Shanna Moakler харесва коментар за Травис Barker 'Понижаване на Big Time' с Kourtney Kardashian

Гети

Шана и Травис са разведени през 2008 г. и имат две деца.

Ден след като Травис Баркър и Кортни Кардашиян направиха отношенията си официални, бившата на рокера, Шана Моклер, харесва сенчест коментар за новата двойка.

ще перле перла наемодателя

'Shhhhiiiii, че широки не те притеснява нищо. Травис деградира много време “, написа фен, след като Шана публикува своя снимка Instagram , на което тя отговори с харесване, според Е! .

Е / Гети

Погледни далеч Травис Баркър! Ким вижда Куртни и Скот заспали „Заедно“ на дивана в прегледа на KUWTK

Преглед на историята

А последователите побързаха да опровергаят публикацията като сексистка.

'Какво ще кажете да спрем да изправяме жените една срещу друга', сподели потребител, както добави друг, 'U сте прекрасни, но хората, които създават това състезание между вас и Kourtney, са детски asf !!Шана и Травис се ожениха през 2004 г. и се разделиха две години по-късно. Въпреки че се опитаха да подновят връзката си, след като Травис беше в трагична самолетна катастрофа, при която през 2008 г. загинаха четирима, двойката реши да тръгне по своя път. Те споделят децата Ландън на 17 и Алабама на 15.

голи домакини от Бевърли Хилс

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.рецепта от пуешко месо в гарнитура

Влизайки в профила си в Instagram във вторник, Куртни сподели снимка, на която се държи за ръце с барабаниста Blink-182. Травис коментира с емотикони с черно сърце и сподели публикацията на Kourtney в собствената си история в Instagram.

'Той я харесва отдавна и тя просто се отвори по-добре за идеята', каза източник Хора . „Той е добър човек и наистина страхотен татко. Нейното семейство и приятели наистина го харесват. Всичките им деца също се разбират, което е сладко.

Kourtney споделя Мейсън, 11, Пенелопе, 8 и Reign, 6, с бившия Скот Дисик.

Kourtney Kardashian парадира Abs в велур бикини преди Деня на благодарността Виж снимките Instagram

Интересни Статии