Райън Кабрера получава истинско време за времето си на „Хълмовете“ с тогавашната приятелка Одрина Патридж (ексклузивно)

Вътре в премиерата на 'The Hills: New Beginnings' Виж снимките Getty / TooFab

Певецът „На път надолу“ разкрива и защо е толкова свързан с приятелката и сътрудничката Аврил Лавин.

Райън Кабрера няма лоша кръв с бивша приятелка Адриана Патридж , но той не може непременно да каже същото за MTV 'Хълмовете.'

По време на скорошно интервю с TooFab , певецът 'По пътя надолу' разкри за престоя си в телевизионния сериал, който накратко документира връзката му с Патридж.„Честно казано, когато аз и Одрина бяхме заедно, [камерите] определено бяха наоколо, но не мисля, че им дадохме това, което биха искали“, каза Кабрера с тайнствена усмивка. „Обичаме да поддържаме реалния си живот доста личен.“

Когато забелязахме, че неговата философия рядко прави добра телевизия, Райън се съгласи.'Точно. Което, ъ-ъ, не беше стратегическо. Изобщо - каза той, вдигнал вежди. - Не, но като всичко, което хората биха направили искам вижте - истинските неща, които се случват в живота ни - не съм готов да излагам на никой да ги види. Това, което се случва в нашия реален живот, остава в нашия реален живот. Не съм публичен човек такъв. Като, дори този първи сезон, който направихме, оставихме [камерите] да бъдат наоколо, но като, знаете ли, това са истории. Какво наистина ли се случи, никой никога няма да разбере и никой нужди да знаеш, знаеш ли? Това е нашият действителен живот.

„Но [камерите] бяха около някои неща и аз винаги ще подкрепя Дрина“, добави той, отбелязвайки, че той и бившият му са в „страхотни“ условия. „Излизахме миналата седмица. Все още сме наистина страхотни приятели.

за която е омъжена Мелиса Раух

Разработено като отделяне на „Laguna Beach: The Real Orange County,“ оригиналното изпълнение на „The Hills“ продължи от 2006 до 2010 г. През юни тази година MTV дебютира в сериала „дългоочакваното възраждане„ The Hills: New Beginnings “. Патридж е отпред и в средата, а Кабрера с удоволствие съобщава, че няма да прави повече камеи.И за да отговори на въпроса ни, не, той не е гледал премиерата. Но това не е така, защото той е 'над', той просто го предпочита - Ергенът.

TooFab / Гети

Райън Кабрера разкрива, че Евън Рос се е опитал да поиска благословията му, за да излезе с бившата си приятелка Ашли Симпсън (ексклузивно)

Преглед на историята

Освен че пише собствена музика, Райън ни каза също, че намира „много радост“ в писането на песни за други музиканти.

„През първите 10 години от кариерата си бях като:„ Ако го напиша, това е мое. Това е ', обясни той, но след 15 години в играта той започна да оценява писането на конкретни песни за конкретни хора - като икона на добър приятел и другар от поп-2000-те Аврил Лавин .

Кабрера ни каза, че е помогнал на Лавин за креативна идея за най-новия й албум „Head Above Water“. Той дори има заслуга за писане на песни в „Кажи ми, че свърши“.

„Тя е най-сладкият човек в целия свят“, обясни той за своя приятел и сътрудник. „Супер срамежлива, обаче, толкова много пъти, тя може да се откъсне - като, много хора са като,„ О, тя може да е за себе си “. Но тя просто е супер срамежлива. Ако отидеш при нея и говориш с нея, тя ще бъде най-добрият човек на света. Тя има най-сладкото сърце и [е] един от най-невероятните артисти, които някога съм чувал да пеят. “

Getty / TooFab

Райън Кабрера разкрива как Били Рей го е използвал, за да 'смути' Майли Сайръс (Ексклузивно)

Преглед на историята

„Като, отиваме в студиото, а тя го пее веднъж, а след това аз казвам:„ Ъ, добре, така че предполагам, че сме добре? “ Тя е като 'Да, добре съм!' Аз съм точно като „Добре!“, Продължи той. „Тя е една от най-невероятните певици, които съм чувал. И забавно за писане! Ние буквално сме като най-добрите приятели и за да можем да въртим идеи един от друг, особено като някой, когото обичам като художник и уважавам, а тя обича моята музика и ме уважава и като художник, така че е страхотно да се получи да отхвърляш идеи от най-добрия си приятел.

Райън каза, че едно от любимите му качества за певицата 'Sk8er Boi' е, че тя е 'много, много откровена и точна'.

„В нашия свят е много трудно да намериш хора, които да ти кажат истината, защото всеки просто иска да бъде като:„ О, Боже, толкова си добър! Това е най-добрата песен, която съм чувал - каза той. 'И аз съм като' Av, това е някак глупости, бла, бла, бла. ' Така че тя знае, че ще й дам истината и знам, че тя ще ми даде истината, така че мисля, че сътрудничеството ни работи толкова добре заедно, защото сме честни един с друг.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram