Райън Едуардс се завръща в „Teen Mom OG“ и незабавно е арестуван - Ето как реагира Маци


Звезди на 'Тийн мама' и техните деца Виж снимките MTV

- Казах на Бентли Райън да бъде арестуван. Представете си колко трудно би било да кажете това на вашето еврейско дете - изрече Маци.

Maci Bookout's бебето татко Райън Едуардс напусна шоуто през 2018 г., но той се завърна в 'Тийн мама OG' в понеделник вечерта, след престоя му в рехабилитация. В края на двучасовата премиера той беше в затвора.Ситуацията между Маци и бившия й вече беше напрегната, тъй като Bookout имаше заповед за защита срещу него след заплахи, отправени към съпруга й Тейлър и семейството им. Докато двамата не са разговаряли, Маци обясни, че съпругата му Макензи е протегнала ръка, за да провери дали е добре да му изпрати съобщения.„Технически той не би трябвало, а аз бях като„ Добре, да, разбира се “. Той каза, че би искал да се срещне с мен - обясни тя. „Той имаше много неща, които искаше да каже и да се извини, но не съм сигурен, че съм на място, където мога да си държа лайна. Все още съм ядосана. Има две неща, с които не се тревожите, когато става въпрос за мен: децата ми и съпругът ми. И той е направил и двете.

w списание Селена Гомес

„Има две неща, с които не се забъркваш, що се отнася до мен - децата ми и съпругът ми.“ @MaciBookout мисли за среща с Райън в утрешната 2-часова вечер #TeenMomOG премиера в 9 / 8c. pic.twitter.com/37K5L0tdOi@Тийн майка

Райън снимал сам с Макензи, поръчвайки Bug Light, докато бил на вечеря със съпругата си. 'Не е добър външен вид?' - попита я той, докато тя поклати глава не. „Просто искам бира с пържолата си“, обясни той, преди да изрази съжаление, че я е прекарал през ада.

Дженифър Лорънс суета справедливо интервю

„Извинявам се, че ви прекарах през това. Направихте някои трудни неща сами. Гордея се с теб. Трябва да се гордееш със себе си - каза той на Макензи. „Радвам се, че съм у дома, щастлив съм. Все още не съм успял да говоря с Маци, питах няколко пъти. Бях направил доста сенчести лайна, като се поправях, както би казало малкото нещо от 12 стъпки, неща, които съм направил погрешно. Почти съм ти направил своето, мислиш ли, че мога да направя нещо, знаеш ли?

Макензи му каза, че има нужда от малко по-малко приказки, малко повече действия, надявайки се, че 90-те дни, прекарани в рехабилитационния център, не са „загуба“. Той й обеща, че всичко ще бъде наред, но сгреши. Повече за това след минута.Притеснявайки се, че „цялата драма с [Райън] засяга Бентли“ - който се мъчеше малко в училище - Маци се срещна със съветник, говорейки с него за това защо тя се двоуми да се срещне с бившия си.

На въпрос какъв ще бъде „най-добрият сценарий“ между тях, Маци каза на съветника: „В един перфектен свят той може да докаже, че иска да има връзка с Бентли и иска да работи за това“.

MTV

Събиране на „Teen Mom OG“: Amber Portwood пропада в сълзи, възкликва „I F - King Quit“

Преглед на историята

Наричайки връзката им „по-скоро връзка с чичо, отколкото баща и син“, тя също се притеснява, че им пречи да бъдат по-близки. 'Не му вярвам, не искам да поставям Bentley в ситуация, в която той да се надява и да бъде разочарован', обясни тя.

Преди да вземе решение да се види лично с Райън, обаче, Едуардс беше арестуван, тъй като се твърди, че е пропуснал раздела за бар в размер на $ 36, докато вече е на пробация. Маци беше либидна.

'Фактът, че той вече е имал 5000 шанса, не можете да си позволите да правите дребни грешки', отвърна тя на Тейлър. - Вече нямаш този лукс. Това ще бъде гадно, защото ще трябва да разберем кога и как и какво да кажем на Бентли. Мисля, че това е първият път, в който наистина се надява. Лошо ли е, че не се чувствам така, че той ще бъде изненадан?

Тя разказа на сина си какво се случи извън камерата, но по-късно каза, че е „разочарован“, когато разбере новината.

- Казах на Бентли Райън да бъде арестуван. Представете си колко трудно би било да кажете това на вашето дете - каза тя на приятел. „Никой не иска да прави това. Бентли вече не е на 4, разбира. Яд ме е за него, защото е дете. Ако си мислил, че ще ти отхапя главата, нямаш представа какво ще направя за сина си. Гневът, който все още е там, грозният гняв, не е за мен, а за Бентли. Вероятно до деня, в който умра, ще искам да ударя Раян в гърлото.

Лесли Ман Брендън Фрейзър

Макензи също беше 'ядосан' за ареста, като каза: 'Не съм се регистрирал за самотна майка.'

Райън прие споразумение за признание и се съгласи да влезе в затвора за 90 дни. След като чу това развитие, Maci се зачуди защо изобщо е бил в бар.

Джоана Гейнс лимонов пай

'Любопитна съм и защо пие Джак и Кока-кола по обяд в сряда', каза тя по телефона в приятел. „Приятелю, Бентли беше на коледната ваканция, когато това се случи ... почти сигурен, че можеше да намериш много начини да направиш някакви глупости с децата си в онази сряда.“

За да се срещне с Райън в бъдеще, тя добави: „Нито една част от мен не иска да го направи, но част от мен смята, че трябва да го направя за Бентли. Но има много неща, които се случиха с Bentley, за които аз съм като мама, но и честно казано с теб, нямам нищо, което искам да му кажа.

Райън беше освободен от затвора още през април.

„Teen Mom OG“ се излъчва в понеделник по MTV.

Интересни Статии