Scream 3 Turns 20: Parker Posey за култовия статус на персонажа и получаване на удар от Courteney Cox (Exclusive)

Queen Scream Queens - тогава и сега Виж снимките Колекция Еверет / Гети / Мирамакс

Без значение как се чувствате за третия филм, едно е сигурно: Поузи го уби.

Ghostface може да я е извадил, но Паркър Поузи Дженифър Джоли - родена Джуди Йергенштерн - живее като една от 'Вик' франчайз най-добрите герои.

Майкъл Касин и Яна Крамер

Вече мета-сериалът се появи в 'Scream 3', в който маскираният сериен убиец подбира актьори, участващи в създаването на 'Stab 3', филм, вдъхновен от събитията от предишните филми. Героят на Поузи беше актрисата, играеща екранната версия на Гейл Уедърс, Кортни Кокс безмилостен репортер.Когато премиерата на филма беше направена преди 20 години днес, работата на Поузи във филма беше приветствана като един от най-важните му моменти, въпреки че продължението има по-трудно време с критиците и феновете. И така, по случай честването на нейния важен юбилей, с кого по-добре да поговорим за това, отколкото със самата Поузи, нали?

„На първо място, радвам се да чуя, че е любима онлайн“, ентусиазирано започна Поузи в интервю, проведено с TooFab по имейл. „Мисля, че феновете харесват ролята, защото бях забавен и непочтителен. И също така, да видите Гейл, удвоен от актриса, играеща нейните добавени слоеве, за да се насладите на последната от трилогията.

Отбелязвайки, че филмите на ужасите 'са много по-тъмни и страшни днес', актрисата си спомни, че е видяла първия филм в театър в Челси, Ню Йорк, когато той излезе. „Сега звучи налудничаво, но остроумието на жанра на ужасите беше първо по рода си - каза тя, - създателите бяха на нивото на публиката, готова за такива филми.“

Както направи с останалата част от поредицата, късният, страхотен Уес Крейвън режисира третия филм, като Поузи го нарече „едновременно мил и интелигентен“. До този момент в кариерата си Поузи беше предимно кралица на независими филми, с роли в известни филми, включително „Къщата на Да“, „В очакване на Гуфман“, „Момиче от партито“ и „Зашеметени и объркани“.

красавицата и помощника на звяра Гастон

'Много го уважавах', каза тя за Уес. „Бях изнервен да участвам в част, в която трябваше да се страхувам и да бягам. Бях извън страната повече от година и кацнах в Холивуд, за да се надявам да си намеря платена работа - и го направих. Така че с удоволствие се вписах в студийната система. Говорихме за това защо хората искаха да крещят заедно в публика - за какво филмите държат място - тази катарзис. Публиката щеше да крещи и след това да се смее заедно.

Тя каза, че двамата са говорили и защо тези герои, по-специално нейните, не биха се хванали просто за това. „Доколко разединена е Дженифър Джоли, за да си позволи да бъде трето колело? Трябваше да го осмисля - обясни тя. „И така, тя е актриса, която се увлича по ролята и не може да я пусне. Виждах я като архетипна глупачка, отказваща или неспособна да схване реалността и вместо това да влезе в нея, като я анимира - спонтанно яхвайки хаоса, вместо да се събужда и да отиде някъде на сигурно място. Като когато скочих в обятията на охранителя си - бягах, но няма къде наистина да отида. Тя продължава да бяга уплашена.

RLJE Films / Everett Collection / Гети

Джейми Кенеди за новия си Slasher, 'Scream' Reunion и как наистина се чувства за смъртта на Randy

Преглед на историята

Моментът, на който тя спомена, когато безпомощна Джоли скочи в обятията на Патрик Уорбъртън в края на сцена, е един от многото алтернативни снимки на Поузи по време на снимките. В коментара за третия филм Крейвън обясни колко много екипажът обичаше да бъде на снимачната площадка, когато беше дошъл нейният ред да заснеме нещо, тъй като ги изненадваше на всяка крачка с различни реплики или реакции, които ги караха да се пропукват.

„Преди да заснеме моята сцена на смърт, Уес се приближи до мен, за да се увери, че ще я изиграя сериозно“, добави тя. - Казах, че да, разбира се и наистина се уплаших. Не исках да умра. Бях облекчен, че приключи бързо, само с две дубли. Нашият каскадьор зад маската беше подкрепящ и чувствителен към страха ми.

Въпреки че явно не беше нещо, което тя очакваше с нетърпение да заснеме, тя наистина обича идеята зад смъртта. Във филма нейният герой се оказва, че се крие в стените на холивудско имение, само за да бъде убит зад двупосочно огледало, докато Гейл и Дюи я търсят от другата страна. „Това, че тя умира зад двупосочното огледало (те не могат да я видят, но тя може да ги види), беше брилянтен и поетичен начин за нея да бъде уловена и да си отиде“, каза Поузи. 'Тя не беше склонна да бъде в действителност!'

Малко моменти от поредицата „Писък“ са толкова абсурдни или вкусно забавни като този, в който истинският Гейл Уедърс (Кортни Кокс) и Дженифър разследват скритата връзка между майката на Сидни и филмовото студио. Това е истинска настройка на Скуби Ду, с невероятни закачки, направени още по-добри благодарение на камея от Кари Фишър. Докато двамата Галес отбелязват, че жената прилича на принцеса Лея, Бианка Бърнет на Фишър изтъква: „Този, който [е спал] с Джордж Лукас“, получи ролята.

'Боже мой -- Кари Фишър ! ' - възкликна Поузи, когато беше възпитана легендарната актриса. „Спомням си онзи ден, защото бях толкова развълнувана, че тя беше там, четеше книгите си и беше няколко пъти в къщата си. Винаги, когато актьор (в голям бюджетен филм) е на път да се появи на работа, 2-ро от нашата ера пита дали в трейлъра ви има нещо, което искате. И така, когато почуках на вратата й и тя отговори, имаше няколко кутии с плодови бримки и кашон на Marlboro Lights.

Отбелязвайки, че тя просто „се радваше да бъде наоколо“ Фишър, Поузи каза, че „мозъкът на актрисата гори и тя е страхотна разказвачка“. Тя добави, че Фишър ще говори за майка си и баща си - беше толкова забавна. Спомням си, че се възхищавах колко забавен и приобщаващ беше нейният нарцисизъм - тя беше толкова забавна и щедра. Без филтър и напълно себе си. През цялото време, когато снимахме тази сцена, се смях.

истински домакини Шанън и Дейвид
Колекция Everett / Instagram

Кортни Кокс току-що спечели Хелоуин с тази почит към нейния писък 3 бретон

Преглед на историята

Сцената перфектно капсулира връзката между Уедърс и Джоли, тъй като те се хвърлят един на друг без грижи, като същевременно работят заедно, за да спасят кожите си.

„Обичах да играя с Кортни“, спомня си Поузи, която всъщност се бе срещнала с Кокс на снимачната площадка на „Приятели“, докато тя и Лиза Кудроу работеха заедно по филма „Часовници“. Тя също беше работила с Дейвид Аркет баща на „В очакване на Гуфман“, така че тя каза „да се мотаеш с тях на работа и да действаш с тях беше супер симпатично“.

Що се отнася до любимия момент с двамата, тя посочи сцената, след като къщата на Дженифър в Холивуд Хилс взриви. „Вечерта, когато се спуснах надолу по хълма и кацнах там на тротоара ... Кортни и Дейвид изтичат (или вече са там, не си спомням), но Кортни трябва да ме набие“, спомня си тя. „Беше 4:00 сутринта. Имах чувството, че наистина ще ме удари и го направи! Не видях звезди или каквото и да било, но беше достатъчно за мен да отида „оу“ - и разбира се, всички ми се сториха смешни. “

Cue Jolie: „Моето. Юрист. Хареса ми. Че.'

Поузи каза, че не е преглеждала филма от пускането му и 'едва го е гледала за първи път', отбелязвайки, че 'е стояла в задната част на театъра близо до изходната врата' на премиерата. „Беше забавно да чуя реакцията и енергията на публиката“, спомня си тя.

Тъй като е минало толкова време, дори не се опитвайте да я накарате да дешифрира сюжета на филма във филма „Stab 3“, който по някакъв начин се върти около връщането на Сидни в Удсборо, ретроспекции и убийството на Гейл „Стъпка 3? А, вярно. Това беше филмът във филма. Както казах, не помня - каза тя на TooFab. „Беше преди 20 години!“

lil kim фалшив задник

Това не би било разговор „Писък 3“, без да се повдигнат скандалните тъпи бретове на Кокс, така че просто трябваше да завършим нашите въпроси и отговори с това: „Какво честно си помислихте за тях в момента?“

'Харесах си бретона!' - възкликна тя. - Оправиха лицето й с остри ръбове. Колкото и да обичам да говоря за коса, сега трябва да отида. Честит 20-ти, Писък! Пази се.'

В момента Поузи може да бъде видян в „Lost In Space“ на Нетфликс .

Това е писък, скъпа! Вижте Cast Reunite 23 години по-късно най-добрите срещи Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Райън Рейнолдс хвърля сянка в Marvel и DC във финалния трейлър „Deadpool 2“

Райън Рейнолдс хвърля сянка в Marvel и DC във финалния трейлър „Deadpool 2“

Джуси Смолет току-що се завърна в Instagram за първи път от предполагаемата атака

Джуси Смолет току-що се завърна в Instagram за първи път от предполагаемата атака

Кевин Макхейл споделя как случайно е дал гаджето си Салмонела

Кевин Макхейл споделя как случайно е дал гаджето си Салмонела

Реюнион на RHONJ: Тереза ​​се разлива върху възродената Каролин Фейд и дали е станала от Джо Сплит

Реюнион на RHONJ: Тереза ​​се разлива върху възродената Каролин Фейд и дали е станала от Джо Сплит

Розарио Доусън за разопаковането на собствената си детска травма, отказване от трева и алкохол

Розарио Доусън за разопаковането на собствената си детска травма, отказване от трева и алкохол

Напрежението експлодира между родителите на Мачи, Тейлър и Райън на Reinion на Teen Mom OG

Напрежението експлодира между родителите на Мачи, Тейлър и Райън на Reinion на Teen Mom OG

Джесика Симпсън се превръща в Кристи Бринкли за костюм за Хелоуин 'Ваканция'

Джесика Симпсън се превръща в Кристи Бринкли за костюм за Хелоуин 'Ваканция'

Как Tyra Banks 'Life-Size 2' се обърна към дупката на Linday Lohan в нейната история

Как Tyra Banks 'Life-Size 2' се обърна към дупката на Linday Lohan в нейната история

25 души, натъпкани в единичен SUV катастрофа в полукамион в Калифорния, 13 убити

25 души, натъпкани в единичен SUV катастрофа в полукамион в Калифорния, 13 убити

Тоня Хардинг учи продуцент на „Елън“ как да изобрази скейт и възхвалява изпълнението на „Аз, Тоня“ на Алисън Джани

Тоня Хардинг учи продуцент на „Елън“ как да изобрази скейт и възхвалява изпълнението на „Аз, Тоня“ на Алисън Джани