Райън Мърфи изяснява американската история на ужасите Двойни игрални заглавия означава два сезона за 2021 година

Instagram

Райън Мърфи направи първоначалното съобщение - което остави много фенове объркани - с преследващо видео с тийзър.

АКТУАЛИЗИРАНЕ 21.03.2021 7:04 ч. ПтСлед като феновете засипаха Райън Мърфи с въпроси след първоначалното му съобщение за предстоящия 10-и сезон на „Американска история на ужасите“, създателят изясни точно какво означава „Double Feature“ - и това означава двойно, добре, всичко!

Мърфи скочи в коментарите, за да отговори на един фен, като изясни - или може би трябва да кажем, че коригира - първоначалното съобщение.

„Това означава ДВА СЕЗОНА за феновете, излъчвани в рамките на една календарна година!“ написа Мърфи. - Така че удвоете гледането. Един комплект край морето (този актьорски състав вече беше обявен). Секунда край пясъка (идва това съобщение за актьорския състав). 'Като се има предвид, че първоначалната видео публикация все още включва думите „две ужасяващи истории ... един сезон“, е доста лесно да се разбере защо никой не би се възползвал от това. „Един сезон“ със сигурност няма да ни накара да мислим за два сезона.

TooFab се свърза с Райън Мърфи и продуцентското студио на AHS в опит да получи допълнителни разяснения.

Може би това е показателно за сезон с двойна дължина? „AHS“ Сезон 10 беше изхвърлен от традиционния си слот за есента за 2020 г., преминавайки към 2021 г. Може би мегапродуцентът комбинира поръчки за Сезони 10 и 11 в един супер голям сезон?ОРИГИНАЛНА ИСТОРИЯ 20.03.2021 6:29 ч. Пт

Феновете на „Американска история на ужасите“ очакваха страховито лечение, тъй като заглавието на дългоочаквания десети сезон беше разкрито в петък вечер.

Вземайки до неговото Instagram , създателят Райън Мърфи сподели тийзър видео, обявяващо предстоящата част от антологичната поредица като „Двойна функция“.

Собственикът казва, че американската история на ужасите: Къщата за убийства наистина е обитавана от духове, подробности за призраци и сатанински ритуали (ексклузивно)

Преглед на историята

В клипа на прилив, който се срива срещу черен плаж, се разкри обрат, докато текстът гласеше: „Две ужасяващи истории ... един сезон. Един край морето ... един край пясъка.

Макар да не се знае много друго за последната глава, беше разкрито, че ветераните от „AHS“ Сара Полсън, Евън Питърс, Били Лурд, Кати Бейтс и Лесли Гросман са на борда на „AHS: Double Feature“ заедно с новодошлия Маколи Кълкин.

По-рано този месец Мърфи дори сподели снимка на Гросман и Кълкин от снимачната площадка с надписа: „Нещо нечестиво идва по този начин. Американска история на ужасите сезон десет. '

Вижте призрачното съобщение за заглавието по-долу.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

ron and sam 2016
Звездите празнуват 100-ия епизод на американската история на ужасите на FX с Хелоуин дух Виж снимките Гети

Интересни Статии