Роби Хейс припомня сълзливо обаждане до мама преди Lindsie Chrisley Sex Tape Bombshell (Exclusive)

Запознайте се с 30-те жени, които се надпреварват за „Ергенско пилотско сърце на Пит“ Виж снимките TooFab / Гети

- Мамо, това вероятно излиза сутринта. Съжалявам, но исках да ви разкажа.

колко секс трябва да правите

Роби Хейс „знаех, че има лента“ преди медийната лудост На Тод Крисли Последва обвинителен акт за 2019 г., но той беше „извън моя контрол“, така че той се подготви за удар.

Макар и не секс касета в традиционния смисъл (той казва, че той и отчуждената дъщеря на Тод, Линдзи , са били заснети несъзнателно чрез охранителна камера, докато се е разбил на дивана в хола на нейната приятелка), стипендията на „Bachelorette“ каза на TooFab, че все още изпитва нужда да даде глави на семейството си.

„Бяхме наясно, че има касета през 2018 г., края на 2017 г.“, каза 31-годишната риалити звезда. „Така че знаех, че е там, помислих си:„ Всичко е изчезнало “. И тогава всички нейни семейни неща се появиха и се върнаха. Така че бях като „О, чудесно, точно когато си помислих, че съм успокоил бурята.“

За щастие „нищо не се получи“, но все пак беше „един от тези разговори“, който най-новият актьорски състав на „Siesta Key“ на MTV трябваше да проведе с родителите си.Роби си спомни болезненото телефонно обаждане до майка си, Холи. „Мамо - каза той, възстановявайки разговора, - това вероятно излиза сутринта. Съжалявам, но исках да ви покажа главите, за да не бъдете изненадани. И тогава за щастие не [излезе]. '

Гети

Савана Крисли блъска сестра Линдзи заради искания за изнудване, казва Роби Хейс и Джош Мъри търсят слава

Преглед на историята

Когато попитахме за реакцията на Холи, разочарованият Роби измърмори: „Тя просто се разплака“.

„Ако не е това, едно е след следващото“, каза той, представяйки се за майка си. „Аз съм като:„ Съжалявам! “ Искам да кажа, това е като извън моя контрол.Роби, който също участва в „Правилата на Вандерпумп“ на Браво, каза, че той и Линдзи говорят често. Настигаме тук и там, но романтичните неща приключиха през 2017 г. '

През август миналата година Тод и Джули Крисли направиха заглавия, след като бяха обвинени в укриване на близо 2 милиона щатски долара в държавни данъци в Грузия между годините 2008 и 2016 г. Впоследствие звездите на „Крисли знае най-доброто“ бяха обвинени за укриване на данъци, телесни измами и конспиративна банкова измама.

Гети

Роби Хейс казва, че има секс касета с дъщерята на Тод Крисли Линдзи ... Но не е това, което мислите!

Преглед на историята

Тогава Тод публично обвини Линдзи, която беше и все още е отчуждена от семейството, че е имала извънбрачна връзка с Роби и каза, че са снимали заниманията си в спалнята.

Но Линдзи твърди, че баща й и брат му Чейс се опитват да я изнудят с касетата, която тя вярва, че Чейс е купил. Линдзи твърди, че са заплашвали да пуснат видеоклипа, ако тя не лъже за „инцидент“ в показанията си по обвинението на родителите си.

През октомври Министерството на приходите на Джорджия се разбра с Крисли, въпреки че федералното им дело продължава.

„Siesta Key“ се излъчва във вторник в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наABC