Списък с кофи за секс: 12 начина да се впуснете и да подобрите сексуалния си живот

Независимо дали правите секс със съпругата си, гаджето, приятелката си, най-добрия си приятел, някого, когото сте срещнали в Tinder преди седмица, или изобщо с никого, сексуалният живот на всички е различен. Всички имаме различни предпочитания, мнения, изкривявания и фантазии. Но едно нещо, за което всички можем да се съгласим, е, че сексът е забавно, а спазването на рутината е по принцип противоположно на това. Забавен начин да запазите искрата жива? Създаване на списък с кофи за секс. Въпреки че списъкът с кофи трябва да е съобразен с вас (и евентуално с вашия партньор), ние разработихме няколко идеи, за да накараме топката да се търкаля. Добавете ги към вашия списък или вижте колко от нашите можете да проверите!1. Нещо, което никога не сте предполагали, че ще направите, но тайно винаги сте искали да опитате

В стремежа си да запазя тази история PG-13, като същевременно ви предоставя цялата необходима информация, за да имате възможно най-добрия сексуален живот, ето къде изброявам всички онези луди неща, от които някак си изтръпвате, но и правите малко „хммм“, когато и да помисли за това. Изпробване на такива, като анален секс, групов секс, робство или други BDSM дейности, гледане порно заедно и / или да ходим заедно в стриптийз клуб (подгответе се с пари за бакшиши!), НЕ е странно. Повтарям: сексуалните дейности, извършвани от масово количество хора всяка година, не са странни. Невероятно нормално е да искате да опитате тези неща и това „хммм“, което чувствате, ви прави човек със сексуални желания. Говорете с партньора (ите) за тях и отидете от там.

2. Направете масаж на двойки

Релаксацията е чудесен афродизиак, ако знаете какво казвам. Получаването на масаж с партньора ви е забавен и уникален начин да добавите различен вид любовна игра към вашия сексуален живот. Актът на влизане в стаята, събличане заедно и пребиваване в едно и също пространство позволява на вашата енергия и спокойно състояние да се прехвърлят между вас двамата. И двамата ще се приберете вкъщи, чувствайки се подновени, и може просто да сте достатъчно включени, за да продължите да вървите помежду си.

как да накарате хората да искат да ви бъдат приятели

3. Опитайте да играете роли

Ролевата игра може да изглежда смущаваща, но ако ви плаши, има много начини да започнете от малки. Опитайте да носите специално облекло за бельо (ученичка, полицай, медицинска сестра, френска прислужница - типично, но много лесно за намиране), за да започнете. Оттам нататък вие и вашият партньор можете да създавате герои заедно, да решавате на кои дейности и двамата да се радвате или дори да опитате да играете роли на публични места.

4. Правете секс на ново място

Тук можете да получите толкова извратен, колкото искате. Независимо дали става въпрос за у дома (секс в кухнята, под душа или на балкона, например) или навън (например в колата, при приятели, в басейн или в обществена баня) препоръчва се щанд на семейния размер), сексът някъде нов е важен, за да промените рутината си. Понякога сексът където и да е, но в леглото е точно това, от което се нуждаете.5. Направете нещо секси, което не е сексуално

Не е нужно да сте голи и да се докосвате един друг, за да възбудите себе си или партньора си. Направете нещо заедно, което ви кара да сте горещи и притеснени, което не включва секс. Много двойки откриват, че играта на игри (настолни игри, видео игри и т.н.) е наистина вълнуваща дейност - има нещо в това да гледаме как се конкурират, което просто обогатява малко нашите двигатели. Можете също така да опитате да готвите, да упражнявате или да работите по проект заедно.

6. Научете се да правите масаж

Знаейки как да направите на партньора си масаж, може напълно да промени вашата любовната игра. Масажът не трябва да бъде и сексуален, но може абсолютно да накара партньора ви да се чувства спокойно, спокойно и да се чувства по-комфортно в тялото си. Вземете курс или потърсете няколко информационни видеоклипа. Тук практиката също е ключова - попитайте партньора си какво харесва и какво не ги кара да се чувстват добре.

7. Разкажете си фантазиите си

Говорейки с партньора си за това, което искате в спалнята, не трябва да бъде страшно, но фантазиите понякога могат да бъдат малко поразителни за описване. Направете дейност между вас и партньора ви, за да обсъдите най-накрая едно (или множество!) Неща, за които винаги мечтаете (буквално или преносно). Това не е договор, който казва, че ще ги попълните, вие и вашият партньор просто обсъждате тук! Независимо дали този разговор завършва със смях или валс в спалнята, ще се радвате, че и двамата сте говорили за това.8. Опитайте секс играчки с партньор

Ако търсите лесен начин да подправите нещата с партньора си, секс играчки са чудесен вариант. Има тонове, направени само за използване с някой друг, но можете също така лесно да използвате играчка за един играч (хаха) за използване с някой друг. Просто трябва да проявите малко креативност!

9. Подарете си оргазъм

Независимо дали сте започнали мастурбира или не (как не те убедих вече ?!), да можеш да си дадеш оргазъм не е лесен подвиг. Може да са необходими много опити и грешки, както и релаксация, търпение и любов към себе си, за да знаете как да накарате себе си да усетите всички неща. Въпреки това, след като го направите, това е основно ключ за отключване на нови фантазии, позиции и техники, които ще искате да опитате с партньор.

облекло ботуши над коляното

Използвали ли сте някога само секс играчки с партньора си? Добре е да ги използвате и сами, дори ако сте във връзка.

съвети за организиране на вашата кухня

10. Обратни роли

Ако обикновено сте този отдолу, опитайте нещо различно и поведете този път. Отначало може да се почувствате неловко, но може да откриете, че понякога ви харесва да си върнете контрола. Или, от друга страна, можете да опитате да бъдете по-покорен, ако обикновено сте доминиращият в спалнята. Промяната на нещата по този начин поддържа сексуалния ви живот различен и процъфтяващ - очакването на едно нещо да се случва всеки път може да стане много скучно след известно време.

11. Закупете бельо

Закупуването на дамско бельо не трябва да чака, докато не бъде подарено за вас моминско парти . Добре е да купувате бельо само за себе си или по всяко време във връзка. Някои жени се чувстват уверени и секси в сладък комплект сутиен и гащи, докато други обичат плюшено или прозрачно боди. Има толкова много възможности, така че защо да не ги изпробвате всички? Тонове от вашите любими търговци на дрехи (Free People, ASOS, Nordstrom и други) продават невероятно бельо, без да се налага да се стресирате за някакъв странен пакет, който обезумява съседите ви.

12. Отидете в секс магазин

Секс магазините получават лош рап през повечето време. Те се възприемат като странни, груби, неудобни, неудобни - всички неща, които биха ви накарали никога да не искате да стъпите в едно. Секс магазините обаче всъщност са страхотен начин да постигнете по-голяма хармония със своята сексуалност, независимо дали ходите сами, с приятел или с партньора си. Лицата, които работят в секс магазини (обикновено жени, които повечето хора намират за много по-утешителни), са информирани не само в продуктите, които продават, но и в техниките, идеите и проблемите, които може да срещнете в сексуалния си живот.

В страната има тонове секс магазини, които предлагат класове и семинари за всичко - от това как да правите безопасен секс, до нови техники, които да изпробвате, до пространство за дискусии, че е LGBTQ + и др. Можете също така да намерите такива, които имат LGBTQ + идентифициращи служители - не се страхувайте да се обадите и да попитате!

Интересни Статии