Вижте снимката Кайли Дженър, изтрита от Instagram, в която всички се побъркват

Най-горещите селфита на Кайли Джениър Стартиране на галерия Facebook

Тази снимка започна огнена буря в Instagram снощи ... само за да бъде изтрита по-късно.

Кайли Дженър публикува горната снимка на страницата си, показвайки я притискане към отново гадже Тига коляно в PrettyLittleThing.com стартиране на парти в Холивуд.

как да имаш добри отношения с гаджето си

Докато щракването изглежда достатъчно невинно - и определено потвърждава, че двамата отново са включени - това беше нейният надпис, който накара хората да говорят. Нейният текст: „Г-н и г-жа“

По-късно тя премахна публикацията от страницата си в Instagram, но тя все още остава актуална Facebook , където феновете го коментират като луд.

Повечето се чудеха дали текстът означава, че са тайно женени или сгодени, докато други коментират, че тя „заслужава по-добре“ от рапъра. Мнозина побързаха да отбележат, че диамантеният пръстен тя люлее не е на този пръст.„Кайли си твърде млада и трябва да„ пазаруваш “повече, преди да се омъжиш“, написа един фен. - Не се спирайте на единственото гадже, което някога сте имали. Нямаш с кого да го сравниш!

Най-популярният коментар с над 14 хиляди харесвания: „О, хайде“, заслужавате ли някой по-добър от него ... преместете се, скъпа!

национален химн на световната серия 2016

В тяхна защита: „Виждал съм повечето от тези коментари и повечето от тях са ужасни“, написа друг. „Ако са заедно, това е техният избор. Говорите за „не се осъждаме взаимно“ бла бла бла ... Повечето от вас съдят тези двама. “И любимият ни коментар: „Никога не бих се оженил за някой, който обува обувките си на бял диван. Не ме интересува колко пари имате, за да го замените. Това са просто основни маниери.

Помислете, че има нещо повече на тази снимка ... или тя просто се забърква?

Интересни Статии