия и не иска да й позволи да го измами отново. Това прави връзката по някакъв начин забавна, защото тя има това съблазнително качество. Тя наистина се справя добре с мислите на някой, особено на Уил. Така че е забавно да наблюдаваме динамиката им сега, когато той прави всичко възможно да издигне тази стена.

Той ще трябва да й се довери, поне до известна степен, нали? Тримата тръгват заедно на това голямо пътешествие и съдбата на света е заложена на карта.
По пътя има безкрайни предизвикателства, но тяхната съдба е да бъдат заедно на това пътуване. Ще научите по пътя защо всеки от тях е избран за това. В началото Уил изобщо не изглеждаше героичен ... той беше избран за това пътуване, но се чудите защо. Всеки от тях можете да видите - епизод след епизод, когато възникнат предизвикателства - защо всеки от тях е избран.

„Хрониките на Шанара“ се излъчва във вторник в 22 ч. ET/PT на MTV.

55 Първи поглед към нови и завръщащи се телевизионни предавания за 2016 г. (изключителни снимки)

 • „Галавант“ (ABC): Странната музикална комедия на ABC се завръща за още по -абсурден, с мета първи епизод, озаглавен „A New Season aka Suck It Cancellation Bear“.

  (Премиера в неделя, 3 януари от 20:00 ч. ET)

  Прочетете също:

  ABC
 • „Mercy Street“ (PBS): Драмата от Гражданската война с участието на Ош Раднор, Мери Елизабет Уинстед, Гари Коул и Чери Джоунс следва две медицински сестри от противоположните страни на бойните линии.

  (Премиера в неделя, 17 януари от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също:

  PBS
 • агент картър

  „Агентът Картър на Марвел“ (ABC): Супергеройският сериал от периода на Marvel от средата на века се завръща за втори сезон.

  (Премиера във вторник, 19 януари от 21:00 ч. ET)

  Прочетете също:

  ABC
 • „Легендите на утрешния ден на DC“ (The CW): Героите и злодеите от „Arrow“ и „The Flash“ се обединяват, за да пътуват във времето и да свалят безсмъртен злодей Вандал Савидж, който просто може да завладее планетата, ако се провали в своето мисия.

  (Премиера в четвъртък, 21 януари от 20:00 ч. ET)

  Прочетете също:

  CW
 • „100-те“ (The CW): Третият сезон на постапокалиптичната драма започва три месеца след катастрофалните събития от финала на сезон 2. Кларк е в бягство и е в опасност, а Белами се опитва да задържи нещата в лагер Джаха. И известен AI все още е някъде там с бойна глава, която може да унищожи това, което е останало от човечеството.

  (Премиера в четвъртък, 21 януари от 21:00 ч. ET)

  Прочетете също:

  CW
 • Кошове (FX): Зак Галифианакис участва в тази нова комедия като Чип кошници, който се стреми да завладее мечтата си да стане професионален клоун. Излизайки от престижно парижко училище за клоуни, Чип вместо това се озовава в местно родео в Бейкърсфийлд, Калифорния.


  (Премиера в четвъртък, 21 януари от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също:

  FX
 • „Черни платна“ (Starz): Тоби Стивънс се завръща като капитан Флинт, тъй като сезон 3 от пиратската приключенска драма на Starz се впуска в битката за Насау. Този сезон също ще представи Рей Стивънсън като Черна брада.

  (Премиера в събота, 23 януари от 21:00 ч. ET)

  Прочетете също:

  Starz
 • x-files-exclusive-photo

  „Досиетата Х“ (Фокс): Мълдър и Скали се завръщат, за да дадат последен изстрел в разрешаването на мистерията на извънземните и правителствените прикрития. Но те ще имат време за страничен случай или два, тъй като повечето епизоди от поредицата за възродителни събития ще включват самостоятелни истории.

