12 домашни здравни цели, които са толкова управляеми

Драстичната промяна не трябва да идва от драстични цели - ето 12 малки промени, които можете да правите всеки ден, за да окажете голямо влияние върху вашето здраве:

Как да добавите самообслужване към ежедневната си рутина

7 лесни начина за създаване на подобно на спа изживяване у дома

Как да практикуваме благодарност по време на трудни моменти

Благодарността не е наивна или заблудена, тя е механизъм за справяне. Ето как да използвате благодарността, за да прекарате и най-лошите времена:

7 неща, които трябва да направите, ако ви е мъчно от този празничен сезон

Дори в година, изпълнена с несигурност и празничен сезон, който изглежда различно, моменти на щастие не изчезват. Ето защо:

Пътуването със социална дистанция, което ме презареди

Три дни изолирани в планината звучат като филм на ужасите, но се оказва, че именно това е жадувало моето изолирано аз.

Не се чувствате като себе си? Не си сам

Тази година е трудно да се почувствате като „вие“, с който вероятно сте свикнали. Позволете си да усетите това и продължете напред с тези стъпки.

10 неща, които трябва да направите, ако вашето доверие се нуждае от засилване

Доверието е ключът към драстичните подобрения, независимо дали става въпрос за вашето здраве, кариера или отношения. Ето как да го подобрите:

11 здравни хакове, за да прекарате празниците

Празниците трябва да се ползват пълноценно и това включва храните и традициите, които обичате - ето как да отпаднете вината и да се насладите на всичко това.

11 начина да се отпуснете, когато работите от вкъщи

Приоритизирането на самообслужването е особено важно по време на толкова страшно време, така че ето 11 начина да се отпуснете и да се отпуснете по време на работния си ден:

10 ритуала, които ще използвам, за да бъда здрав през ваканциите

Ето 10 ритуала, които ще използвам, за да бъда здрав през новогодишната нощ, които могат да ви помогнат да останете здрави (без да жертвате никакво забавление!).

7 начина да практикувате самообслужване в трудни времена

Наистина да се грижиш за себе си означава да презаредиш енергията си и да дадеш приоритет на психичното здраве не само за себе си, но и за подобряването на общността.

Да останеш у дома се промени как мислите за уелнес

Ето осем начина, по които стоенето вкъщи променя начина, по който мисля за здравето си и цялостното си благосъстояние - психическо и физическо.

50 малки неща, които да направите за себе си сега

Всеки сезон от живота си има цел - дори тази. Ето 50 неща, които можете да направите, за да се грижите за себе си, да забавите темпото и да се насладите на момента.

Какво да направя вместо детокс след Деня на благодарността

И така, вие се чувствате мудни в деня след Деня на благодарността. Отстъпете от почистването на сока (и вината!) И опитайте това вместо това:

11 евтини начина да се почувствате отново като себе си

Като се имат предвид настоящите ни обстоятелства, може да е трудно да си спомним какво е усещането да бъдем нашето старо Аз. Ето как го правим у дома:

Навиците „Останете у дома“, които ме направиха по-здрави

Пандемията ме научи на много неща за здравето ми - ето осем навика, които съм усвоил през 2020 г., които ще запазя дори дълго след приключване на пандемията

11 начина да прекъснете лошите навици, които все още не сте опитвали

Нарушаването на лоши навици, като тази зависимост към кофеина, може не само да подобри живота ви, но ще изгради увереност и ще формира добри навици. Ето как да започнете:

Как 8 диетолози остават здрави по време на празниците

За някои експертни съвети, насочени към най-упадъчните ястия през годината, разпитах осем диетолози за това как те остават здрави, докато се наслаждават на сезона.

Карантинните навици, които ме направиха по-здрави

Рутините не трябва да бъдат пълна трансформация или всичко или нищо и тези малки ежедневни навици ще ви помогнат да останете на път по време на карантината.