Трейлърът „Шаховете на залеза“ от сезон 6 е тук: Бременност, предложение и връзка с GG-Shervin? (Видео)

'Шаховете на залеза' се завръщат в Браво на 16 юли с обявяване на бременност, групово пътуване до Израел и много, много обичайна силна, развълнувана драма.

как да бъдеш момиче шеф

В трейлъра на сезон 6, Аса Солтан Рахмати споделя новини с приятелите си, че тя и дългогодишното й гадже Jermaine Jackson II очакват бебе. Но групата поставя под съмнение твърденията й, че въпреки че е бременна, тя няма желание да се омъжи за Томи, което води до незабавни търкания между нея и всички.Mercedes MJ Javid Здравето на бащата се влошава и Реза Фарахан - който се занимава със собствените си изпитания през първата си година от брака - попада сред обичайната драма за Asa и MJ, само че този път е принуден да избира страни.

Гети

'Shahs of Sunset' Star Golnesa 'GG' Gharachedaghi прекратява брак само след един месец

Преглед на историята

Междувременно новоразведен Майк извика купува наперен нов дом и макар да твърди, че е готов за среща, не може да извади бившата си жена от ума си.Шервин Рухпарвар любовта е поразена и през този сезон, но опитите му да изведе връзката му на следващо ниво се объркват, когато слуховете за изневярата му включват Golnesa GG Gharachedaghi започнете да се въртите.

Но GG не се безпокои този сезон, след като се научи да се справя с гнева си и ревматоидния си артрит по здравословни начини. Тя дори получава роля в пиеса извън Бродуей и приема предложението за брак на приятеля си. ( Бележка на редактора: Вижте по-горе как се е получило това. )

Премиерата на „Шаховете на залеза“ на сезон 6 на 16 юли в Браво.Netflix през юни: 11 най-прилични нови пристигащи Виж снимките

Интересни Статии