Салма Хайек отвръща на обвиненията, че се е омъжила за Франсоа-Анри Пино заради пари

Гети

'Аз съм като' Да, каквото и да е, кучко. Мисли каквото искаш.''

Салма Хайек и милиардерът Франсоа-Анри Пино са женени от 12 години и споделят дъщеря заедно ... но тя все още защитава връзката.

Появява се на Експерт по кресло тази седмица актрисата отговори на обвиненията, че се е омъжила за бизнесмена заради парите, тема, която се появи, след като водещият Дакс Шепърд призна, че частично сам повярва, преди да се срещне лично с Пино.

Колекция Everett

Защо Салма Хайек се 'изплаши', заснемайки секс сцена 'Desperado': 'Започнах да плача'

Преглед на историята

- Мога ли да кажа нещо за съпруга ти, наистина бързо? Какъв е --- приятен, забавен, щедър, приятен топъл човек. Той също е супер секси - започна Шепърд. „Ще бъда честен, не знаех кой е, просто чух или може би прочетох в заглавие, че сте се омъжили за наистина богат човек. Може би затова се е омъжила за него.

„Срещам го и ми се струва, че този човек е толкова шантав. О, Боже, самочувствието, очите му, той е толкова добре изглеждащ и очарователен и аз бях като, о, тази майка ... можеше да бъде счупена - добави той. - Той е бомба.Хайек, разбира се, се съгласи.

- Знаеш, че работата е в това, че на снимки не можеш да започнеш да отгатваш магията в него. Той ме накара да стана много по-добър човек и да растя по толкова добър, здравословен начин “, каза Хайек за другата си половинка. „И знаете ли, когато се омъжих за него, всички казваха:„ О, това е уговорен брак, тя се омъжи за него заради парите “. Аз съм като 'Да, каквото и да е, кучко. Мисли каквото искаш.' 15 години заедно и сме силни в любовта. И дори не се обиждам, аз съм, да, каквото и да е.

Когато домакините изтъкнаха факта, че Хайек вече има свои собствени пари, когато се ожениха, актрисата отбеляза, че не е единствената, която е преживяла дискриминация във връзката - казвайки, че мнозина са предубедени и за Пино.„Докосваме се до един много интересен разговор. Има дискриминация и към богатите мъже. Веднага си мислите, защото някой е богат, [те] може да не са добър човек “, обясни тя. „Може да е някой материалист, може да е някой, който няма ценности, може да е някой, който е дори глупав или който не го заслужава. Че за да имате много пари, вие сте го направили по грешен начин, има всички тези предубеждения и между другото ги чух.

Гети

Изненадващото поведение на Салма Хайек за испанското наследство на Хилария Болдуин

Преглед на историята

Хайек каза, че Пино „изобщо не е мой тип“ и тя влезе във връзката със същите тези предубеждения, но той „ги стопи всички“.

„Те контролират, те са това, това е, те са работохолици. Мой човек, завърши работа, колкото и трудно да беше - и повярвайте ми, той има много отговорности - голяма усмивка на лицето му, щастлив да е у дома, щастлив да ме види и децата, разсмивайте ни “, продължи тя. „Отиваме на почивка, той напълно се изключва, той е в момента. За мен това не е просто обида. Не съм този, който се съди само. Те не могат да си представят каква радост е човешкото същество.

Когато Шепърд отбеляза, че обществото обича да прави архетипи от хората и да обобщава взаимоотношенията, тя добави: „Слагам нещата в кутии - това не ми харесва, аз съм бунтар“.

Хайек и Пино се сгодиха през 2007 г., същата година двамата посрещнаха дъщеря Валентина. Те се ожениха на Свети Валентин 2009 г. в Париж, преди втора церемония във Венеция само два месеца по-късно.

Instagram

Защо Салма Хайек изсипа вода над Еминем зад кулисите на Оскарите

Преглед на историята

Интересни Статии