Скот Дисик твърди, че София Ричи му е дала „Ултиматум“ да избира между нея и Кортни

Е!

„Просто стана като невъзможна връзка, с която да продължите да продължите“, казва той за разделянето им на премиерата на сезона на „В крак с Кардашианците“.

Връзката на Скот Дисик със София Ричи се разпадна в премиерата на сезон 10 в четвъртък вечерта на „В крак с Кардашианците“ - а Кортни Кардашиян беше в основата на всичко, независимо дали искаше да бъде или не.

Сезонът започна с Хлое Кардашиян, която попита Скот къде са всички неща на София, докато тя спираше в дома му. „Тук живее ли София или остава тук?“ - учуди се тя. „Не“, каза той, преди да разкрие, че тя се е изнесла и двамата отделяха известно време. Въпреки че пандемията очевидно играеше почивката им, това не беше единственият проблем.„Животът става наистина странен, когато живееш с някого и животът става толкова малък и прекарваш 24 часа на ден с хората. Можете да разгледате новините, да видите как хората се развеждат наляво и надясно и определено мисля, че това създаде проблем между София и мен “, обясни той. „Мисля, че някак си видяхме някои неща един в друг, които не бяхме на една и съща страница, предполагам. Напълно осъзнах, че не съм средностатистическият ви неженен човек, имам 3 деца, имам изключително близки отношения с майка ми на децата и с някакъв багаж. това е дизайнерски багаж, но все още е там. '

По-късно той се срещна с Кортни, където двамата също разговаряха за София и близките им отношения помежду си.„Просто мисля, че хората влизат в живота ни и мислят, че е може би по-лесно, отколкото си мислят - да бъдат с теб или да бъдат с мен“, каза той на бившия си. „Съвсем вярно е, че идваме с много багаж и определено не е лесно да се виждаме, да работим заедно и да сме приятели.“

сватбена рокля на Катрин Шварценегер

Той каза, че децата му имат и винаги ще бъдат негов основен приоритет, докато „грижите“ за Кортни също са на първо място в този списък. В изповедалня Скот даде реквизит на София за това, че е „войник“, но призна, че трябва да е трудно някой за да видите човека, с когото излизат, да се мотае с бившия си.

бианка де ла гарза бикини

'Оценявам, че той ме приоритизира, но мисля, че най-голямото нещо е, че искам той да се приоритизира', каза Кортни в собствената си изповед, добавяйки, че се надява те да бъдат толкова близки, колкото родителите й са били след раздялата им.Въпреки че никога не се е появявала пред камерата през целия епизод, София все пак се е мотаела със Скот по времето, когато са снимали. Той каза на Хлое, че тя дойде при него и изложи защо се чувства несигурна в отношенията им и защо за нея е „толкова трудно“ да бъде в нея. Той твърди, че тя е казала, че й харесва да бъде „център на внимание“, а в живота му тя е „последният човек“, който го получава.

„Това е много честно, вярно и супер зряло за това и каза:„ Просто искам да бъда до вас, но как можем да разберем нещата, където се чувствам комфортно? “, Добави той, като каза, че двамата ще продължат да прекарват времето си заедно и ще видят как се разклати. „Напълно разбирам откъде идва и тя напълно заслужава да има повече внимание“, каза той, „със София сме заедно от 3 години и сега, когато сме отново заедно, искам да направя така, че връзката ни да работи, за да накарайте я да се почувства, че е приоритет, и да разберете къде отива.

Е!

Кортни поставя на Ултиматум на Скот, след като казва „Готов съм да се оженя за теб“

Преглед на историята

Докато той изглеждаше оптимист, семейство Кардашиян смяташе, че София има смисъл.

„Трябва да е много за някой на нейната възраст да излиза с Скот, той има 3 деца и драмата на Кортни“, каза Крис, докато тя, Кори Гембъл, Ким, Хлое и Кендъл се отпуснаха край басейна. „С течение на времето това би било трудно да се справи. Мислил съм за това. Това би ми било трудно. Повечето жени не биха се примирили с това.

Ким се съгласи. 'Ако бях на мястото на София, щях да съм като, това е абсолютно ненормално и не мога да го приема', каза тя. „В обувките на Кортни все още мисля, че трябва да има малко повече структура. Обичам колко отворени са, но сякаш са заедно, но нищо сексуално.

Гети

Shanna Moakler харесва коментар за Травис Barker 'Понижаване на Big Time' с Kourtney Kardashian

Преглед на историята

Следващият път, когато Скот се появи на екрана, той каза, че нещата между него и София 'определено се обърнаха' ... и то не към по-добро.

'Мислех, че ще опитам и ще я направя по-приоритетна, но дори и да го направя, чувствам, че тя просто е започнала да иска да изтласка Кортни навън', каза той на Хлои и Ким. „Казах, че това е най-важното за мен, децата ми и семейството ми и единственото семейство, което имам. Тя беше като: „Не искам да ви споделям като гадже с Kourtney“, а след това буквално каза, с ултиматум, „Трябва да изберете мен или Kourtney“.

тадж п хенсън син

'И аз бях като:' Kourtney е Kourtney и моите деца, това е единица ', продължи той. „Казах,„ Как можеш изобщо да искаш това за мен? “ Просто стана като невъзможна връзка, с която да продължите да продължите. Трябва да бъда с някой, на когото се доверявам с цялото си сърце. Вярвам на Кортни с живота си. Ако не можете да се доверите на някого, не можете да имате нищо.

В изповедалнята Скот беше категоричен, че никога няма да се откаже от връзката си с Кортни, казвайки, че „нищо след милион години няма да струва това, което имаме“. Той добави, че „правилният човек“ и за двамата ще разбере динамиката и ще я види само като плюс.

В момента Дисик се среща с Амелия Грей Хамлин, Лиза Рина и дъщерята на Хари Хамлин. Междувременно Кортни се среща с Травис Баркър.

„В крак с Кардашианците“ се излъчва в четвъртък на E!

Интересни Статии