„Селена“ 20 години по-късно: 5 неща Филмът се обърка според съпруга на певицата

Крис Перес, вдовецът на мексиканско-американската певица Селена Кинтанила, най-накрая успя да прегледа филма само миналия месец и очарова феновете чрез чуруликане на живо, докато го гледаше. Почти 20 години отнеха на Перес да гледа филма с отворени очи и дори тогава той не успя да стигне до края.

„И ето къде мисля, че трябва да напусна партията ...“, написа Перес, без да иска да преживее отново скръбта от загубата на Кинтанила.Преди да подпише обаче, той отдава уважение на Дженифър Лопес, която играе ролята на Кинтанила във филма от 1997 г. „Ще ви кажа какво ... Джен се справи страхотно с f! @ # King работа. Супер горд. Няма да гледа края на филма. Лека нощ на всички - каза Перес.

Ето 5 неща, които научихме от „гледането“ на филма с Перес:

Първото „Обичам те“

Всички знаем за любовта на Селена към пицата и за факта, че тя може да „изяде цяла средна пица от себе си“. Но това, което филмът не показва в тази сцена, е, че Перес и Кинтанила за първи път си размениха „Обичам те“ в този момент.'Мда. Тя ГООООООООЙД пица .... тази сцена може да е малко по-тежка. Ето къде за първи път си казахме „обичам те“. Главата ми се въртеше - каза Перес за този трогателен момент.

Вижте как дамите от „Истинската“ почетоха Селена на 20-годишнината от нейната смърт

Преглед на историята

Сцената на целувките в автобуса

Колекция EverettФеновете никога няма да забравят момента, в който романсът им е започнал ... танцувайки в задната част на автобуса, докато не са били хванати да се целуват от колегата си от групата Джо Според Перес обаче всъщност не Джо е влязъл в тях.

„Винаги ме е изнервяла .... кой„ танцува “до Селена? ЛОЛО !!!! :) Тогава стана реално. ЧХТТ !!!!!! И именно Рики (а не Джо) ни разби. (Извинявай Рик ... лошото ми) ”

Едно нещо, което филмът получи точно от този момент? Селена направи първия ход! „Въпреки че ... Бях НАПЪЛНО за това“, каза Перес в отговор на въпроса на фен.

Сривът на сцената в Мексико

Докато изпълняват в Мексико, дивите тълпи, които се тласкат и блъскат, карат сцената почти да се срути под краката на Кинтанила. Сцената във филма е драматична, когато групата се втурва извън сцената, а баща й Ейбрахам Кинтанила казва на мениджъра на сцената: „Това са моите деца и те са в опасност!“

Според Перес филмът не е направил този момент справедливост. „Това беше дори по-лудо от филмовите предавания. Мислех, че няма да се измъкнем “, написа той. По-важното е, че научихме от Перес, че той и Кинтанила са имали тайна по време на шоуто в Мексико. Перес пише: „До този момент бяхме женени. Филмът не показва това. '

Вижте Sheer, Jennifer Lopez's Sheer, Show-Stopping Поглед към Billboard Latin Music Awards

Преглед на историята

Разхвърляне на хотелската стая

Кой би могъл да забрави сцената за боклук в хотелската стая? Перес признава, че не е измислено за допълнителна драма. „Стана боклук в стаята ... О, Боже. Нито един от по-гордите ми моменти. Тя ... беше ... РАДЕНА ”, написа той.

В сцената Перес е видян да седи сам в ъгъла и свири на китара, докато останалите момчета разрушават хотела, докато не нахлуе охраната. Но когато е попитан от фен защо не е участвал, Перес го изчиства. „О, взех ... филмова магия“, пише той, „Но платих на ХИЛЯДИ щети. Научен урок.'

Където всичко започна

Първият път, когато Кинтанила се среща с Перес, е скандалната сцена за подстригване в автобуса. Перес се почиства, за да се присъедини към групата, когато казва на Quintanilla най-евтината линия от филма: „Харесва ми, ако ти харесва.“

Перес обаче призна, че „за пръв път я е видял лично на паркинга на ресторант Dennys ... беше гореща. НО аз бях по-фокусиран върху това да бъда техният нов китарист. ' А останалото е история!

Интересни Статии