Вижте момента Броуди Дженър и Линда Томпсън разбраха, че Брандън има близнаци

Броди Дженър целува Джоузи Кансеко в рождения ден на Атлантик Сити Виж снимките Гети

Броуди Дженър споделя възхитително компилационно видео, улавящо моментите, в които приятелите и семейството им са разбрали, че той и приятелката му Кейли Стокър очакват ... БЛИЗНАЦИ!

Оттогава мина почти месец Брандън Дженър и приятелката му Кейли Стокър обявиха, че очакват близнаци. Сега, братът на Брандън Броуди сподели невероятните моменти, в които техните приятели и семейство разбраха големите новини в красиво трогателно компилационно видео.

„Това видео е всичко“, надписва Броуди своя пост в Instagram. „Приятели и семейство разбраха, че брат ми има близнаци с [Кейли]. Думите не могат да опишат колко щастлива това прави мен и останалото семейство. Обичате ли ви и нямате търпение да се запознаете с малките? Момичета? Един от всеки?? Неизвестността ме убива !! 'солей лун пържени цици
Гети

Новата приятелка на Брандън Дженър е бременна с близнаци, седмици след финализирането на развода на Лия Дженър

Преглед на историята

Нека си признаем, разкриването на бременността винаги е ценно, тъй като хората обичат да споделят радостта от новия живот, идващ на света. Особено когато това се случва за някой, когото обичате и за когото държите. Това, което прави това едно особено специално, е този допълнителен шоков фактор, когато вашите близки разберат, че не само донасяте на бял свят едно бебе, на което те да хапват, но и две!

И тези реакции са абсолютно безценни. Или както Броуди точно се изрази, те са „всичко“.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

TooFab / Гети

Франки Делгадо претегля връзката на Броди Дженър и Джоузи Кансеко

Преглед на историята

Забележително отсъства от видео компилацията бащата на Брандън и Броуди, Кейтлин Дженър . Връзката на Кейтлин със семейството й се е обтегнала през последните години, въпреки че със сигурност е възможно те все още да не са й разкрили новината или да не са успели да запишат момента. Те наистина заловиха майка си, На Линда Томпсън , шокирана и развълнувана реакция.

Кейтлин също отсъстваше на не-наистина-сватбата на Броуди Кейтлин Картър , сега романтично обвързана с Майли Сайръс , но е видян само преди няколко месеца с двамата му синове и Линда за партито за освобождаване на Брандън, както е обхванато от In Touch Weekly . Очевидно семейството е в състояние да се разбира, така че може би тук изобщо няма сянка.Брандън и бившата му съпруга Лия, които и двамата се появиха в епизодите на „В крак с Кардашианците“, обявиха раздялата си в Instagram на 10 септември 2018 г. Разводът им бе финализиран на 15 юли 2019 г. Това бяха само няколко седмици по-късно Брандън и приятелката му разкриха бременността си.

Гети

Линда Томпсън преценява връзката на син Броуди Дженър с Джоузи Кансеко (ексклузивно)

Преглед на историята

Брандън твърди, че той и Лия са успели да поддържат положителни отношения след раздялата, особено за тяхната 3-годишна дъщеря Ева Джеймс Дженър.

най-големите губещи дни на славата

„С Лия се разделихме по наистина красив начин и мисля, че се справихме по възможно най-добрия начин“, обясни той. „Това беше процес и отне известно време, за да се финализира. И сега, когато с Лия продължихме, създавам семейство с Кейли и съм толкова щастлива от това.

Според Брандън и трите родителски фигури са седнали с Ева, за да й дадат да разбере, че ще стане по-голяма сестра.

'Казахме й заедно', каза той. - Лия, Кейли и аз седнахме с нея и й казахме какво се случва, а тя беше много развълнувана и щастлива. Тя е изключително развълнувана да бъде по-голяма сестра.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наHarrah’s Resort