Скот Дисик го прави официално в Instagram с Амелия Грей Хамлин за Свети Валентин

Instagram

Звездата от „В крак с Кардашианците“ сподели няколко снимки на себе си и дъщерята на Лиза Рина и Хари Хамлин, които се наслаждават на сложно хранене заедно.

Въпреки че не е съвсем потвърждение потвърждение, Скот Дисик е направил връзката си с Амелия Грей Хамлин поне една крачка по-близо до официално официалното с двойка снимки, споделени с него Instagram Stories Събота вечер.

мощен майк освободен от затвора

В навечерието на Свети Валентин, 37-годишната звезда от „В крак с Кардашианците“ звездата очевидно се радваше на небрежно сложно ястие с 19-годишната дъщеря на Лиза Рина и Хари Хамлин.

Е / Гети

Погледни далеч Травис Баркър! Ким вижда Куртни и Скот заспали „Заедно“ на дивана в прегледа на KUWTK

Преглед на историята

С други думи, това е почти като риалити, които се събират заедно, като и двамата споделят тесни връзки на два от най-големите телевизионни франчайзи в историята на формата. И така, защо толкова сериозно?

Всъщност именно това Скот надписва първото изображение, което показва, че двамата изглеждат доста строги и далеч от камерата. Те го поставиха малко по-добре за втория изстрел, който видя и двамата да се смеят.Скот също спортуваше с някак си противоречив - или поне лошо приет в някои фен среди - избелен руса поглед, видян за първи път, когато той и Амелия пристигнаха във Флорида за малко сами.

Писания за Свети Валентин
Гети

Защо Амелия Хамлин имаше операция за намаляване на гърдите на 16-годишна възраст

Преглед на историята

Двойката (или те са?) За първи път бяха забелязани заедно миналия Хелоуин и със сигурност са мръсни оттогава. E! News беше през цялото им пътуване до Маями, с много снимки на двамата, лежащи на плажа, разхождащи се по плажа, смейте да го кажем, хванати за ръце на плажа!

Добре, Скот също държеше бутилка с вода на тази конкретна снимка, но може би изпитва чувства и към двамата? Нямаше бутилка с вода, когато той го прегърна с друга снимка.Независимо къде романтично стоят нещата между тях, ясно е, че те поне са се наслаждавали на това време заедно като близки приятели ... много близки приятели.

Джон цена напълно гол

Макар да нямаме представа какво крие бъдещето на нито един от тях, с „KUWTK“, който завършва с E! след този следващ сезон може би двамата биха могли да видят франчайз „Истински домакини“ ... или изцяло ново шоу, когато Кардашианците вземат играчките си и отидат да играят в Hulu.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на tips@toofab.com.

Дамите от Кардашиян бягат към по-топло време за пътуване на момичета Виж снимките Instagram

Интересни Статии