Рос Маруанд реагира на Габриел Ходящи мъртви шокър: „Това със сигурност ще промени нещата“ (Ексклузивно)

AMC

Актьорът обяснява защо неговото „безпокойство беше през покрива“, заснемайки неделния епизод, дразни Сезон 11 и изразява желанието си да продължи да играе Аарон дори след края на шоуто.„One More“, последният от шестте нови епизода, добавени към сезон 10 на „The Walking Dead“, се фокусира както върху Арън (Рос Маруанд), така и върху Габриел (Сет Гилиъм) - и завърши с шокиращ момент, който очевидно ще промени нещата между двата героя, докато шоуто наближава последния си сезон.

Часът се въртеше около двамата, които се захранваха заедно, тъй като ресурсите остават оскъдни за останалите оцелели след битката им с Шепнещите. Макар да не намират много, те вкарват (и пият) тон уиски, ставайки интроспективни, колкото по-опиянявани хвърлят обратно. С напредването на нощта Габриел признава, че не иска повече да бъде проповедник, обяснява защо е измъчван от липсата на човечност в света и провъзгласява: „Злите хора не са изключение от правилото, те са правило . ' Тъмно, нали?

Те са заловени за кратко от опасен външен човек на име Мейс (гост-звезда Робърт Патрик), принудени са да играят - но, за щастие, оцеляват - игра на руска рулетка, но са освободени, след като Габриел му казва, че любовта, милостта и прошката са всичко възможно в тяхната общност. „Пълно е с хора, които са изгубени и са намерили пътя си обратно. Можете и вие, ако ни позволите - каза той. Докато разговорът проработи, Габриел доказва, че думите му не са нищо друго, освен тактика на преговори - и забива Мейс с боздугана на Арън, убивайки го. Арън - и зрителите, сигурни сме - е разбираемо шокиран.

TooFab настигна Marquand, който започна да заснема новите епизоди по време на пандемията, обясни как вечерните часове ще променят нещата напред, говори за продукция на Сезон 11 и разкри желанието си да продължи да работи във Вселената на Walking Dead дори след родителя покажи обвивки.Когато за пръв път чухте, че предстоят нови епизоди, в кой момент разбрахте, че ще бъдете сдвоени със Сет / Габриел и какво ви развълнува от това сдвояване?

Мисля, че разбрах относително скоро, след като разбрах, че ще правят новите епизоди. Те все още измисляха колко точно ще има за всеки от нас, но се говореше, че ще има около шест епизода. И след около месец след това разбрах, че ще работя със Сет и бях толкова развълнуван. Обичам Сет като цяло и обичам да работя с него. Той винаги предлага толкова страхотни възможности за избор и е страхотен актьор, така че е толкова забавно да работи с него. И просто си прекарахме страхотно. Очевидно беше странно време за снимане, но знаете ли, мисля, че го направихме толкова безопасно, колкото можехме да имаме предвид обстоятелствата и наистина обичам как се получи епизодът.

Колко различно беше заснемането на този по-самостоятелен епизод? Освен мерките за безопасност, това е и пълен епизод за двама, вместо обичайния ансамбъл.Това определено беше най-голямото екранно време, което имах в един епизод, който всъщност беше прекрасен и истинска благословия. Мисля, че всички чувствахме тежестта и безпокойството от стрелбата по време на пандемия. Разбира се, повечето от нашите сцени бяха навън, което беше огромен дар, защото безпокойството ми беше през стрелба по покрива по време на глобална пандемия. За да бъда честен, продукцията направи всичко по силите си, за да се увери, че е безопасно. По време на цялото бягане се чувствахме много, много обгрижвани. Чувствам, че това е доказателство, че повече продукции, независимо дали става дума за развлекателна индустрия или други индустрии, можете абсолютно да отворите отново по безопасен и здравословен начин, просто трябва да се направи по определен начин.

Когато започнете да четете неща от руската рулетка в сценария, това, което започва да ви минава през ума - знаете, че няма да завърши добре за някой .

Двамата със Сет говорехме за това, но определено предизвика нашата споделена любов към The Deer Hunter и това е един от любимите ми филми и мисля, че обичаме това кимване към The Deer Hunter, но също така искахме да го направим свой собствен. Мисля, че великото нещо в нашия епизод срещу Deer Hunter е както тези мъже, които са принудени да играят тази ужасна игра, не са счупени, не се опитват да се самоубият, не живеят на ръба, а всъщност живеете един за друг и има тази неизказана увереност, че ако единият се самоубие, другият ще продължи да се грижи за децата си и че в съзнанието на другия няма да има злоба или омраза. Трябва да направиш това, което трябва да направиш и аз наистина обичам, че е написано по този начин.

Това не свършва добре за Mayes, характера на Робърт Патрик. Как мислите, че това ще промени отношенията на Арън и Габриел напред - Габриел дори използва собствената ръка на Аарон, за да убие човека пред себе си.

