Защо нашият писател на секс казва на всички да купуват Satisfyer Pro

След като за първи път изпробвах Satisfyer Pro с неговата „технология за въздушен импулс“, буквално не можех да спра да разказвам на приятелите си за това. Ето защо:

8 позиции за секс, които да опитате този уикенд

Независимо дали вече сте изпробвали това и сте забравили за тях или просто искате леко изменение на обичайния си мисионер (не срам, мисионерът е h-o-t), ние ви покрихме.

Опитахме Amazon Vibrator, който Интернет обича

След като попаднахме на вибратор на Amazon с възторжени отзиви, решихме да го пробваме. Спрете всичко и разберете защо имате нужда от него:

14 дни до най-добрия секс в живота ви

Готови ли сте за предизвикателство? Даваме ви 14-дневно предизвикателство, за да излезете от зоната си на сексуален комфорт и да се доближите до пола на вашите фантазии.

Всичко, което трябва да знаете за план Б

Никой не е перфектен и има много какво да знаете за план Б, за да го направите възможно най-ефективен. Това са нашите задължителни знания:

Най-високо оценените секс играчки на Amazon

Независимо дали сте използвали своите „докато батериите не са изгаснали или просто отчаяно търсите нещо, което да го подправи, ние намерихме най-добрите секс играчки в Amazon.

Как да кажете на вашия партньор, че искате да опитате нещо ново

Вие заслужавате секса, който искате! И така, даваме ви съвети, които улесняват разговора за секс с партньора ви.

Как да се даде (и да се получи) по-добър орален секс

Оралният секс може да бъде важна част от любовната игра и ние всички бихме могли да приемем няколко съвета (или да дадем няколко на нашите партньори), за да се справим по-добре.

Нисък секс драйв? 6 неща, които биха могли да го причинят

Ако навлизането в настроение е трудно по неизвестна причина, ето няколко неща, които може тайно да ви причинят ниско сексуално желание:

Секс позицията, която да опитате въз основа на вашата Енеаграма

Ако сте готови да опитате нещо ново, това са няколко интригуващи нови позиции, които да изпробвате на базата на вашия тип Enneagram този уикенд.

Как правилно да почистите секс играчките си

Почистването на вашите секс играчки не е сложно, но е важно да го правите ефективно - ето как да почистите различните си секс играчки:

Как да направим сексуалния си живот по-добър във връзката ви

Преглеждаме всичко, което можете да опитате да направите секси време по-добро от всякога, от това какво да опитате в спалнята до това как можете да говорите с партньора си за това.

12 начина да подобрите сексуалния си живот точно сега

Има толкова много начини да промените рутината си и да направите сексуалния си живот дори по-добър, отколкото при първото ви начало. Ето как.

Какво всъщност означава „да си секси“ днес

Думата „секси“ е поляризираща, но в наши дни това не е задължително. Това всъщност означава „да бъдеш секси“.

Как да увеличите либидото си, според експерти

Ако сексуалното ви желание е изчезнало, не се паникьосвайте. Говорихме с експерти, за да научим най-добрите начини за повишаване на либидото и връщане към бизнеса.

Вашето крайно ръководство за мастурбация за самоизолация

И така, закъсали сте вкъщи и сте възбудени - извадете вибратора си, влезте в настроение и си почешете сърбежа с това ръководство за мастурбация.

Защо не мога да постигна оргазъм? Ето какво ви задържа

Вашето сексуално удоволствие е важно и неспособността за оргазъм е стресираща, неудобна и разочароваща. Готови ли сте за кулминация, но не сте сигурни как? Прочетете.

Отворено писмо до всички жени, които не мастурбират

Мастурбацията е нормално, здравословно и супер забавно нещо, което ние хората имаме удоволствието (хаха) да правим. Ето защо всички трябва да поръчате вибратор, статистически.

Защо трябва да говорите за секс с приятелите си

Замисляте ли се за повдигане на секс в разговор с вашите приятелки за първи път? Ето защо трябва да го направите възможно най-скоро.

6 начина да направите планирането на секс не странно

Поставянето на „секс“ в календара ви не е нова концепция, но как всъщност го изпълнявате. Тези съвети са ключови, за да се чувствате нормално: