Roseanne Barr прави рядък външен вид със син Бък в Лос Анджелис


Последния път Roseanne Barr е снимана със сина си през 2012 г. - така че това е истинско удоволствие!

62-годишната актриса бе щракната извън „Джими Кимел на живо!“ с най-малкото си дете, Бък Томас , в Лос Анджелис в понеделник.пластична хирургия на лиза еделщайн

Носеща шарени танкове с бяло цвете отпред, сиви спортни панталони и някои тъмни нюанси, платинено русата звезда изглеждаше по-щастлива от всякога със сина си до нея.The 'Roseanne' стипца спортува с руса коса от известно време, но все още изглежда драстично по-различно, отколкото по време на престоя си в сериала.

Наскоро тя се пошегува за значителната си загуба на тегло, разказвайки Ние седмично, „Крек !! Правя крак.По-късно тя поясни: „Просто правя нещата, които вие трябва да правите ... знаете, движите се повече и ядете по-малко.“

Симон Кауъл и Паула Абдул

Още през април комикът разкри, че ослепява. 'Имам макулна дегенерация и глаукома', каза тя на Daily Beast.

- Просто се опитвам да се наслаждавам на зрението колкото е възможно повече, разбираш ли? Изживявайки го. И баща ми го имаше - обясни Бар.The 'Roseanne's Nuts' звезда също каза, че се е обърнала към марихуаната за самолечение.

„[Марихуаната] е добра за мен за това, защото имам натиск в очите си“, обясни тя. „[Марихуаната е] добро лекарство за много неща. Това е просторно. Отваря ума ти. Вие сте като ... Уау, вие сте в страхопочитание. Поглеждаш нагоре към звездите. Кара те да се чудиш. Не затваря това.

Интересни Статии