Синът на Зак на Робин Уилямс разкрива битката с депресията след смъртта на татко

Гети

'Бях дълбоко нещастен и се чувствах изключително изолиран и разбит.'

Зак Уилямс разкри за трудния период, който преживя след смъртта на баща си Робин Уилямс.

По време на интервю с Хора в сряда 37-годишният син на известния актьор и комик разкри, че е претърпял тежка депресия и се е обърнал към бутилката след смъртта на Робин от самоубийство през 2014 г.

Гети

Вдовицата на Робин Уилямс казва, че лекарите са им заповядали да спят в отделни легла преди смъртта му

Преглед на историята

„Бях дълбоко нещастен и се чувствах изключително изолиран и разбит“, призна Зак. „Бях травмиран“.

Но самолечението с алкохол не беше отговорът и Зак призна, че трябва да потърси помощ.„В крайна сметка установих, че ако продължа да живея по този начин, това не е живот, който си струва да се живее. Нещо трябваше да даде - обясни той.

Гети

Синът на Зак на Робин Уилямс споделя емоционална почит към по-късен актьор на 6-годишнината от смъртта му

Преглед на историята

Според изхода Zak започва да вижда светлината с помощта на терапия, групи за възстановяване, здравословна диета и медитация.

След като работи с организации за застъпничество в областта на психичното здраве - като Bring Change to Mind на Glenn Close - Zak решава да започне своя собствена, наречена PYM (Prepare Your Mind).Сега Зак живее най-добрия си живот като баща на 17-месечния син Макларин (второто име на Робин) и съпруг на съпругата Оливия, за която наскоро се ожени в Лос Анджелис.

„Радвам се, че имам семейство и живея живота, който винаги съм искал да живея“, каза той. - Научих, че не съм счупен. Въпреки преживяването на травматични събития, мога да се възстановя. И сега съм на път за изцеление и това, което винаги съм искал да бъда. '

Друго упражнение, което помага на Zak да се справи със загубата на баща си, е въвеждането на McLaurin, който отива на Мики, в наследството на Робин.

'Бавно започнах да показвам снимки и снимки на сина си, неща от филми и в анимация, в които беше баща ми', обясни той на ' Днес . ' „Имаме снимки и спомени около дома си и той е привлечен от тях. И така, когато вижда Джина от „Аладин“ или когато вижда снимка на дядо си, той е привлечен от него. И така ние говорим за това.

'Това е хубав начин да продължим наследството на баща ми, свързано с нашата семейна история.'

Ако вие или някой, когото познавате, се борите с депресия или сте мислили да си навредите или да отнемете живота си, потърсете помощ. Националната линия за предотвратяване на самоубийствата (1-800-273-8255) предоставя денонощна, безплатна, поверителна подкрепа за хора в беда.

Интересни Статии