Светилище в подножието на ХималаитеОткрит на Sotheby’s International Realty , този великолепен архитектурен шедьовър е сгушен върху красив имот от четири декара, разположен в Чианг Май, Тайланд в подножието на Хималаите. Цялата резиденция и околностите са проектирани от известен архитект Бил Бенсли да осигури най-добрия луксозен начин на живот, създавайки среда, богата на съвременни удобства, като същевременно допълва рустикалната природна красота и очарователните традиции на Северен Тайланд. Имотът се състои от седем основни конструкции, включително дневна, трапезария, апартамент за основна спалня, студио и три частни павилиона за гости, както и три допълнителни зали.

как да се справя с лоша целувка

Всеки павилион е построен от регенерирана и рециклирана тикова дървесина и е замислен и проектиран като лично убежище, като всяка стая напомня за изяществото на традиционния стил Lanna. Уникални сводести тавани, цели стени на прозорци и фини тонове създават комбинация от естествена светлина и свободно течащо пространство, докато декоративните врати и капаци напомнят за великолепието на ерата на Lanna. Подовете от тиково дърво и килимите с голяма площ приземяват интериорния дизайн, връщайки се към ерата на грация и елегантност.

Проектирана в хармония с природата, резиденцията е затворена в собствената си красиво озеленена територия. Замислени като продължение на визуалния език на всяка вила, градините се обхващат от вилата и нейния частен басейн в пейзаж, богат на природни потоци, камъни и разнообразен набор от тропическа флора и растителен живот, скулптури и осветени пътеки.

бързи и яростни 8 в кината

как да направите добро впечатление на момиче

Интересни Статии