Да, мисля, че това със сигурност ще промени нещата. Не виждам как Арън не би могъл да го погледне малко по-различно. Особено след като, седейки в склада с питиета и вниквайки наистина дълбоко в природата на човечеството, мисля, че той вижда различна страна на Габриел, която никога не е виждал. Страна, която се отказва от добротата на хората и искрено изненадва Аарон, защото мисля, че това, което той винаги е чувствал като общо с отец Габриел, е тяхната обща вяра, че има доброта в света, останаха добри хора и трябва да ги доведем в кошарата. Така че, когато Габриел казва „Злите хора не са изключение от правилото, те са правило“, о, боже, добре, може би съм те разчел погрешно. Определено отсега нататък той ще го гледа по различен начин.

Най-добрите книги за 23 годишна жена
AMC

Това също изглежда като настроение, споделено от няколко героя в момента, като Карол, която казва какъв е смисълът да се възстановява Александрия, ако някой друг ще дойде и ще я свали отново. Това мислене ли можем да видим повече в Сезон 11?

Мисля, че това е вечната борба на това шоу, нали? Как поддържате своята човечност, след като всичко се е разпаднало? Все още ли си струва обществото да се бориш? Мисля, че има определени герои, които ще се колебаят в и извън тези чувства през цялото време на шоуто. Но единственото нещо, което обичам в Арън, е, че колкото и да е мрачен, толкова брутален, колкото понякога, никога не се е отказвал от идеята за доброто и че обществото като цяло си струва да се бориш. Мисля, че това винаги го обичам най-много в този герой, той наистина наистина вярва в добротата на хората и иска да ги обжалва по този начин. Ще видим как всичко това се разклаща за Арън и бандата.

Как беше Робърт Патрик да се присъедини към двойката в двойната си роля в този епизод? Забавно ли е да приветствате нови лица от време на време?

Бях толкова развълнувана, когато получих вест, че ще го направи. Израснах, гледайки Terminator 2, The X-Files, Copland, той е толкова невероятен актьор и не мисля, че получава достатъчно кредит за нюанса, който внася в тези заплашителни, тъмни герои. Той придава толкова интересен тон на всеки един от героите си и всички те са изключително различни и изключително нюансирани и той е брилянтен актьор и просто сладур на човек. Шегувахме се в края на епизода, трябва да получим триплет за вас. Трябва да се уверим, че можете да се върнете и да играете отново с нас, дори ако е като последователност на сънища или нещо подобно. Той беше просто страхотен, страхотен човек, с когото да работя и се надявам да имам шанса да работя отново с него.

Сезон 11 вече започна снимките, какво беше усещането да се върнеш на снимачната площадка с всички, които следват по-дълъг от обичайния прекъсване?

Беше странно да се снима през октомври за новите епизоди, но имаше по-малко от нас, така че беше странно, но и устойчиво. Виждайки отново целия актьорски състав и екипажа - и това бяха почти всички наведнъж - беше сърцераздирателно и мисля, че всички имаме малко сълзливи очи, защото се виждаме, искаме да се прегърнем, но не можем. Все още се радваме да правим социално дистанциране, което е много умно, но сме около себе си и е страхотно да се върнем. Но все още сме наясно какво се случва в света и затова сме в най-доброто си поведение, но това е съвсем различен тон, бих излъгал, ако кажа, че не е така. И все пак, всички сме много благодарни, че отново се разказваме за тези истории и сме благодарни, че работим, честно казано.

Различно ли е настроението, знаейки, че това е началото на последния сезон? Знаем, че е двугодишен, почти двусезонен финален сезон, но това започва ли да се прокрадва?

Да, мисля, че започна да се прокрадва още преди да започнем да снимаме. Това е много горчиво чувство. Говореше се за 12-и сезон, не знаехме дали ще продължи дори 15, 20, говореше се, че ще продължи дълго, като Симпсън. Това е много, много горчив край, но мисля, че всички сме развълнувани да разкажем най-добрите истории, които можем за последния сезон, и да му отдадем лака и уважението, което заслужава на излизане.

Изглежда вселената на Walking Dead все още ще живее в следващите години. Ако Аарон се измъкне жив от финала на поредицата, ще останете ли да продължите да играете с него или да изскочите в някой от бъдещите проекти?

Предположението ви е толкова добро, колкото моето за нейната съдба, нямам представа кога и дали ще умре, но ако успее да премине през сезона, определено бих искал да продължа да го играя. Това беше най-добрата възможност, която съм имал през живота си, със сигурност.

Като цяло, има ли нещо, което можете да дразните за пътуването на Аарон в Сезон 11 или възможна връзка с Британската общност, за която вече е потвърдена, че ще бъде проучена състезателката Анджела Канг.

Ъъ, бих искал да закачам нещо, но в този момент това би било напълно предположение. Те го държат много близо до гърдите си, което аз уважавам, заради спойлера. Наистина не знам нищо за това накъде върви историята тази година. Знам, че, разбира се, ще се справим с Британската общност, но освен това, нямам представа!

Свикнали сме с този отговор от този актьорски състав.

[Смее се] Това е истината! Би било едно, ако бяхме като: „Не, не можем да ви кажем, защото не можем да ви кажем.“ Не, не ви казваме, защото не знаем. Нямаме идея!

„The Walking Dead“ се излъчва в неделя по AMC.

Интересни Статии