  (Премиера в неделя, 24 януари от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също: Новият трейлър на „Досиетата Х“ обещава връщане към митологията на оригиналната серия (видео)

  Лисица
 • „Луцифер“ (Фокс): Последната адаптация на комикси от DC вижда самия дявол да прави нещо добро. Луцифер, отегчен от ада, се премества в Лос Анджелис (където другаде) и се обединява с детектив от полицията за разследване на престъпления. „Gotham“ кросоувър някой?

  (Премиера в понеделник, 25 януари от 21:00 ч. ET)

  Прочетете също: 'Луцифер' на Fox е 'по -горещ от ада' в нов тийзър (видео)

  Лисица
 • „The Fosters“ (Семейство ABC): Третият сезон на известната смесена семейна поредица вижда всички, които се установяват в нова динамика сега, когато Кали е осиновена за постоянно, докато медицинските проблеми, тайните и драмата в отношенията застрашават щастието на всички.

  (Премиера в понеделник, 25 януари от 20:00 ч. ET)

  Прочетете също: „The Fosters“ е подновено за сезон 4 от семейство ABC

  Семейство ABC
 • „Път за възстановяване“ (семейство ABC): Пиенето на тийнейджъри има сериозни последици за най -новата драма на ABC Family, в която участва ученик от гимназията, който е принуден да се рехабилитира или рискува да бъде експулсиран.

  (Премиера в понеделник, 25 януари от 21:00 ч. ET)

  Прочетете също: Премиерите на „The Fosters“, „Road Recovery“, забавени от семейството на ABC

  Семейство ABC
 • аутсайдери wgn america

  „Аутсайдери“ (WGN): Тази драма, продуцирана от Пол Джамати, изследва живота в група хора, живеещи извън мрежата.

  (Премиера във вторник, 26 януари от 21:00 ч. ET)

  Прочетете също: Нов трейлър на „Аутсайдери“ вижда семейство Фарел, облечено до задника (видео)

  WGN
 • Костюми (САЩ): Втората половина на сезон 5 се завръща, за да види репресиите на Майк зад решетките, пет сезона на лъжи и измами най -накрая го настигнаха. Но не очаквайте загадката кой го е предал да бъде разрешена веднага. Драмата на Патрик Дж. Адамс вече е подновена за шести сезон.


  (Премиера в сряда, 27 януари от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също: САЩ подновяват „Костюмите“ за шести сезон

  ИЗПОЛЗВА
 • ти, аз и апокалипсисът

  „Ти, аз и апокалипсисът“ (NBC): Обединеното кралство в копродукция и научно-фантастични комедийни звезди Роб Лоу и Джена Фишер.

  (Премиера в четвъртък, 28 януари от 20:00 ч.)

  Прочетете също: Тимъти Олифант звезди в „The Grinder: New Orleans“ във Fox Comedy Sneak Preview (Изключителен видеоклип)

  NBC
 • „Grease Live“ (Fox): Манията по музикални събития на живо продължава и сега Fox се забавлява с продукцията на живо „Grease“, с Аарон Твейт в ролята на Дани и Джулиан Хъг като Санди.

  (Премиера в неделя, 31 януари от 19:00 ч. ET)

  Прочетете също: Първият тийзър „Grease: Live“ вижда Джулиан Хаф, Ванеса Хъджънс, която прави джайв с ръка (видео)

  Лисица
 • Американска криминална история

  Хората срещу O.J. Симпсън: Американска история на престъпленията (FX): Райън Мърфи използва своята антологична поредица, за да преразкаже драматично процеса на века, след убийството на Никол Браун Симпсън и последващия процес срещу бившата звезда на НФЛ О. Дж. Симпсън. Куба Гудинг -младши играе Симпсън, със Сара Полсън, Джон Траволта, Дейвид Швимер и други.


  (Премиера във вторник, 2 февруари от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също: Трейлърът на 'American Crime Story' разкрива първия поглед към Селма Блеър като Крис Дженър (видео)

  FX
 • винил hbo

  „Vinyl“ (HBO): Боби Каннавейл играе изпълнителен директор през 70-те години, който търси следващия променящ живота звук и група. Теренс Уинтър, Мартин Скорсезе и Мик Джагър са EP.

  (Премиера в неделя, 14 февруари от 21:00 ч. ET)

  Прочетете също: Проектът за рокендрол на Мартин Скорсезе-Мик Джагър получава поръчка за серия от HBO

  HBO
 • ходещ-мъртъв-данай-гурира-меч

  „Ходещите мъртви“ (AMC). Глен живее. Идва Неган.

  (Межсезонна премиера в неделя, 14 февруари от 21:00 ч. ET)

  Прочетете също: Как „Страхувайте се от ходещите мъртви“, „По -добре се обадете на Саул“ и „В лошите земи“ пробиха нова основа за AMC през 2015 г.

  AMC
 • '11/22/63 '(Хулу): Учител Джейк Епинг открива, че може да пътува назад във времето - и решава да се опита да спре убийството на JFK. 10-часовата адаптация на романа на Стивън Кинг участва с Джеймс Франко.

  (Премиера в полунощ на Деня на президента, 15 февруари)

  Прочетете също: Джеймс Франко се връща във времето, за да спре убийството на JFK в тийзъра '11/22/63 '(видео)

  Хулу
 • „По -добре се обадете на Саул“ (AMC): Джими Макгил продължава пътуването си, за да стане адвокат на Уолтър Уайт, Сол Гудман през сезон 2 на хитовия сериал „Breaking Bad“.

  (Премиера в понеделник, 15 февруари от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също: „Better Call Saul“ получава дата за премиера на сезон 2 от AMC

  AMC
 • „Викинги“ (История): Кабелната мрежа подсили своя хитов екшън сериал, добавяйки четири епизода към четвъртия сезон на шоуто с Травис Фимел. Първите 10 епизода се излъчват през февруари, а други 10 се подготвят за по -късно през 2016 г.

  (Премиера в четвъртък, 18 февруари от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също: „Викингите“ получава допълнителна поръчка за 4 епизода, дата на премиера на сезон 4

  История
 • Момичета

  „Момичета“ (HBO): Хана, Марни, Джеса и Шошана се завръщат за още повече двайсет и нещо тревоги в Сезон 5 на спечелената с Еми драма.

  (Премиера в неделя, 21 февруари от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също: Трейлър на „Момичета“, сезон 5, показва Лена Дънам, която се отклонява от приятели (видео)

  HBO
 • Престъпни съзнания: Отвъд границите (CBS): Най -новата поредица на престъпните съзнания следва Международното отделение за репресии, подразделението на ФБР, което има за задача да разкрива престъпления и да идва на помощ на американци, които се намират в опасност, докато са в чужбина.


  (Премиера в сряда, 2 март от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също: Spinoff на „Criminal Minds“, „Angel From Hell“ Вземете дати на премиерата на CBS

  CBS
 • За царе и пророци (ABC): Драмата на Рей Уинстоун е описана като епична библейска сага за вяра, амбиция и предателство, разказана през очите на уморения от битката крал Саул, негодуващия пророк Самуил и находчивия млад пастир Давид-всички на път за сблъсък със съдбата, който ще промени света.


  (Премиера във вторник, 8 март от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също: Финалът на „Как да се измъкнем с убийството“, Нова премиера на драмата „Шондаленд“, Премиерата в ABC

  ABC
 • подземен wgn америка

  „Underground“ (WGN America): 10-серийният минисериал е описан като пулсиращо пътешествие с революционери на подземната железница и разказва непоколебимата история на група смели мъже и жени, които се обединяват за борбата на живота си- за техните семейства, тяхното бъдеще и тяхната свобода.

  (Премиера в сряда, 9 март)

  WGN Америка
 • „Уловът“ (ABC): Последната драма на ABC от Shondaland играе Мирей Енос като експерт по измами, която се оказва измамена от собствения си годеник, който работи с истинския си любовник в кражбата на всичките й пари. Този претърпя малко преобразяване с преработването на две от водещите му страни. Питър Краузе и Соня Уолгер замениха съответно Деймън Дейуб и Бетани Джой Ленц.


  (Премиера в четвъртък, 24 март от 22:00 ч. ET)

  Прочетете също: Финалът на „Как да се измъкнем с убийството“, Нова премиера на драмата „Шондаленд“, Премиерата в ABC

  ABC
 • Пътя

  „Пътят“ (Hulu): Аарон Пол и Мишел Монаган в нов сериал от изпълнителния продуцент на „Friday Night Lights“ Джейсън Катимс.

  (Премиера на 30 март)

  Хулу
 • Хап и Леонард

  „Хап и Леонард“ (Sundance TV): Въз основа на поредицата от истории на Джо Лансдейл, тази антологична поредица проследява приключенията на най -добрите приятели Хап Колинс и Леонард Пайн. Двамата са хронично необвързани, вечно разбити и водени от старомодно чувство за чест и морал - но приликите свършват дотук.

  (Премиери през март по телевизия Sundance)

  Sundance TV
 • „Джаки Робинсън“ (PBS): Документалният филм от две части за Кен Бърнс изследва живота на легендата на Бруклин Доджърс, която пречупи цветната бариера на бейзбола.

  (Премиера в понеделник, 11 април)

  Прочетете също: „Търсенето на корените“ на PBS да се върне след скандала с робството на Бен Афлек

  PBS
 • „Ловци“ (Syfy): Въз основа на най-продавания роман на Уитли Стрийбър „Alien Hunter“, последното от Syfy идва от „Walking Dead's“ Гейл Ан Хърд и следва агент на ФБР по следите на сенчеста терористична организация, която може или може да не е от този свят.

  (Премиери през април на Syfy)

  Прочетете също: Syfy Renews „Ловци на призраци“, „Паранормален свидетел“

  Syfy
 • „12 маймуни“ (Syfy): Коул и Каси пътуват повече във времето и завършват през 1940 -те поне за известно време в Сезон 2 на адаптацията на Сифи със едноименния филм - въпреки че сериалът определено е негово нещо в този момент.

  (Премиери през април на Syfy)

  Прочетете също: Вътре в трансформацията „По -малко, по -голямо, по -добро“ на Syfy

  Syfy
 • „Outlander“ (Starz): Джейми и Клер пътуват до Франция през сезон 2 на популярната адаптация на Даяна Габалдън, където ще се опитат да променят историята и може би ще отгледат едновременно бебе.

  (Премиери през април в Starz)

  Прочетете също: EP на „Outlander“ Рон Мур за номинациите за „Златен глобус“, Сам Хюган Снуб

  Starz
 • „Containment“ (The CW): „Дневниците на вампира“ и „The Originals“ Джули Плек добавя друг проект към чинията си с тази драма, която се развива непосредствено след катастрофално вирусно огнище.

  (Премиери в средата на сезона на CW)

  Прочетете също: Гледайте трейлъри за нови CW предавания: „Легендите на утрешния ден на DC“, „Задържане“, „Луда бивша приятелка“ (Видеоклипове)

  CW
Предишен слайд Следващ слайд 1 от 55

Ексклузивни нови изображения от Pretty Little Liars, The X-Files, 12 Monkeys и други шоута, които идват в средата на сезона

„Галавант“ (ABC): Странната музикална комедия на ABC се завръща за още по -абсурден, с мета първи епизод, озаглавен „A New Season aka Suck It Cancellation Bear“.

(Премиера в неделя, 3 януари от 20:00 ч. ET)

Прочетете също: „Агент Картър“, „Тайни и лъжи“ и „Fresh Off the Boat“ сред 22 -те завръщащи серии на ABC

Преглед в галерията

Коментари

Интересни Статии