Вижте снимката на плячката на Lil 'Kim, която наистина я отчита!

Трансформацията на Lil 'Kim през годините! Стартиране на галерия Гети

Лил Ким е жертва на сериозно засрамяване на тялото ... но снимката, на която е засрамена, дори не е законна!

Тази седмица няколко фотошопирани изображения на нейното представяне от декември започнаха да обикалят из Twitter, Facebook и Instagram - с цел да покажат на рапъра с по-голям от обикновено derriere, когато тя напусна концертното място в Пенсилвания.

Хейтърите онлайн бързо започнаха да сравняват скандалните пропорции на 41-годишното дете Капитан Крънч и Калифорнийски стафиди и я взривява, като твърди, че е прекалено много пластична операция.

Е, Пчела майка най-накрая видя коментарите и започна да говори в четвъртък следобед.

Споделяйки една до друга фалшивата снимка и действителната от фотограф от Гети по-горе, тя написа: „Наистина ли? Омразата е толкова истинска.'Вие, блогърите, трябва да се срамувате от себе си, че популяризирате тази глупост, знаейки, че това е ТОЛКОВО фалшиво, точно както всички вас, хейтърите', добави тя, заедно с някои плачещи и объркани емотикони.

- Но имам добра идея откъде идва това. Това, което е в тъмното, винаги излиза на светло. Продължавайте - продължи тя.

Ким затвори мини-шума си със снимка на истинската си плячка от същата вечер, с надпис: „Тъй като вие, момчета, толкова много ме обичате, ето го целунете !!! #staytuned. 'Певицата 'Колко лиза' е жертва на онлайн тормоз от години, тъй като външният й вид продължава да се променя с напредването на възрастта. Разгледайте галерията по-горе, за да видите нейната трансформация!

Интересни Статии