Рони Ортис-Магро стана истински за рехабилитацията, дебютира нови зъби на 'Джърси Шор'


Тази седмица в снимки на знаменитости Виж снимките MTV

Рон има нов поглед към живота ... и нови бисерни бели, които да се придържат към него.

Рони Ортис-Магро беше „в доста лоша форма“ последния път Вини Гуаданино и Поли Делвекио го видях, но в този преглед от тази вечер „Джърси Шор: Семейна почивка“ той изглежда е на много по-добро място след 30-дневен престой в рехабилитация за алкохол и депресия.„В момента съм в Лос Анджелис и гледам къщи, планирам следващата стъпка от живота си“, разкрива Рони в клипа. „Планирам да се оттегля от Вегас, защото да се върна на местата, където просто имам лоши преживявания, наистина не е добре за възстановяването ми.“Тези лоши преживявания, разбира се, включват спорове с бебето мама Джен Харли, които са добре документирани в текущия сезон на шоуто.

Докато Поли и Вини се разхождаха от наема на Рони в Лос Анджелис, след като не го видяха известно време, първото нещо, което Вин часовникът е, са новите зъби на неговия костар - след като мистериозно липсващите му зъби се превърнаха в говореща точка за целия актьорски състав в предишните епизоди.Рони обаче не просто изглежда различно, но и го усеща.

„Страхотно, наистина добре“, казва той, когато го питат как е. „Отидох на лечение 30 дни, имах нужда от него, човече. Твърде много лайна ставаше. Оценявам, че вие ​​винаги се грижите за мен, че сте там. Просто бях в него и не можех да видя, отне ми време за нулиране, трябваше да направя това, което трябваше да направя за себе си, бебето, защото решенията, които взимах, не бяха решенията, които трябва да взема баща.„Определено се чувствам като различен човек, откакто отидох на лечение“, добавя той в изповедалня. 'Чувствам се наистина добре и се чувствам така, сякаш искам да бъда около бандата и да им покажа, че съм се върнал към това, което бях.'

MTV

Резюме на 'Jersey Shore': JWoww Talks се развежда след Тирадата на Роджър, Рони се удря с пепелник и отива в клиниката

Преглед на историята

'Ние се караме и аз се задействам, и аз спирала, ако искате да кажете, и тогава просто става твърде много' Рони разкри в епизода от миналата седмица , визирайки Джен. След това той се разпадна в изповедалня, тъй като каза, че е израснал, виждайки повече, отколкото е трябвало да бъде изложен, и че иска да прекъсне този цикъл за дъщеря си.

'В известен смисъл сме почти един и същ човек', каза Рон за баща си. „Той имаше приблизително 20-те и 30-те години и не беше на най-доброто място в живота си, така че видях много повече неща, които не исках да виждам да растат. И това е най-големият ми страх за Ариана - е, че тя ще бъде на 2 години, на 3 години и имам черно око. Или е на 2 или 3 години, а аз правя нещо глупаво, за да отида на синигер с Джен, а тя просто седи и гледа това и поглъща това.

Рони излезе навън и извика уелнес център за отстъпление. „Кога искахте да влезете?“ - попита жената от другата страна. - При първа възможност - отговори Рони.

Големият въпрос в съзнанието на Поли и Вини сега: „Къде стоиш с Джен?“

Въпреки че двамата са били виждани заедно по времето, откакто той е излязъл от реабилитацията през февруари, ще трябва да се включите в епизода тази вечер от „Jersey Shore Family Vacation“, за да видите как той описва връзката им.

Предаването се излъчва в четвъртък по MTV.

MTV

Резюме на 'Jersey Shore': Чичо на Вини, Вини Джен за 'Побой' Рони на сватбата на Майк

Преглед на историята

Интересни Статии